Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bi soda iç rahatlatır yediklerin çok deil cnm. Miden şaşırmıştır nerden öıktı bu bolluk diye

Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyor

Çok güzel cnm menün afiyet olsun pırasa dinlenince tadı daha güzel oluyo bir ye vazgeçemeyeceksin benim çocuklar bile severek yiyor
Sağol cnm. Annemde aynısını dedi 1 gün dinlenince iyi oluyormuş. bu yüzden akşamdan yaptık. Bakalım hayırlısı :)

Afiyet olsun canimmmm, beğendin di mi? Arada yapılabilir...
Evet canım pazardan pazar gnü yine alayım karnabahr brokoli vs sebzeyi doldurayım tavuk ile yaparım hafta içi yirimmm
resmen karnım şişti çok doyurucu yavvv yağsız tuzsuz bol sarımsak ve yoğurtla yidimmmm nane ve pul biberli

Tamam arkadaş gelince listeye eklesin seni . Sende yarın başla. Bizimle muhabbet eder ve bize sadık kalırsan ne yiyip içtiğini bizle paylasirsan hep beraber zayiflariz :) ama ilk önce beynini hazır etmen tabi :)

Bana da bir el atin ne olur

Canim hoşgeldin, biraz kendini tanıtır mısın...Kaç yaşındasın neler yaparsın,daha önce diyet yaptın mı? Çalışıyor musun? Çocugun var mı vs..

Biz burada aile gibiyiz, her telden yazısir konuşur eğlene eğlene kilo veririz sen de diyetime sahip çıkarım, sürekli yazarım, takipte olurum dersen biz de sana hoşgeldin deriz burada birimizi motive etmeye çalışıyoruz, kolaylıkla kilo verirsin bizimle

Süpersin maşallah, emin adımlarla ilerliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…