- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Ben 1gunde bitiriyorum sen gene de iyi 2gun dayaniyormus oturup elime kaşığı aldi mi o nutella bitmiştirHahha işte o ayılaşmayı bende yapıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1gunde bitiriyorum sen gene de iyi 2gun dayaniyormus oturup elime kaşığı aldi mi o nutella bitmiştirHahha işte o ayılaşmayı bende yapıyom
Ben nutella için değil ama mesela hamsi böreği veya ev baklavası veya efenim su böreği gibi şeyleri yerken bir ayu olabilirimBen 1gunde bitiriyorum sen gene de iyi 2gun dayaniyormus oturup elime kaşığı aldi mi o nutella bitmiştir
Allahim bu karbonhidratlı yicekler neden var olmasa bizde yemesek kilo almasak ne güzel olur varken yeniyor ışteBen nutella için değil ama mesela hamsi böreği veya ev baklavası veya efenim su böreği gibi şeyleri yerken bir ayu olabilirim
Adam gibi zayıflayıp spor yapıp istediğimizden makul miktarda yiyeceğizAllahim bu karbonhidratlı yicekler neden var olmasa bizde yemesek kilo almasak ne güzel olur varken yeniyor ışte
Yoooooooo diyorum sanaaaaaKızlar çok kötü bir şey yaptım. Buraya açım yazdıktan 1 saat sonra Burger King'den bir tavukburger menü, birde üstüne dondurma gömdüm. Diyeti ilk günden bozan bir ben varım sanırım
Neredeyse bir senedir yememiştim. Çünkü ne zaman yesem sonrasında midem kötü oluyor. Arkadaşımın gazına geldim ve midem gene pert oldu. Uzunca bir müddet daha ağzıma sürmem artık.
Hayır hepsini geçtim resmen kendimi suçlu hissediyorum. Sanki kendi kendime ihanet etmişim gibi
Olsun bu durum azmimi dahada artırdı. Yarından itibaren hem diyet hemde spor yapıcam. NET!!!
Günaydın canım, mercimeğe lahana atma bence tadını bozar sanki..Bi de bir işe yaramaz.lahana çorbasındaki bol maydanoz , bol soğan bol lahana işe yarıyor..normalde bu saatte kahvaltı etmem ama eşimin bıraktığı 1 haşlanmış yumurtayı yedim. bide bitki çayı ve biraz zeytin. mercimek çorbası yapacam bugün, içine bir kaç yaprak lahana atsam nasıl olur acaba? veee günlerdir niyetlendiğim protein ekmeği:)
Günaydın güzelim, yüzümü güldürdün vallahi, güzel kadın...Günaydın gece yarısı hamburger yiyip fakat saklamadan yaptığı hatayı bizimle paylaşan eşarbının ucunu kıvırıp duran güzellik
Günaydın tipitipin anlayışlı sevgi dolu eşi
Günaydın banyosuna girilince tüm fayansları pırıl pırıl ışıldayıp etrafa gülücükler saçtırarak ellerine sağlık bizleri miss gibi yaptın diye dile getirten bir kadının en güçlü yaşına merdiven dayamış canım arkadaşım...
Hepinize günaydın
Aslında bende aynı yorgunluğu hissediyorum. dün uzuun aradan sonra soğukta hızlı ve çok yürüyünce biraz tepki gösterdi sanırım vücudum, gece bacaklarım hayırdır nooluyo biz iyiydik böyle başladın gene vır vır diye söylenip durdular.Günaydın güzelim, yüzümü güldürdün vallahi, güzel kadın...
Dayak yemiş gibiyim bugün :) uzandım kaldım..Kalkıp yüzüme buz gezdirmem gerek, nemlendirici sureyim .. elma sirkeli suyumu içeyim..Off pek kötüyüm..Senin planın ne bugün tatlış?
Maşallah vallahi güzellik, süpersin..Aslında bende aynı yorgunluğu hissediyorum. dün uzuun aradan sonra soğukta hızlı ve çok yürüyünce biraz tepki gösterdi sanırım vücudum, gece bacaklarım hayırdır nooluyo biz iyiydik böyle başladın gene vır vır diye söylenip durdular.
geç yattım 3 falandı 8 gibi uyandım kahvaltı ama isteksiz yine senin gibi...
Fakat dingin bir gün bugün güneş açtı şu an benim için açmış gibi
İznimin son günleri olması biraz olsun canımı sıksa da sizinle bir işe başlamak ve az da olsa sonucunu görmek beni çok mutlu ediyor.
Bugün evdeyim, biraz bisiklet süreyim diyorum sonra şu lastikler var ya onlarla kollarımı vs çalıştırayım. İp atlayayım mesela kaç atlarım bilemiyorum 1.5 yıldır atlamadım nerede ise. Bir de şu plank hareketini yapayım diyorum.
Ciddi işe yarıyor haaa.
Ayaklarımı uzatıp ojelerime ayak parmaklarıma bakıyorum arada ne güzelsiniz laaynn diyorum.
Dün arkadaşım kalıcı oje yaptı ilk kez kullanacağım. Ellerimdeki ojeyi 3. gün perte çıkartan ben bakalım bunu nasıl kullanacağım.
Bir ara kahve içelim seninle veya tüm kızlar, ben aslında kahve içmeyi sevmem, şirkette zorla yapar getiriler arkadaşlar bir yudum al vs diye. Türk kahvesi diyorum bu arada diğerlerini asla içemiyorum.
damla sakızlı kahve içebiliyorum bir fincan yapalım içelim şekersiz ne dersinzi konuşuruz güneşin bize uzanan ışınlarından
Ohhh misss dans ederek mı kilo versek acabaYaa şimdi kalktım açtım güzel bir müzik eşlik edip kendimce söylemeye başladım.
Kızlar doktor bana bir saat yürüyüş dedi ben bebekten ve soğuktan dolayı çıkamadığım için 13 kiloyu dansla verdim :)Ohhh misss dans ederek mı kilo versek acaba