- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Bi soda iç rahatlatır yediklerin çok deil cnm. Miden şaşırmıştır nerden öıktı bu bolluk diyeBugünkü menüm;
Sabah 10:30
2 yumurtadan omlet, domates,biber,biraz karnabahar
Akşam 18:30
1 tatlı tabağı tavuklu bulgur pilavı+1 yemek tabağı yoğurtlu karnabahar+domates
Yalnız hem geç yemek hem bulgur çok sisirdi, şuan rahatsızım.unutmus midem bu kadar yemek yemeyimutsuz ve suçlu hissediyorum kendimi
Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyorBugün 1 saat kadar yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım.
Ay bide kuaföre uğradım :)
Soğanla ıspanak kavurup buzluğa attım. Hazır yemek olsun çıkarıp yoğurtla yerim. Çok güzel oluyor.
Yarın içinde pırasa pişirdik annemle. Pıraslı böreği seviyorum ama yemeğini hiç yememiştim. İlk defa yiyeceğim. Anneme kokusu çok kötü diyorum, koklamadan ye diyor
Sabah 10.00 kahvaltı
2 yumurta ile menemen (Bitiremedim. Artık bende 1 yumurta ile yapacağım.)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1.5 ceviz
yarım dilim ekmek
Akşam yemeği 15.00
1 kase salata
1 kaşık yoğurt
azıcık dolma
Hala tokum eğer acıkırsam 10'a doğru 1 bardak ılık süt içerim.
Sağol cnm. Annemde aynısını dedi 1 gün dinlenince iyi oluyormuş. bu yüzden akşamdan yaptık. Bakalım hayırlısı :)Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyor
Afiyet olsun yarın bol limonlu ye güzel oluyoSağol cnm. Annemde aynısını dedi 1 gün dinlenince iyi oluyormuş. bu yüzden akşamdan yaptık. Bakalım hayırlısı :)
Evet canım pazardan pazar gnü yine alayım karnabahr brokoli vs sebzeyi doldurayım tavuk ile yaparım hafta içi yirimmmAfiyet olsun canimmmm, beğendin di mi? Arada yapılabilir...
Süper gidiyosun cnm maşallahMenüm:
12.00 2 haşlanmış yumurta+4 çeri domates+ 1 kk beyaz peynir+ 8 zeytin+maydanoz
19.00 koca tabak karnabar+sarımsaklı yoğurt+ 3 kaşık kapuska
su: 6 küsür lt
spor yok
Tamam arkadaş gelince listeye eklesin seni . Sende yarın başla. Bizimle muhabbet eder ve bize sadık kalırsan ne yiyip içtiğini bizle paylasirsan hep beraber zayiflariz :) ama ilk önce beynini hazır etmen tabi :)Ayyyy bu topik cok tatli herkese merhaba bir akrepte benimmmm siskoyum boy 170 kilo 86 offff cok tembelim spor dedimi Allah canimi aliyo pazartesi diyete başlayip aksamina bitiririm yiyip yiyip kilo almayanda bir kocam var ayyy bu topigi görünce birden gaza geldim senelerdir 7 li rakamlari gòrmem
Ayyyy bu topik cok tatli herkese merhaba bir akrepte benimmmm siskoyum boy 170 kilo 86 offff cok tembelim spor dedimi Allah canimi aliyo pazartesi diyete başlayip aksamina bitiririm yiyip yiyip kilo almayanda bir kocam var ayyy bu topigi görünce birden gaza geldim senelerdir 7 li rakamlari gòrmem
Bana da bir el atin ne olur
Suppersin canim, masallahhhhhMenüm:
12.00 2 haşlanmış yumurta+4 çeri domates+ 1 kk beyaz peynir+ 8 zeytin+maydanoz
19.00 koca tabak karnabar+sarımsaklı yoğurt+ 3 kaşık kapuska
su: 6 küsür lt
spor yok
İyi bari gelsin de..Sen de ne istiyorsan aldır, ye bu akşamYarım bıraktım işi geliyorm dedi :) ben hatırlattım
Süpersin maşallah, emin adımlarla ilerliyorsunBugün 1 saat kadar yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım.
Ay bide kuaföre uğradım :)
Soğanla ıspanak kavurup buzluğa attım. Hazır yemek olsun çıkarıp yoğurtla yerim. Çok güzel oluyor.
Yarın içinde pırasa pişirdik annemle. Pıraslı böreği seviyorum ama yemeğini hiç yememiştim. İlk defa yiyeceğim. Anneme kokusu çok kötü diyorum, koklamadan ye diyor
Sabah 10.00 kahvaltı
2 yumurta ile menemen (Bitiremedim. Artık bende 1 yumurta ile yapacağım.)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1.5 ceviz
yarım dilim ekmek
Akşam yemeği 15.00
1 kase salata
1 kaşık yoğurt
azıcık dolma
Hala tokum eğer acıkırsam 10'a doğru 1 bardak ılık süt içerim.
Gelsin canımmYarım bıraktım işi geliyorm dedi :) ben hatırlattım
Sağol canımmSuppersin canim, masallahhhhh
Hepimiz çok iyi gidiyoruzSüper gidiyosun cnm maşallah
Evde soda da yok kiBi soda iç rahatlatır yediklerin çok deil cnm. Miden şaşırmıştır nerden öıktı bu bolluk diye
Biraz hareket et canım simdirimine yardımcı olurEvde soda da yok kisu içtikçe sistim vallahi
Hamur gibi kabarmış durumdayım, hareket etmem mimkin diiilBiraz hareket et canım simdirimine yardımcı olur