Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
menü yazayım aynı yine ama :)
sabah 2 yumurta 12 zeytin otlu lor peyniri
1 saat önceyi herhalde 1 kase kendim yaptım yoğurt :)
az önce 1 kase lahana çorbası 2 kase daha yermiyim bilmiyorum.
3 lt den fazla su

Bende seviyom kapuskayı, hatta bir ara en sevdiğim yemek zeytinyağlı pırasa idi , sevgili babaannemin ellerinden yapılmışsa birde hımmmmm ne güzellll.
zeytinyağlı pırasa, hatta zeytinyağlı kuru fasulyeyi de çok severim...

menü yazayım aynı yine ama :)
sabah 2 yumurta 12 zeytin otlu lor peyniri
1 saat önceyi herhalde 1 kase kendim yaptım yoğurt :)
az önce 1 kase lahana çorbası 2 kase daha yermiyim bilmiyorum.
3 lt den fazla su
muhteşem gidiyorsun maşallah sana canım...

senin kilonla benimki çok yakın..ben kendimi kasarsam 1 ay sonra sıkılıyorum..sonra saldırıyorum..sonra şişiyorum..sonra pantolonum olmuyor ve sonra gene başlıyorum..sonra yine ve yine yine...
şimdi daha mantıklı olmak zamanı
32 yaşındayım, daha ne kadar şişko olabilirim? ömür dediğin şey ne kadar ki? yarına çıkmayacağız belki değil mi? ben kendime uzun bi süreç verdim..ama tabiki öyle 2 yıl 3 yıl değil belki 5 belki 7 ay..ama bu kilolardan mantıklı ve kendimi kasmadan kurtulmak istiyorum.. bende sıkılıyorum doğrudur..hep aynı hep aynı her gün aynı ama sabır olmadan ödül olmaz...sabırsızlık bi işimize yaramıyor şu hayatta..bende artık eski kiloma dönmek, daracık şortlarımı giymek istiyorum :) ömür boyu böyle kilolu biri değildim..tamamen bilinçsiz oluşum ve tamamen sabırsız davranışımın ürünü.. her daim daha da katlandı o kilolar..en fazla 52 olurdum zamanında..sonra bi baktım 60 sonra bi baktım 65-69-72.....bu böyle sürekli artarak gitti...pes etmemek için bunu yapıyorum şuan..içimde aklımda kalmadan yemek ama öyle şuursuzca değil..gayet sakin ve bilinçli..mesela regl olcam ama inan ki tek gram tatlı isteğim yok :)

kızlarrrrr acayip güzel bi diyet yemek önereyim mi:

hem acayip lezzetli oluyor hem tok tutuyor, hem de kalorisi düşük...

top patlıcanları közleyip soyup incecik kıyıyoruz...bir tencerede zeytinyağında soğan, biber, kavuruyoruz iyice, kavrulunca domates atıp onu da kavuruyoruz, hepsi pişince içine patlıcanları ekliyoruz,salça, biraz tuz ve kararbiber...1 küp de şeker, patlıcanın acısını alsın diye, sıcak ya da soğuk yogurt ile yiyoruz..öyle böyle güzel değil..deneyin şahane oluyor
latiyya zinnia sempatik_kiz Cilekli Turtam Mucizeem

Son düzenleme:
dediğin çok doğru aslında en güzeli yavaş yavaş vermek ama ben ondan sıkılıyorum...bir anda hoop gitsin sonra koruyorum zaten..diye, yine diyetteyim

Tarcinli sutumu içtim o halde :)) bugün sıfır kacamaksiz kapaticam ınş yemekten sonra mutfağı kitleyip anahtarı eşime veri cem
çook tatlısın...bu arada ben mutfak kapandı yazıyorum ya benim evim amerikan mutfak, salonda otururken mutfağım ve dolabım hep gözüme gözüme giriyor

İmmm deniycem en kısa zamanda :)

Kızlar bu akşamki menü eşim sayesinde değişmek zorunda kaldı yemeğe kaynanama gidiyormusuz . Arayıp sordum yemekte taze fasulye ve pilav varmış. Artık 6kasik taze fasulye ve 1kase yoğurt yer çıkarım işin içinden :))

benim de mutfağım an itibariyle kapandı, eşim iş yerinde yemiş bir şeyler...

menüm:

sabah 08:00 : 2 adet haşlanmış yumurta, bol çeri domates, salatalık, lor peynir ( toplasam 250 kaloriyi geçmez)

akşam00 : 2 adet şişe bira ( 50'lik ) ....( 2 bira 430 kalori )

hareket: 26 dakika yıldız tilbe dansı

yok be kuzum ben severim kapuskayı hatta bütün kış neredeyse haftada bir yaparım..bu hafta yaptığım da sadece diyet versiyonuydu menün dünki ile aynı ama gecen de aynı olmasa bari
yaaa utandım şimdi öyle deyince olmayacak inşallah

Ben bu tarifi yemeğin yanına meze diye çıkarıyorum misafire. Sen bana ana öğün diyosun oldu mu şimdi
Hem sizin pazar ucuz galiba bizim burda patlıcanın kilosu 10 lira haberin var mı
Bundan sonra patlıcanı da yazdan közleyip buzluğa atıcam kızlar. Şimdikiler çok lezzetsiz O kadar kışlık hazırlık yaptım bunu yapmadım ya çok pişmanım

Aaa akşam yemeği yokmu. Sonra kafayı bulup dolabı boşaltma

Nasıl olcak akşam yemeksizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…