Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika:)Gunaydin kizlarrr . Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin biraz peynir dometes salatalık ve yesilcayla diye time start vermiş bulunuyorum :)) asıl bugünden sonra başlıyorum gerçek anlamda
türk kahvesi tarçınla süper oluyor he bi deneyin istersenizHadi kızlar şekersiz 1 fincan Türk kahvesi yapıp içelim, kafein iyidir yağ yakımına yardımcı olur, karşılıklı sabah kahvesi içmiş oluruz hem
Hahahaaaano börek no cry ..
allah bağışlasın :)Ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 13 aylık kızım var
Yapacam mutlaka tuttum bunutürk kahvesi tarçınla süper oluyor he bi deneyin isterseniz
12 mi olsun yarım saat kalmışKızlar ne dersiniz bi saat belirleyip mesela 12.00 de müzik açıp yarım saat oynayıp hoplayip zıplayak mı ?
Bi sure elimi etegimi çektim bebek işinden 1.5 ay önce cennete gönderdiğim bebişim erkekmis ...Hala atlatamadım yaşadığım sıkıntıları..Belki sonbaharda...Mucizeem haşlanmış yumurta ile devam et, bende no_name_ sayesinde başladım ve inan acıkmıyorum.
Sanırım tepede olan benim döt döbek olarak heee ve yaştan 165 boy 86 kg ( 2 hafta önce 88,6) 45 yaş yeni girdim haaa 45,5 deelim
14 yıllık evliyim 11 yaşında kız sıpam var, Ve geçen yıla kadar 2. için yapsam mı yapmasam mı diye çok gidip geldim.
no_name_ bir kız hayal ediyorum şu an cennette sana gelmek için gününü bekleyen
ve pazar kahvaltı adam gibi yap, harbi kahvaltı yap bak, ne istersen ye çok şekerli şeyler kaçırma .
eğer yapabilirsen öncesinde yürü hızlı tempo hafif koşu vs ter at yani 45 dk gibi.
Ve otur ye.
Ben öyle yapardım ve gönül rahatlığı ile tek pazar yapardım kahvaltımı.
Gelir canım bekleyen cennette sırasınıBi sure elimi etegimi çektim bebek işinden 1.5 ay önce cennete gönderdiğim bebişim erkekmis ...Hala atlatamadım yaşadığım sıkıntıları..Belki sonbaharda...
Şekerim 1 ay önce gelseydin 92 kilom ile en başta ben vardım bi kerem
Evvet pazar kahvaltısı yapacağım, tamamdır, hak verdim sizlere
Neyyyy 62 miiii, anca rüyamda görürüm ben 62 yı 74 yeter bana,napcam, manken mı olacağım bu yaştan sonraGelir canım bekleyen cennette sırasını
zaten o yüzden sana takıldım yahu 92 lerden 62 lere falan diye başlık açacan
şuuunlarıııı buuunları yaptııımm diye
dimi yani kadın dediğin ele gelecekAzıcık balık etli olmayı seviyorum ben kızlar ya..Öyle zayıf olmak hoşuma gitmiyor gerçi hayatımda hiç zayıf olmadım, olsam kesin hoşuma gitmezdi yani
Bi de kemiğim iri benim , omuzlar falan geniş, bilekler kalın, azıcık kilo kaldırıyor yani.dimi yani kadın dediğin ele gelecek
maşallah ne güzel yaBi de kemiğim iri benim , omuzlar falan geniş, bilekler kalın, azıcık kilo kaldırıyor yani.
Değil işte ufak çıtı pıtı olmayı isterdim çok ama zebellah gibi oluyor böyle hem iri hem kilo olunca damaşallah ne güzel ya