Canim günaydın,güzel ama keşke poaca yerine 2 tane haşlanmış yumurta yeseydim, poğaça acıktırır seni ve çok yağlıGünaydıııınnnnnnn.. Kahvaltım 2 kibrit kutusu süzme peynir bir tabak marul maydanoz bir tane poaça bir bardak yeşil çay...
Süpermiş, dans edelim o haldeKızlar doktor bana bir saat yürüyüş dedi ben bebekten ve soğuktan dolayı çıkamadığım için 13 kiloyu dansla verdim :)
Yok o kadar yağlı değil canım kendi yaptığım poaça buzluktan çıkardım bi tane. Bu aralar istikrarımı kaybettim gibi sanki kilo vermenin rahatlığı sanırımCanim günaydın,güzel ama keşke poaca yerine 2 tane haşlanmış yumurta yeseydim, poğaça acıktırır seni ve çok yağlı
canım bence eşin haftada bir gün kendinize ödül verme konusunda haklı.. şöyle tereyağ, bal, ev yapımı reçel.. en güzelinden en zengininden bir kahvalyı yapın artık ya.. ikiniz de hakettiniz. hem korkma kahvaltıdan bişey olmaz, yani bence. kahvaltı günün en önemli öğünü. biyerde kahvaltını krallar gibi, akşam yemeğini yoksullar gibi ye yazıyordu. güzel bir kahvaltıdan sonra istersen bütün gün hiçbir şey yeme. çünkü vücudun güne kahvaltıyla başlıyor. yani sen bunları daha iyi bilirsin tabi:)Bu gün bi garibim..Çok aç uyandım bu sabah, hemen 2 yumurta haşlayıp bol domates,salatalık marul ve peynirle yedim..Ve çok halsizim, yatip uzanmak istiyorum tüm gün..Dün bi ara banyoyu temizlenmiştim ,abarttim sanırım, komple fayanslari falan silmiştim.kollarim,boynum omzum ağrıyor..
Dün ayrıca tüm gün bilgisayar başında masadaydim o da yordu galiba beni..Depresif bi gundeyim..haftasonu yaklaşıyor ve galiba dayanma gucum azalıyor, meşhur haftasonu delirmelerimden ve diyeti bozmaktan korkuyorum.esim toplamda 6 kg verdi ve şimdiden çok özel bir pazar kahvaltısı hayalleri kurmaya başladı.haftada bi gün ödül vermeliymisiz...
Yedim ama ruhum aç bugün,canım her şeyi çekiyor
ayy ne tatlısın günaydınnn güzel cümleleriyle bizi gülümseten canımız arkadaşımızGünaydın gece yarısı hamburger yiyip fakat saklamadan yaptığı hatayı bizimle paylaşan eşarbının ucunu kıvırıp duran güzellik
Günaydın tipitipin anlayışlı sevgi dolu eşi
Günaydın banyosuna girilince tüm fayansları pırıl pırıl ışıldayıp etrafa gülücükler saçtırarak ellerine sağlık bizleri miss gibi yaptın diye dile getirten bir kadının en güçlü yaşına merdiven dayamış canım arkadaşım...
Hepinize günaydın
ben evliyim 14 aylık. çocuk yok. 32 yaşındayım. sen?Ya bu arada kimler evli kimler bekar..?
11 yıllık evliyim, 39 yaşındayım, çocuk yok , 10 aydır ev hanımligi yapmaya çalışıyorum, hanimlik içimde olmadığı için evin zipiri, yaramaz çocuğu gibi hep bi cinlik peşinde gunlerimi geçiriyorumYa bu arada kimler evli kimler bekar..?
kendi kendine mi dans ettin? nasıl oldu? bu arada kahvaltın güzelmişKızlar doktor bana bir saat yürüyüş dedi ben bebekten ve soğuktan dolayı çıkamadığım için 13 kiloyu dansla verdim :)
Evet canım haklısın dur bi bakalım pazar olsun da belki bi simit falan ödül olabilir bana ..Tatlıyı çok aramıyorum ama Hamurisi için ruhumu teslim edebilirimmmmcanım bence eşin haftada bir gün kendinize ödül verme konusunda haklı.. şöyle tereyağ, bal, ev yapımı reçel.. en güzelinden en zengininden bir kahvalyı yapın artık ya.. ikiniz de hakettiniz. hem korkma kahvaltıdan bişey olmaz, yani bence. kahvaltı günün en önemli öğünü. biyerde kahvaltını krallar gibi, akşam yemeğini yoksullar gibi ye yazıyordu. güzel bir kahvaltıdan sonra istersen bütün gün hiçbir şey yeme. çünkü vücudun güne kahvaltıyla başlıyor. yani sen bunları daha iyi bilirsin tabi:)
ruhunun açlığına gelince, canımcım srn hiç doğal şeker almıyorsun.. meyveden kaçma kaçıyorsun. halbuki beynin yakıtı şeker.. şekeri az olan meyveler de var, kivi, ananas.. onlardan ye bari. bide bi karecik bitter çikolata mutluluk verir..
o zaman simit ye len, şöyle krem peynir ve çayla ooohhEvet canım haklısın dur bi bakalım pazar olsun da belki bi simit falan ödül olabilir bana ..Tatlıyı çok aramıyorum ama Hamurisi için ruhumu teslim edebilirimmmm
Bende sevmiyorum spor salonunu inan.Maşallah vallahi güzellik, süpersin..
Bi harekete gecemiyorum..Evde koşu bandım var, ama slikonlanma vakti geldi ve silikonlanmadan kullanmak istemiyorum,internetten sipariş vermiştim anca dün kargoya verebilmişler..Bir kaç güne gelirse sporu hayatıma sokmak zorundayım yoksa yağ yakamiyorum.odem fazlasıyla gitti artık yağ yakmam lazım yoksa benim gram oynamaz, kendimi biliyorum maalesef...Aslında oturduğumuz sitede spor salonumuz var ücretsiz ve tüm gün bomboş,ama spor hocası var ve 20 dk koşu bandı yaptırıp diğer hareketlere geçiriyor..Ben hem spor salonlarini sevmiyorum hem de diğer aletlerde çalışmayıyani oraya da gitmek gelmiyor içimden,evde yürüyüş yapmak daha pratik...
Plank hareketini ben de çok seviyorum,gerçekten faydalı oluyor...
Bi silkelenemedim yaaa,çok kızıyorum kendimeama istemeye istemeye de yapmak istemiyorum,bu sefer hepten soguyorum
Hadi biz kahvemizi yapıp içelim karşılıklı şekerim
Evet bir ara oyun gruplarına katılmayı planlamıştım, vazgeçtim. .kafama göre istediğim gibi hareket etmek daha güzel bence.Ohhh misss dans ederek mı kilo versek acaba
Açtım müziği saçma sapan hareketler derken bir de baktım oryantali sökmüşüm :)))kendi kendine mi dans ettin? nasıl oldu? bu arada kahvaltın güzelmiş
Ayneennn canimmmmo zaman simit ye len, şöyle krem peynir ve çayla ooohh
Ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 13 aylık kızım varben evliyim 14 aylık. çocuk yok. 32 yaşındayım. sen?
Evet bir ara oyun gruplarına katılmayı planlamıştım, vazgeçtim. .kafama göre istediğim gibi hareket etmek daha güzel bence.
Tıpkı düğünlerde oynar gibi kendini kaybetmişçesine manasızca oynamak lazım.Ciddi ter attırır
Açtım müziği saçma sapan hareketler derken bir de baktım oryantali sökmüşüm :)))
SuppersinnnnnGunaydin kizlarrr . Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin biraz peynir dometes salatalık ve yesilcayla diye time start vermiş bulunuyorum :)) asıl bugünden sonra başlıyorum gerçek anlamda
21 yaşındayım 4 senelik evliyim ve 1 buçuk yaşında bebis annesiyim :)Ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 13 aylık kızım var