Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
ya peki 1 hafta daha devam mı edeyim çorba içmeye
yani yemek şeklinde yapıp yesem nasıl etki eder lahana diyetime???
yok çorba fazla olur 1 hafta daha tatlım...bence artık hafif yemek düzenine geç yoksa sonra çok kilo alırsın, veremezsin hızlı bence...

no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86.........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ............................güncel kilo: 70 ......................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

hadi kızlarrrr listeyi tamamlayalımmmm

eşim ve ben son 1 haftadır resmen yatağa aç giriyoruz ama ne açlık , anlatamam kıvranıyoruz resmen, ve o esnada bi oyun buldum, şu an ne olsa yemezdim...bunu düşününce hakkaten açlığımız geçiyor ve halimize şükrediyoruz..acıktıkça da bu listedeki yiyecekleri düşünüyoruz..mesela ben açlıktan ölecek hale gelmeden;

-beyin söğüş
-kelle özellikle göz
- cennet elması (hani pazarlarda satılan turuncu renkli ağzı kamaştıran garip bi meyve var ya bazı yerlerde hurma da deniliyor)
-haşlanmış sossuz brokoli yememmmm....

bunları düşününce açlığım geçiveriyor...hayatta yememmmm, çok aç kalmadıkça diye düzelteyim.yani öyle 5-6 saatlik açlık bunları yediremez bana...siz kızlar ne olsa yemezdiniz?

eşim ve ben son 1 haftadır resmen yatağa aç giriyoruz ama ne açlık , anlatamam kıvranıyoruz resmen, ve o esnada bi oyun buldum, şu an ne olsa yemezdim...bunu düşününce hakkaten açlığımız geçiyor ve halimize şükrediyoruz..acıktıkça da bu listedeki yiyecekleri düşünüyoruz..mesela ben açlıktan ölecek hale gelmeden;

-beyin söğüş
-kelle özellikle göz
- cennet elması (hani pazarlarda satılan turuncu renkli ağzı kamaştıran garip bi meyve var ya bazı yerlerde hurma da deniliyor)
-haşlanmış sossuz brokoli yememmmm....

bunları düşününce açlığım geçiveriyor...hayatta yememmmm, çok aç kalmadıkça diye düzelteyim.yani öyle 5-6 saatlik açlık bunları yediremez bana...siz kızlar ne olsa yemezdiniz?
ben kokoreç. bide bakla

kızlaaarrr, hadi liste yaoalım, herkes yazsın kilosunu ve hedef kilosunu

no_name_ no_name_ .............................. güncel kilo: 83,5..................... ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: ......................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86..........................hedef kilo:

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: ..........................hedef kilo:

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ...........................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

Mucizeem Mucizeem ................................güncel kilo: ...........................hedef kilo:

bunu ilk sayfaya kopyalayayım sonra? başka unuttuğumuz arkadaşımız var mı ki? bazen birileri ben de varım deyip girip çıkıyor..unuttuğum varsa hiç kusura bakmadan hemen iliştiriversin adını listeye
Güncel 64 (tam emin değilim 10 gün önce 64'düm en azından. :KK70: ) Hedef 55

Ya bak diğer konularda sen yazarken ciddi cümlelerin çok hoşuam gitmişti.
Annene olan bağlılığın insanlar adına yazdıkların vs vs
Ne güzel bu kız yaaa acaba kime alabilirim ( kaba olabilir bu kelime ama kültürümüze göre bu kelime almak kabul etmek gönlüne sokmak sevmek paylaşmak bir ömür boyu ..... anlamlarına gelir ) diye aklımdan geçirmiştim inan.
Heee söle o sevgiline kıymetlerinin kıymetini göstersin sana...:KK15:
Yaaa çok teşekkür ederim.Hiç de kaba algılamadım. Güzel bakan güzel görür demişler. O sizin güzel görüşünüzden kaynaklanıyor. Rabbim karşına hep senin gibi iyi insanlar çıkarsın inşallah.:KK60:

latiyya latiyya .....................................güncel kilo: 62........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia .....................................güncel kilo: 86.........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........................güncel kilo: 64.........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ............................güncel kilo: 70 ......................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem bi sen kaldın canım hadi tamamlayalım listemizi

Kızlar eve dijital bir tartı alayım bari. Aranızda kullanan var mı hangi marka alayım. Şöyle sağlam ama ucuz yollu bir şey olsun. Bitirmeyin paracıklarımı
ben sinbonunkini 2-3 yıl kadar kullandım bu sene öldü artık...çok da ucuzdu 20 tl civarı sanırım, şu an evde klasik tartıdan var, onunla tartılıyorum..aslında almalıyım bi dijital ama para da vermek istemedim ona nedense..sanırım evde var diye :KK66:

Ben hala kahvaltıda yapmadım. Şimdi kalkıp bir kahve içeyim bari.
Sonra sporumu yapar, sonrada kahvaltımı ederim. Protein önemliymiş kahvaltıda bir sürü yımırta yiycem. Yımırta önemli kızlar. :confused:
Kastan gitmesin yani demiiiii no_name_ no_name_
aynen öyle cnım yımırta limitsiz, istediğin kadar ye, haşlanmış tavuk, limitsiz istersen günde 3 tane ye... bunların limiti yok..lor peyniri tuzsuz, limitsizzz..protein candır

X