- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
aynen ben de oha oldum, almadım...yerinde güzel dedimÇok pahalı o nedir öyle beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de oha oldum, almadım...yerinde güzel dedimÇok pahalı o nedir öyle beee
aynen canım doğru cümle buydu, insan daha ne ister ki!!!İnsan daha ne ister
Zevkler ve reklerben kasım doğumluyum kışı severim...yazdan nefret ederin ne o öyle terli terli yapış yapış...imkanı olsa bedenime klima falan yerleştiririm , o derece
Bu saatten sonra diye cümle duymamış olayım lütfennncanlarım yaa Allah razı olsun, bakalım olur mu bu saatten sonra...korkuyorum artık...kısmetimizde varsa olur diyelim ne diyelim..Rabbim hayırlısını versin inşallah
Kızzz saatde ne varmış millet 70inde doguruyo sen yerki iste hayırlısıyla olur inşallahcanlarım yaa Allah razı olsun, bakalım olur mu bu saatten sonra...korkuyorum artık...kısmetimizde varsa olur diyelim ne diyelim..Rabbim hayırlısını versin inşallah
Afiyet olsunKarnım acıktı yavvvv birden bire, bulgurlar patlıcanlar tatlılar...
az kapuska ile karnabaharımmm bekleyinn beniiii
ne bileyim tatlım yaaa, yaş olmuş 40...artık sağlıklı çalışmıyor demekki bünyeKızzz saatde ne varmış millet 70inde doguruyo sen yerki iste hayırlısıyla olur inşallah
ohhh ben de karnabahar yiyeceğim bu akşam, ama eşimi bekleyeyim birlikte yeriz dedim...yoğurdumu sarımsaklayacağım şimdiKarnım acıktı yavvvv birden bire, bulgurlar patlıcanlar tatlılar...
az kapuska ile karnabaharımmm bekleyinn beniiii
tamam beybim sustummmm, kısmet diyeyim o zaman Allahım hayırlısını versinBu saatten sonra diye cümle duymamış olayım lütfennn
hamile kalmışsın kaç kez geliyorum diye sinyal veriyor çocuk yahuuu bekleyin laaynn daaatacam ortalığı diyor anlsana canımın içiiiii
yavrum Türkiyede de çoook var bu tarz evler, sen yeter ki bulmasını bilEki Görüntüle 1948154 doğa dediniz köy dediniz şömine dediniz şu evin benim olmasını isterdim ama güzel kanadam benim :)
afiyet,şifa olsun yavrularaGörüşürüz kızlar çocukları doyurayım kendinize iyi bakın
Boluda bol varyavrum Türkiyede de çoook var bu tarz evler, sen yeter ki bulmasını bil
yok artıkkk maşallahhh anneciğine, annen mi buuu??? maşallah Rabbim nazarlardan saklasın..kaç yaşında doğurmuş abini? ben gördüm bu fotoyu daha önce arkadaşın falan sandımEki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
bir de abim var demiştin değil mi? yanlış mı hatırlıyorumEki Görüntüle 1948155 bakın bayanlar oğlumun an annesi ve annesi
Hayırrr sakınnn, vücudun asıl şimdi çalışıyorr sakın haaane bileyim tatlım yaaa, yaş olmuş 40...artık sağlıklı çalışmıyor demekki bünye
Evet annem 16 yaşında doğurmuş ablamı :) o zamanlar erken yaşta zorla evlemdirmisler annemi erken anne olmuş ..yok artıkkk maşallahhh anneciğine, annen mi buuu??? maşallah Rabbim nazarlardan saklasın..kaç yaşında doğurmuş abini? ben gördüm bu fotoyu daha önce arkadaşın falan sandım