aaa hayırdır inşallah? sedyede ne işin var???Sedyeden yazıyom yaa yuh artık
Anla yaavvaaa hayırdır inşallah? sedyede ne işin var???
merhaba canım hoşgeldin, takıl peşimize :) ayol 3 kilo ne ki ben 1 günde alıyorum 3 kiloyuMerhabaaaa
Ben de bu sıralar biraz dikkat etmeye başladım, 3 kg getirmiş kış bana.
Ondan kurtulmam lazım.
Biraz peşinize takılayım.
ilahi yahu, sedye deyince direkt aklıma hastane sedyesi geldi,Allah korusun korktum..kolay gelsin canım sanaAnla yaavv
Tımar ediliyom
Ben kalori sayarak ve biraz spor yaparak 12-13 kg kadar verdim. Ama totalde 2 yıl sürdü kilo verme olayı.merhaba canım hoşgeldin, takıl peşimize :) ayol 3 kilo ne ki ben 1 günde alıyorum 3 kiloyu
anladım canım, verirsin elbet, kilo azaldıkça vermek daha güç oluyor ama gidiyor illakiBen kalori sayarak ve biraz spor yaparak 12-13 kg kadar verdim. Ama totalde 2 yıl sürdü kilo verme olayı.
Uzun zamandır 49 kgdum. Tartıda 52 leri görmek beni mutsuz etti.
O sebeple motivasyona ihtiyacım var.
hahaha hoşgeldin canım, biz ne bilelim senin kilo vermek istediğini
biz 52 kilo olup şikayet edeni vuruyozBen kalori sayarak ve biraz spor yaparak 12-13 kg kadar verdim. Ama totalde 2 yıl sürdü kilo verme olayı.
Uzun zamandır 49 kgdum. Tartıda 52 leri görmek beni mutsuz etti.
O sebeple motivasyona ihtiyacım var.
Krem konusu konuşulmuş. MAdecessol kullan ama bepantene ve e vitaminini yüzüne kullanma cnm. Tüylenme yapar. Özellikle saf e vitamini ampulünü direknemlendiriciye kırıp kullanırsan 1 hfta içinde yüzünde sivilceler baş gösterirbiz 52 kilo olup şikayet edeni vuruyozşaka şaka 3 kilo fazlan varsa ver tabi
canım 3 öğün yap mesela ama aralarına 5 saat koy, o uyar mı sana?Geç uyanınca kahvaltıda bu saate kaldı.
Tam tahıllı ekmeğin arasına bir parça beyaz peynir birazda maydanoz ekleyip sandviç yaptım.. Yanına birde yeşilçay tamamdır. Ama 2 öğün bana az gelir kızlar. Ben kalorisi düşük bir şekilde ona araöğün falan eklerim mutlaka
aaa çok kulanan var asla tüylenme yapmadı demişler...Krem konusu konuşulmuş. MAdecessol kullan ama bepantene ve e vitaminini yüzüne kullanma cnm. Tüylenme yapar. Özellikle saf e vitamini ampulünü direknemlendiriciye kırıp kullanırsan 1 hfta içinde yüzünde sivilceler baş gösterir
Eğer oruçlu değilsem 5 saat bir şey yememem bir mucize gibi bir şey sanırım.canım 3 öğün yap mesela ama aralarına 5 saat koy, o uyar mı sana?
bi de hiç sivilce dememişler, topiklere ve internete baksana hep cilt uzmanları önermiş bir de bunları..sen kullandın mı canım? acaba senin cilt tipine mi uymadı?Krem konusu konuşulmuş. MAdecessol kullan ama bepantene ve e vitaminini yüzüne kullanma cnm. Tüylenme yapar. Özellikle saf e vitamini ampulünü direknemlendiriciye kırıp kullanırsan 1 hfta içinde yüzünde sivilceler baş gösterir
ohhh afiyet olsun tatlımsabah elma sirkeli su içtiiimno_name_ midem konuştu resmen benimle gurul gurul. sonra tam 2 yumurta haşladım, mis gibi yeşilçayımı demledim görümcem aradı ısrarla kahvaltıya çağırdı:/ yeşil zeytin salatası ve bitki çayı yapmış. ufacıcık bir ekmekle yedim. sonra türk kahvesi içtik. evime gelince yumurtalarımı da yedim valla.
yapma ya korktum şimdiKrem konusu konuşulmuş. MAdecessol kullan ama bepantene ve e vitaminini yüzüne kullanma cnm. Tüylenme yapar. Özellikle saf e vitamini ampulünü direknemlendiriciye kırıp kullanırsan 1 hfta içinde yüzünde sivilceler baş gösterir