canım bunları bana çok ünlü bi tüp bebek doktoru önermişti hepsi new life marka... hepsi de tablet... hatta doktor kendi de içiyor hepsini, hücre yenileyici vitaminler...hatta eşime de içiriyorum...E vitaminini ben de yüzüme özellikle gözaltıma sürecem. acaba ampul formunda olanlar ne kadar doğal? bide E vit. yağı varmış. hangisini alsam bilemedim.
ne çok takviye.. ama hepsi çok güzel. o gençlik hormonu hangi formda? hergün mü kullanıyorsun. bide markaları ne? ben .olgar 'ı güvenilir buluyorum.
Ellerine sağlıkkk, Misss gibi görünüyor, Offf karnım acıktı kahvaltımı yapıp düşeyim yola...kızlar ben 3 yumurtadan yapınca aşağıdaki boyutta 5 adet oluyor protein ekmek, kurabiye gibi bölüp koyuyorum bütün yapmıyorum, pizza yapacaksam bütün yapıyorum...
bugün 4 yumurtadan yapacağım, eşim de çok seviyor..mesela çorbanın yanında 1 adet veya kahvaltıda 2 adet yetiyor...
Eki Görüntüle 1944573
Tamam canım daha detaylı araştırayım sorayım.canım bunları bana çok ünlü bi tüp bebek doktoru önermişti hepsi new life marka... hepsi de tablet... hatta doktor kendi de içiyor hepsini, hücre yenileyici vitaminler...hatta eşime de içiriyorum...
e vitaminini yağ olarak alma bence içine paraben vs koyuyorlar yağların, vitaminleri kapsül ya da ampul olarak al... bi de direkt yüze sürmeyin mutlaka karışım yapıp sürün diyorlar..yüz için mesela bepanten plus, medacassol krem ve e vitamini krışımından bir krem elde edip sürüyorlar ki, aklıma çok yatıyor bi ezcane ziyareti şart bana da...
ben özellikle yağda çözülen ve vücutta depolanan A-D-E-K vitaminlerini kanda vitamin değerlerime baktırarak alıyorum, depolandığı için fazlasını içmek oldukça zararlı...benim değerim oldukça düşük çıkmıştı, oluşan gebelikler de çok tüketiyor bu vitaminleri ..gerçi türkiyede özellikle kadınların %90 ında dvitamini normal değerin de altında....ücretsiz olmalı bu vitamin testleri ve zorunlu olmalı bence, ama doktorların hiç umurunda bile değil maalesef...bu vitamin takviyeleri ile artık hiç grip olmadan geçiriyorum kışları...Ellerine sağlıkkk, Misss gibi görünüyor, Offf karnım acıktı kahvaltımı yapıp düşeyim yola...
eğer telden girebilirsem yazarım.
şu e vitamini de sorgulayım yüze sürülme hikayesini vs.
Dvit her ay almıyordum ama dr um al demişti 3 ayda bir alıyordum.
hatırlattığını iyi oldu alayım onu da.
Artık sanırım bomba gibi olacağız bu gidişle vayyy beaaaaa
hahahah süper oldu di mi bu paylaşımlar, ben de çok mutluyumkızlar bize karada ölüm yok :)))
bepanten gerçekten çok güzel içine e vitamini de kırılırsa tadından yenmez sankiTamam canım daha detaylı araştırayım sorayım.
bepanten yaa evet yüzüme sürdüğüm tek krem kendileri :)))
bepanten göz altına sürülür mü acababepanten gerçekten çok güzel içine e vitamini de kırılırsa tadından yenmez sanki
bebişim dvit marka değil tek zaten ampul şeklinde kırıp ekmeğe döküp içiliyor ama dvit alma bence önce doktora gittiğinde kandaki dvit değerine baktır, çünkü düşük değilse kullanımı zararlı..tüm vitaminler kullanılabilir sadece ADEK vitaminleri depolandığı için kanda bakılmadan kullanılmamalıdır....ampul alayım o zaman. bu dediklerin çok güzel ya ölümsüzlük iksiri gibi:)) dvit'in hangi marka piki?
o haldee eczane listem:
dvit
bepanten
e vitamini
medacasol
topik var kk da kadının biri şöyle yazmış:bepanten göz altına sürülür mü acaba
hee tamam canım sağolbebişim dvit marka değil tek zaten ampul şeklinde kırıp ekmeğe döküp içiliyor ama dvit alma bence önce doktora gittiğinde kandaki dvit değerine baktır, çünkü düşük değilse kullanımı zararlı..tüm vitaminler kullanılabilir sadece ADEK vitaminleri depolandığı için kanda bakılmadan kullanılmamalıdır....
diğerleri son derece güzel...araştır hattalatiyya cım internetten...öyle al bence...
çok teşekkürler canımm uğraştın benim içintopik var kk da kadının biri şöyle yazmış:
""""""""""""""""""""""arkadaşlar geçen izmirde yeni karamürsele gittim orda güzellik uzmanları ve doktorlar vardı. bir tanesi bana ne dedi biliyormusun okadar pahalı ürünler alıyorsun yararını görüyormusun bari,? onun yerine eczaneden bepanten plus krem, bepanten merhem, madacasoll al hesini boş krem kabında karıştır. sabah akşam sür bakalım yüzüne dedi. bende ne faydası var dedim? hücre yenileyici krem bunlar dedi. hemen dediğini yaptım. zaten madacosoll leke tedavi edici diğerleri hücre yenileyici dedim kadın doğru söylüyor galiba? size aktarmak istedim
HII birde şunu unuttum. bayan göz altı için kullandığın bişey varmı dedi hayır daha henüz kullanmıyorum bişey şikayetimde yok dedim eğer düşünürsen onada fazla para vereceğine nivea göz altı kremin içine eczaneden kapsül olaral e vitamini al kremin içine içine boşalt karıştır ve sür dedi bunuda ablama söyledim o çok memnun kaldı eczaneden evitamini kapsül almış 5 ytl fiyatı zaten kapsülün içinde e vitamini yağı var delip bolatmş kremin içine çok memnunmuş arkadaşlar bunuda size aktarayım dedim""""""""""""""""""""""""""""""""
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-134868.html linki de buu canım...
rica ederim tatlım ne demekkkkçok teşekkürler canımm uğraştın benim için
Ve cepten ulaştımben özellikle yağda çözülen ve vücutta depolanan A-D-E-K vitaminlerini kanda vitamin değerlerime baktırarak alıyorum, depolandığı için fazlasını içmek oldukça zararlı...benim değerim oldukça düşük çıkmıştı, oluşan gebelikler de çok tüketiyor bu vitaminleri ..gerçi türkiyede özellikle kadınların %90 ında dvitamini normal değerin de altında....ücretsiz olmalı bu vitamin testleri ve zorunlu olmalı bence, ama doktorların hiç umurunda bile değil maalesef...bu vitamin takviyeleri ile artık hiç grip olmadan geçiriyorum kışları...
süpersinnnnVe cepten ulaştım
Ulaşana değil ulaştırana bakacaksın
İnan aşkla başlamadım bu sefer ama sayende öyle devam edecek
Kan değerlerimi 6 ay süre ile yaptırıyorum ve yaşıma göre iyi durumda oluyorlar kiloma rağmen kolesterol vs çok iyi
aslında üstü için tam olarak kaşar kullanmıyorum kaşar desem de yarım yağlı tost peyniri kullanıyorum...hepsinin üzerine çok az zeytinyaı,salça karıştırıp kekik ekledim çok lezzet veriyor benceEkmklerimiz hazır bile, toplam 4 yumurtadan yaptım yine 5 tane çıktı...Ama daha pofuduk oldular...2 sini salamli kaşarlı eşim için 2 sini kaşarlı çörekotlu, 1 tanesini de sade yaptım...
Eki Görüntüle 1944581
Sedyeden yazıyom yaa yuh artıksüpersinnnnaşkla başlamasan da aşka dönüştüreceğiz sen hiçç merak etme şekerim