Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
merhaba canım hoşgeldin, takıl peşimize :) ayol 3 kilo ne ki ben 1 günde alıyorum 3 kiloyu
Ben kalori sayarak ve biraz spor yaparak 12-13 kg kadar verdim. Ama totalde 2 yıl sürdü kilo verme olayı.

Uzun zamandır 49 kgdum. Tartıda 52 leri görmek beni mutsuz etti.

O sebeple motivasyona ihtiyacım var.

Ben kalori sayarak ve biraz spor yaparak 12-13 kg kadar verdim. Ama totalde 2 yıl sürdü kilo verme olayı.

anladım canım, verirsin elbet, kilo azaldıkça vermek daha güç oluyor ama gidiyor illaki

hahaha hoşgeldin canım, biz ne bilelim senin kilo vermek istediğini takıl peşimize tatlım...

biz 52 kilo olup şikayet edeni vuruyoz şaka şaka 3 kilo fazlan varsa ver tabi

Geç uyanınca kahvaltıda bu saate kaldı.
Tam tahıllı ekmeğin arasına bir parça beyaz peynir birazda maydanoz ekleyip sandviç yaptım.. Yanına birde yeşilçay tamamdır. Ama 2 öğün bana az gelir kızlar. Ben kalorisi düşük bir şekilde ona araöğün falan eklerim mutlaka

anaa yakalandık gel bacım aşkolsun

biz 52 kilo olup şikayet edeni vuruyoz şaka şaka 3 kilo fazlan varsa ver tabi
Krem konusu konuşulmuş. MAdecessol kullan ama bepantene ve e vitaminini yüzüne kullanma cnm. Tüylenme yapar. Özellikle saf e vitamini ampulünü direknemlendiriciye kırıp kullanırsan 1 hfta içinde yüzünde sivilceler baş gösterir

canım 3 öğün yap mesela ama aralarına 5 saat koy, o uyar mı sana?

aaa çok kulanan var asla tüylenme yapmadı demişler... zinnia mesela bepanteni kullanıyormuş tüylenme yapsa söylerdi

sabah elma sirkeli su içtiiim no_name_ midem konuştu resmen benimle gurul gurul. sonra tam 2 yumurta haşladım, mis gibi yeşilçayımı demledim görümcem aradı ısrarla kahvaltıya çağırdı:/ yeşil zeytin salatası ve bitki çayı yapmış. ufacıcık bir ekmekle yedim. sonra türk kahvesi içtik. evime gelince yumurtalarımı da yedim valla.

bi de hiç sivilce dememişler, topiklere ve internete baksana hep cilt uzmanları önermiş bir de bunları..sen kullandın mı canım? acaba senin cilt tipine mi uymadı?

bi de bu arada bepanten yüz ve cilt için satılan bi kremdir ama???

ohhh afiyet olsun tatlım

yapma ya korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…