- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Canım bu hafta inşallah sende bende bütün kızlar istedigimiz gibi veririz bol eksili olur inşallahbu hafta kendim gibi seni de merak ediyorum
Abovvv nasıl bı karışım o, ekmek olmazsa yoğurt ve süt iyi olmaz sanki..E ekmek de yasak..Bilemedim ki ...yoğurt bulgur karnabahar hepsi bir araya gelmiş ve sana göre geç bir saat evet
yaa akşamları yoğurt+süt +su+ekmek kabuğu karıştırıp yerdim ben
ekmek kabuğu olmayacağına göre o hali ile yiyeyim bakalım gazdan rahatsz olana kadar bir kaç gün
kapının önüne koyyy uzak durr sakınn çıkma üzerineeeTartı dedin de bu akşam eşim geldiğinde bi paket vardı elinde hediye aldım diye gelmiş bi baktım dijital tartıçıktı üstüne 3 kilo fark var evdeki diğer tartı ve iş yerindeki tartı ile..Morali bozuldu...Dedim hayatta çıkmam üstüne, bozamam moralimi
Haklısın cnm ne gerek var moral bozmayaTartı dedin de bu akşam eşim geldiğinde bi paket vardı elinde hediye aldım diye gelmiş bi baktım dijital tartıçıktı üstüne 3 kilo fark var evdeki diğer tartı ve iş yerindeki tartı ile..Morali bozuldu...Dedim hayatta çıkmam üstüne, bozamam moralimi
Ağlarım herhalde bu hafta +3 kg görürsemkapının önüne koyyy uzak durr sakınn çıkma üzerineee
Kendi tartımda 74 u görürsem çıkarım ancak diğerine..Şimdi cikmaaaammmHaklısın cnm ne gerek var moral bozmaya
canımm bu çocukluğumda babaannemin yediği bir karışımAbovvv nasıl bı karışım o, ekmek olmazsa yoğurt ve süt iyi olmaz sanki..E ekmek de yasak..Bilemedim ki ...
Kutusuna geri koyup dolabın üstüne kaldırdım bilekapının önüne koyyy uzak durr sakınn çıkma üzerineee
Yoğurtlu çorbalar var ekmekle de güzel olur ama süt girince tadı nasıl olur bilemedim, ama sen beğendiysen güzeldir mutlaka...Bir şeyler yapmam gerek, spor yine yalan olducanımm bu çocukluğumda babaannemin yediği bir karışım
ben sadece yoğurt veya sadece süt yiyince içince gazdan deli olurum ama ikisini karıştırınca dokunmuyor en azından 1 hafta yiyebiliyorum.
bu karışım sayesinde kilo verdiğim çok olmuştur
akşamları sadece bu karışım.
yoğurt+süt suyu eklemem ise ekmek kabuğunu ekleyince koyu oluyor karışım biraz rahatlatmak için
doyurucu oluyor tok tutuyor vs vs
özellikle yaz günlerinde
Bence 1 lt su veya süt koy hangisi dogru ona göre tartıl gerçekler acı oluyo bazenKendi tartımda 74 u görürsem çıkarım ancak diğerine..Şimdi cikmaaaammm
sabah erken kalk biraz yap canımmYoğurtlu çorbalar var ekmekle de güzel olur ama süt girince tadı nasıl olur bilemedim, ama sen beğendiysen güzeldir mutlaka...Bir şeyler yapmam gerek, spor yine yalan oldu
1 er lt ile tartının doğru tarttığı ölçülmez canımmBence 1 lt su veya süt koy hangisi dogru ona göre tartıl gerçekler acı oluyo bazen
Aynı şey aklıma geldi lakin su an o gerçeklerle yuzlesemeyecegim, 2 ay sonra yaparım artikinBence 1 lt su veya süt koy hangisi dogru ona göre tartıl gerçekler acı oluyo bazen
Ben denemiştim arkadaşın tartısı ile benimki aynı ama onunki eksik çıkarıyodu ondan dedim baban dediyse mutlaka bildigi vardır cnm1 er lt ile tartının doğru tarttığı ölçülmez canımm
yıllar önce babam demişti bunu
ağırlık arttıkça yanlış olan tartı yani büyük tartılarda fark artıyormuş
Her sabah 6 da kalkıyorum, sorunum zamansızlık değil de, içimden gelmiyor bi türlüsabah erken kalk biraz yap canımm
o tartıyı da 2 aydan sonra indir
1 buçuk durum çiğköfte yedim pasta falan yok almamjsİyi bari gelsin de..Sen de ne istiyorsan aldır, ye bu akşamhakettin bugün fazlasıyla
İyi uykular cnmyatıyorum bennnn
sabah görüşürüzzzzzz
güzel bir güne uyanalımmmm
Aman ne geceGelsin canımm
geceyi güzel geçir gülümse...