Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
kebapları açtırırsan kaçarız tabe...ben de garibim, saf ben, karatay hoca var galiba diye bekledim

bende Sinbo var dijital. 20 lira
yorumlarda sinbo yanlış tartıyor dediler. 3 kere üstüne çıktım üçündede farklı gösteriyor diyen var ondan biraz çekindim.

ay ondan bnm küçük balkondada vardı. dur bir koşu tartılıp geleyim

aynen öyle cnım yımırta limitsiz, istediğin kadar ye, haşlanmış tavuk, limitsiz istersen günde 3 tane ye... bunların limiti yok..lor peyniri tuzsuz, limitsizzz..protein candır
bn karataya tamuyamam muhtemelen. Ama yinede çabalayacağım

ay çok heyecanlı. kaç dakika döktürecez?
kızlar bn dans değilde jillian 1 level yapıcam

olsun hareket olsun da, ben yıldız tilbe dansı yapacağım deli deli, hem stres de atarım

jillian ne ki

şunu yaptım cnm. Yalnız kızlar ben 9. dk'da pert oldum. Dilim dışarda nefes nefese tamamladım yinede hepsini. Haaa ne kadar başarılı yaptın dersen orası muamma. Ama genede bitirdim. Sanırım hergün yapa yapa alışacak bünyem.

Ben hergün yarım saat spor yapsam diyeti hayatta bırakmam ya emeğime acırım.

Şimdi kalkıp kahvaltımı yapayım acımdan öldüm beeee teflon tavada 2 yumurta, küçük bir parça süzme peynir, 2 tane ceviz, azıcıkta yeşillik.

15 dakika mezdeke oynadım dalağım şişti nasıl hamlamışsam. no_name_ sen devam galiba
26. dakikada duşa koştum...

yalnız bi hatam oldu çok hızlı başladım ip atlıyor gibi ayaklarımı da yerden kaldırarak hoplayıp zıpladım, 10. dakikada dağılmaya başladım, sonra söz verdim devam edeyim diye, evde yürüyerek hoplaya zıplaya dansa devam ettim, en son 20. dakikada yıldz tilbe moduna bağladım ayaklar yerde vücudun her yeri oynar vaziyette, 26.dakikada dalağım falan şişti bırakıp doğru duşa gittim acayip ter attım ama....

yalnız bu yıldız tilbe niye incecik anladım, kadının oynamadık yeri kalmıyor nasıl yağ tutsun...ben pert, ben iptal kızlarrrr

15 dakika mezdeke oynadım dalağım şişti nasıl hamlamışsam. no_name_ sen devam galiba

çook hammışız kızlar çoook yarım saat dayanamadık haaa...koşubandı çok daha kolaymış, dans deyip geçmemek, küçümsememek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…