- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Yaz o zaman direkt canım bu akşam gecikemezsin gelirken pasta al gel doğum günümü kutlayacaz de bariYok valla ben anlarim gene de şaka olsa süpriz olsa bariz ciddiydi iş yerinden resim atmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz o zaman direkt canım bu akşam gecikemezsin gelirken pasta al gel doğum günümü kutlayacaz de bariYok valla ben anlarim gene de şaka olsa süpriz olsa bariz ciddiydi iş yerinden resim atmış
Yok canım benim rabbim ne buyurmuş isteyin vereyim sen iste verecektir inşallah sadece denek zamanı deil henüzne bileyim tatlım yaaa, yaş olmuş 40...artık sağlıklı çalışmıyor demekki bünye
Maşallah canım.Eki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
Ablan gibi kızzEki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
Bende yaptım bugün çocuklarla eşime balkabagı tatlısıişimi hallettim kociş gelmedi hala size bakayım dedim. balkabağı tatlısı tahinli cevizli
Görüşürüz cnm iyi seyirler sizekızlarrrr yavaştan kaçıyorum eşim çıkmış iş yerinden yemeği hazırlayayım bu akşam film seyredeceğiz...ara ara uğrarım tabisi de...@Çilekli turtam gelişmelerden haberdar et tatlım bizi, merak ederim...öptümmm hepinizi
Bende öyle dedim bu seferde cevap vermiyor telefonuna bakmıyor whatsaba yazdım görmemiş bile yogunum dediydiYaz o zaman direkt canım bu akşam gecikemezsin gelirken pasta al gel doğum günümü kutlayacaz de bari
Herkez öyle diyor :)Ablan gibi kızz
Aklım sende kaldı canım, gelse barı erkenden esin...Bende öyle dedim bu seferde cevap vermiyor telefonuna bakmıyor whatsaba yazdım görmemiş bile yogunum dediydi
Bekle canımm 1 saat falanBende öyle dedim bu seferde cevap vermiyor telefonuna bakmıyor whatsaba yazdım görmemiş bile yogunum dediydi
Ohhhh afiyet olsun cnm misss missdEki Görüntüle 1948222 kim demiş açız diye
Afiyet olsun canimmmm, beğendin di mi? Arada yapılabilir...Eki Görüntüle 1948222 kim demiş açız diye
Suppperrr, maşallah çok güzel gidiyorsun canimBugünkü menüm sabah 1 büyük kase lahana çorbası 12 gibi kahvaltı
2haşlanmış yumurta 8 zeytin 1 yk çökelek
Akşam 1büyük kase lahana çorbası 5tane tavuk kanat derisiz biraz karnıbahar 5ltsu 45 dk yürüyüş 1kahve gün biter
Yarım bıraktım işi geliyorm dedi :) ben hatırlattımBekle canımm 1 saat falan
whatsdan görmemiş olabilir,
unutmuş olsa d geldiğinde kutlarsınız. Veya sabah kahvaltıda eğer uykuya dalarsan.
Ama ben de unutmadığı düşüncesindeyim
yemeklerim pişmek üzere, neredesiniz bakiiim kızlarrrrrrr,,kimler neler yaptı bugün???
@venezia26 bugün cee dedin kaçtın tatlım yoğun musun yine?
sempatik_kiz bak canım sonradan görmedim etiketi deme sakınnnn
Mevsimlerden roma @latiyya zinnia @Gunel huseyinli kim, nered,e ne yapıyor an itibariyleee?????
@Mucizeem hala yok, usanmadan etiket atacağım, çook merak ettim çünkü