- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Ozaman yat gitsin sabaha sindirmiş olursun.Hamur gibi kabarmış durumdayım, hareket etmem mimkin diiil
Hahahaaaa bıktın di mi bendenOzaman yat gitsin sabaha sindirmiş olursun.
Güzelim senden bıkılırmı hiç sen evin yaramaz ama tatlı çocugu gibisin öylebi izlenim verdiysem yanlış anlama tatlım düşündüm ne iyi gelir diye aklıma uyuman geldi .bende öptüm tatlım sabaha zımba gibi olursun inşallahHahahaaaa bıktın di mi bendenöyle dedin olmadı, böyle dedin olmadı en son isyeeeaaaannnn annemde isyan Edip git zıbar yat der ben yatayım barı, hiçbir şey olmazsa sabah olur sabah ola hayrola..Öptüm tatlım seniiiii
Canimsinnn...Uyuyabilsemmmm...Yok tövbe bi daha böyle yemeyeceğim.bi kasık alıp bırakacamGüzelim senden bıkılırmı hiç sen evin yaramaz ama tatlı çocugu gibisin öylebi izlenim verdiysem yanlış anlama tatlım düşündüm ne iyi gelir diye aklıma uyuman geldi .bende öptüm tatlım sabaha zımba gibi olursun inşallah
Koyunları say belki uyursun cnm hayırlı geceler kız benim elime uyku geçmiyo sen uyumuyosun bari benim yerime uyuCanimsinnn...Uyuyabilsemmmm...Yok tövbe bi daha böyle yemeyeceğim.bi kasık alıp bırakacamkarnımın sisinden uyuyamadım da
İyi geceler canım benim.m
İnşallah canım, senin yerine uyuyacağım insallahKoyunları say belki uyursun cnm hayırlı geceler kız benim elime uyku geçmiyo sen uyumuyosun bari benim yerime uyu
Teşekkürler bak uyku dedim benim gözün biri açık biri kapalı resmen ufaklık uyursa benim uyuman yastıga 5 kala gider gözlerİnşallah canım, senin yerine uyuyacağım insallah
canımm bulgur beni de şişiriyor, tok m şiş oluyorumCanimsinnn...Uyuyabilsemmmm...Yok tövbe bi daha böyle yemeyeceğim.bi kasık alıp bırakacamkarnımın sisinden uyuyamadım da
İyi geceler canım benim.m
Yemeklerde dokunmuyor da, fazla kaçırdım galiba bu akşam tatlım...canımm bulgur beni de şişiriyor, tok m şiş oluyorum
Hadi inşallah sen de uyu bi guzelTeşekkürler bak uyku dedim benim gözün biri açık biri kapalı resmen ufaklık uyursa benim uyuman yastıga 5 kala gider gözler
1 ttlı tbağı çok değil canımmYemeklerde dokunmuyor da, fazla kaçırdım galiba bu akşam tatlım...
Hepsi çok oldu galiba, tavuk pilav, Karnabahar,yoğurt,su ,çay derken abarttim mı ne..Bi de saat 5 gibi yiyorum normalde, bugün 6.30-7 arası gibi oldu...1 ttlı tbağı çok değil canımm
Miden kaç zamandır alıştı boşluga fazla geldi miden şokdaHepsi çok oldu galiba, tavuk pilav, Karnabahar,yoğurt,su ,çay derken abarttim mı ne..Bi de saat 5 gibi yiyorum normalde, bugün 6.30-7 arası gibi oldu...
yoğurt bulgur karnabahar hepsi bir araya gelmiş ve sana göre geç bir saat evetHepsi çok oldu galiba, tavuk pilav, Karnabahar,yoğurt,su ,çay derken abarttim mı ne..Bi de saat 5 gibi yiyorum normalde, bugün 6.30-7 arası gibi oldu...
İyi geceler canım bende senin gibi sabırsızlanıyorum bu hafta geçmiyo sankiytalım gidip
biraz kitap dergi okuyayım
ben de çok yemişim karnabaharı şişlik var karnımda
haftasonu 6 dan sonra yemeyeceğim bir şey
innşallahh
salı olsa da tartılsak
bu hafta kendim gibi seni de merak ediyorumİyi geceler canım bende senin gibi sabırsızlanıyorum bu hafta geçmiyo sanki
Tartı dedin de bu akşam eşim geldiğinde bi paket vardı elinde hediye aldım diye gelmiş bi baktım dijital tartıytalım gidip
biraz kitap dergi okuyayım
ben de çok yemişim karnabaharı şişlik var karnımda
haftasonu 6 dan sonra yemeyeceğim bir şey
innşallahh
salı olsa da tartılsak