Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydıııınnnnnnn.. Kahvaltım 2 kibrit kutusu süzme peynir bir tabak marul maydanoz bir tane poaça bir bardak yeşil çay...
Canim günaydın,güzel ama keşke poaca yerine 2 tane haşlanmış yumurta yeseydim, poğaça acıktırır seni ve çok yağlı

Canim günaydın,güzel ama keşke poaca yerine 2 tane haşlanmış yumurta yeseydim, poğaça acıktırır seni ve çok yağlı
Yok o kadar yağlı değil canım kendi yaptığım poaça buzluktan çıkardım bi tane. Bu aralar istikrarımı kaybettim gibi sanki kilo vermenin rahatlığı sanırım hedef kiloma inemeden gevşedim

canım bence eşin haftada bir gün kendinize ödül verme konusunda haklı.. şöyle tereyağ, bal, ev yapımı reçel.. en güzelinden en zengininden bir kahvalyı yapın artık ya.. ikiniz de hakettiniz. hem korkma kahvaltıdan bişey olmaz, yani bence. kahvaltı günün en önemli öğünü. biyerde kahvaltını krallar gibi, akşam yemeğini yoksullar gibi ye yazıyordu. güzel bir kahvaltıdan sonra istersen bütün gün hiçbir şey yeme. çünkü vücudun güne kahvaltıyla başlıyor. yani sen bunları daha iyi bilirsin tabi:)
ruhunun açlığına gelince, canımcım srn hiç doğal şeker almıyorsun.. meyveden kaçma kaçıyorsun. halbuki beynin yakıtı şeker.. şekeri az olan meyveler de var, kivi, ananas.. onlardan ye bari. bide bi karecik bitter çikolata mutluluk verir..

ayy ne tatlısın günaydınnn güzel cümleleriyle bizi gülümseten canımız arkadaşımız

Evet canım haklısın dur bi bakalım pazar olsun da belki bi simit falan ödül olabilir bana ..Tatlıyı çok aramıyorum ama Hamurisi için ruhumu teslim edebilirimmmm

Bende sevmiyorum spor salonunu inan.
fakat ağırlık için gitmek zorunda hissediyorum. KElebek vs çok işe yarıyor özellikle göğüslerime :)
Eğer zorla yaparsam bende soğuyorum haklısın.

Ohhh misss dans ederek mı kilo versek acaba
Evet bir ara oyun gruplarına katılmayı planlamıştım, vazgeçtim. .kafama göre istediğim gibi hareket etmek daha güzel bence.
Tıpkı düğünlerde oynar gibi kendini kaybetmişçesine manasızca oynamak lazım.Ciddi ter attırır

Açtım müziği saçma sapan hareketler derken bir de baktım oryantali sökmüşüm :)))

Yıldız Tilbe gibi 1 saat oynasak dal gibi kalırız vallahi kadının her bir hücresi oynuyor

Gunaydin kizlarrr . Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin biraz peynir dometes salatalık ve yesilcayla diye time start vermiş bulunuyorum :)) asıl bugünden sonra başlıyorum gerçek anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…