Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ozaman yat gitsin sabaha sindirmiş olursun.
Hahahaaaa bıktın di mi benden öyle dedin olmadı, böyle dedin olmadı en son isyeeeaaaannnn annemde isyan Edip git zıbar yat der ben yatayım barı, hiçbir şey olmazsa sabah olur sabah ola hayrola..Öptüm tatlım seniiiii

Güzelim senden bıkılırmı hiç sen evin yaramaz ama tatlı çocugu gibisin öylebi izlenim verdiysem yanlış anlama tatlım düşündüm ne iyi gelir diye aklıma uyuman geldi .bende öptüm tatlım sabaha zımba gibi olursun inşallah

Canimsinnn...Uyuyabilsemmmm...Yok tövbe bi daha böyle yemeyeceğim.bi kasık alıp bırakacam karnımın sisinden uyuyamadım da

İyi geceler canım benim.m

Hepsi çok oldu galiba, tavuk pilav, Karnabahar,yoğurt,su ,çay derken abarttim mı ne..Bi de saat 5 gibi yiyorum normalde, bugün 6.30-7 arası gibi oldu...
yoğurt bulgur karnabahar hepsi bir araya gelmiş ve sana göre geç bir saat evet

yaa akşamları yoğurt+süt +su+ekmek kabuğu karıştırıp yerdim ben

ekmek kabuğu olmayacağına göre o hali ile yiyeyim bakalım gazdan rahatsz olana kadar bir kaç gün

ytalım gidip
biraz kitap dergi okuyayım
ben de çok yemişim karnabaharı şişlik var karnımda
haftasonu 6 dan sonra yemeyeceğim bir şey
innşallahh
salı olsa da tartılsak
Tartı dedin de bu akşam eşim geldiğinde bi paket vardı elinde hediye aldım diye gelmiş bi baktım dijital tartı çıktı üstüne 3 kilo fark var evdeki diğer tartı ve iş yerindeki tartı ile..Morali bozuldu...Dedim hayatta çıkmam üstüne, bozamam moralimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…