- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
eee onu ne yapıyorlarmış? ben de yağ şeklinde yüzlerine sürüyorlar gibi anladım...yağ değil canım zencefil gibi şekli hatırladığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee onu ne yapıyorlarmış? ben de yağ şeklinde yüzlerine sürüyorlar gibi anladım...yağ değil canım zencefil gibi şekli hatırladığım
Sanki kaynatıp suyunu sürüyoruz vs demişti kadın.eee onu ne yapıyorlarmış? ben de yağ şeklinde yüzlerine sürüyorlar gibi anladım...
sarımsak da yakışır tatlım içine ben baştan soğan kavurup, salça, kavrulmuş kıyma ve lahanaları ekliyorum üstüne sıcak su ve bir miktar bulgur..normalde pirinç ile yapardım ama pirinç diyette yasak...o sebeple bulguru tercih ettim, başta soğanla birlikte 1 diş ufak sarımsakta sotelenebilir, güzel olur...Ya halen çay içiyorum şu leptin zımbırtısını umarım engellemiyorumdur haa??
no_name_ lahanaya kıyma ve bulgur demişsin pazar günü akşam ertesi hafta için öyle hazırlamayı planlıyorum birazda sarımsak içine ne dersin. dün yaptığım yarım lahana yarın bşter yine yarın normal çorbasını yapar yerim.Ama haftaya senin tarifi yapayım.
bir de nar ekşisi demişsin ben zayıfladığım dönemlerde z.yağı ve nar ekşili salatalar yapar yerdim istediğim kadar hele balık varsa oyyyyy.
Fakat nar ekşisi ile ilgili olumsuz yazılar okuyunca çekinir oldum koymaya.
Senin eklemen bu kadardan bir şey olmaz düşüncesi mi yoksa bilmediğim başka bir şey mi var?
doğal tonik yapıyorlar demekki, sor bkalım canım eminim bir bilen çıkacaktır...Sanki kaynatıp suyunu sürüyoruz vs demişti kadın.
yarın aktara sorarım adam yaşıyosa halaaa :))
gerçi o yoksa da mutlaka detaylı bilen vardır.İyi bir aktardı gittiğim eskilerden...
ev yapımı benim kullandığımda canım.Zeytin zeytinyağı nar ekşisi salça yoğurt yumurta hepsi harbi doğal olanlardan.sarımsak da yakışır tatlım içine ben baştan soğan kavurup, salça, kavrulmuş kıyma ve lahanaları ekliyorum üstüne sıcak su ve bir miktar bulgur..normalde pirinç ile yapardım ama pirinç diyette yasak...o sebeple bulguru tercih ettim, başta soğanla birlikte 1 diş ufak sarımsakta sotelenebilir, güzel olur...
nar ekşisi ev yapımı olduğu sürece kullanabilirsiniz diyor karatay o sebeple bi sakınca görmüyorum zaten çok fazla da değil..sen neden sakıncalı olduğunu duymuştun?
olabilir meyve şekeri vardır içinde, zaten salataya çok az koymuştum,limona döneyim bariev yapımı benim kullandığımda canım.Zeytin zeytinyağı nar ekşisi salça yoğurt yumurta hepsi harbi doğal olanlardan.
nar ekşisi kalorilidir az miktarda kullanılmalı vs diye bir şeyler hatırlıyorum .
Görüşürüzzinnia canım eşim geldi biraz ilgileneyim onunla, sabah görüşürüz , kendine ve diyetine dikkat et
afiyet olsun:) bardak termosun varsa çorbanı ısıtıp içine koyabilirsin. ayranı da şişeye doldur. ayy ne sağlıklı süper:)Günaydınlar,
Rica ederim latiyya , bu arada kahvaltımı hazırladım. Aklıma senin cümlen geldi ve lor peynirimi de ekledim tabağıma,
Sonra unutmadan no_name_ in dediği gibi sirkeli suyumu içtim.
bugün manikür pedikür vs işlerim var sabahın köründe aldım randevuyu Sabah işe gider gibi gideceğim.
Sonra yaklaşık 1 saatten fazla süren bir yol yürümeyi planlıyorum.Umarım kızımda ayak uydurur bana.
Aktara gidip önce akırı karhaya sonra yağlara bakarım aklımda henüz bir şey yok.Zerdeçalim azalmış tazesini alayım.
Bu arada ben : olgar Female multıple kullanıyorum. : işaretini reklam olmasın diye koydum oraya harfi koyun :)
Diğer biline marka tansiyonumu yükselttiği için kullanamıyorum.
4 yıl kadar önce iyice güçten düşmüştüm ve o kış hastalıktan totomu kaldıramamıştım. Öneri üzerine başladım ve ciddi faydasını gördüm.En azından ben çok memnunum :)
Dışarıda uzun saatler kalacağım.LAhana çorbamı yanımda götürsem soğukta olsa yerim diyorum ama nasıl olur bilemedim.
ya da yoğurt mu götürsem veya ayran ne dersiniz arkadaşlar??
bu dışarıda geçirilecek öğünler için kesinlikle protein ekmeği öneririm canım..yumurta ve peynirini ekmek formunda yanında taşımış olursun, önümüzdeki günlerde dene benceGünaydınlar,
Rica ederim latiyya , bu arada kahvaltımı hazırladım. Aklıma senin cümlen geldi ve lor peynirimi de ekledim tabağıma,
Sonra unutmadan no_name_ in dediği gibi sirkeli suyumu içtim.
bugün manikür pedikür vs işlerim var sabahın köründe aldım randevuyu Sabah işe gider gibi gideceğim.
Sonra yaklaşık 1 saatten fazla süren bir yol yürümeyi planlıyorum.Umarım kızımda ayak uydurur bana.
Aktara gidip önce akırı karhaya sonra yağlara bakarım aklımda henüz bir şey yok.Zerdeçalim azalmış tazesini alayım.
Bu arada ben : olgar Female multıple kullanıyorum. : işaretini reklam olmasın diye koydum oraya harfi koyun :)
Diğer biline marka tansiyonumu yükselttiği için kullanamıyorum.
4 yıl kadar önce iyice güçten düşmüştüm ve o kış hastalıktan totomu kaldıramamıştım. Öneri üzerine başladım ve ciddi faydasını gördüm.En azından ben çok memnunum :)
Dışarıda uzun saatler kalacağım.LAhana çorbamı yanımda götürsem soğukta olsa yerim diyorum ama nasıl olur bilemedim.
ya da yoğurt mu götürsem veya ayran ne dersiniz arkadaşlar??
doğru canım pardon söylemiştin izin aldığını unutmuşum, çorbayı ısıtma şansın varsa süper, al tabi yanınaAyranı şişeme doldurayım evet.Çorbamı da alayım yanıma gideceğim yer ev gibi zaten orada ısıtırım ortalık lahana kokmazsa tabiii :)))
Çalışıyorum ama bu hafta izinliyim canım.
İşe gider gibi derken sabah 9,30 a aldım randevuyu o yüzden didimmm
Ne güzel yaa, bunu tarif etmen çok iyi oldu. PEynir takviyesi yapacağım evde sadece lor ve kaşar var. LAbne de ekleyeyim listeme.bu dışarıda geçirilecek öğünler için kesinlikle protein ekmeği öneririm canım..yumurta ve peynirini ekmek formunda yanında taşımış olursun, önümüzdeki günlerde dene bence
E vitaminini ben de yüzüme özellikle gözaltıma sürecem. acaba ampul formunda olanlar ne kadar doğal? bide E vit. yağı varmış. hangisini alsam bilemedim.Günaydın kızlarrrrr ben de kalktım sirkeli suyumu içtim şimdi sade nescafe yaptım kendime...
latiyya canım sabah yumurta yerine yiyebilirsin zaten o da yumurta, öğleye kadar oldukça tok tutacaktır, ben de yapayım şimdi hatta, dün labne ve yumurtamı aldım yapamadım, az sonra yapayım... bu arada e vitaminini nerede kullanacaksın?
zinnia canım çorba soğuk çok beter oluyor sen bilirsin yine de ama dışarıda ne yenebilir, ayran iyi seçim...ben dışarıda olduğumda 2 ayran içip geçiştiriyorum...yürüyüş planın çok güzel... şu an çalışıyor musun sen?
ben de vitamin takviyesi kullanıyorum özellikle koenzim q10 ya da qh çok faydalı bi vitamin bunun yanında b12 takviye alıyorum,omega3 kullanıyorum, ayda bir kez dvit ampul kırıp içiyorum ve geceleri yatarken melatonina diye bir gençlik hormonu var, onu kullanıyorum..yani uzun süre kullandım, geçen ay tekrar sipariş verdim ama kullanmadım...başlayacağım yeniden...