teşekkür ederim:) sizinle yemeyi çok isterdim. üstüne de kahve içerdik:)Afiyet olsun yedikce yağların erisin cnm
Ceviz ekle cnm kahvaltına iyi gelirdemekki b vitamini alamıyoruz yeterli..b12 vitamin eksikliği unutkanlık yapar aslında...
Alırım canım evde sebze yok lahana haricindecanım malzemen ne var? geçen yazdığım kabak da çok hafif ve lezzetli oluyor
Süper olurdu gülmekten içemez soğurdu kahvelerteşekkür ederim:) sizinle yemeyi çok isterdim. üstüne de kahve içerdik:)
lahana yapma artık, 2 hafta yedik üstüste...Alırım canım evde sebze yok lahana haricinde
ama buzlukta bamya, patlıcan biber, fasulye börülce, ıspanak vs var.
pırasa çorbası yapayım ben olmazsa lahanaya bu hafta ara vereyim.
hatta markete gidip tavuk ve mantar alıp yapabilirim yarın için...lahana yapma artık, 2 hafta yedik üstüste...
değişiklik ve biraz protein takviyesi olsun dersen mantarlı tavuk yap...
ben ızgara tava diye geçen kemiksiz tavuk alıyorum
tavukları kuşbaşı yapıp tavaya koyuyorum, önce suyunu salıp sonra iyice çekince çok az sıvıyağ ve 2 tane ufak doğranmış soğan ekliyorum bu sefer ikisini kavurmaya başlıyorum, soğanlar iyice kavrulunca ince kıyılmış mantar ilave ediyorum, mantar da suyunu bırakıp çekince en son az tuz, kekik,karabiber ve bol kimyon koyuyorum, bu şekli ile efsane oluyor, aklında olsun canım....
Bir benzerini yapıyorum bendelahana yapma artık, 2 hafta yedik üstüste...
tavukları kuşbaşı yapıp tavaya koyuyorum, önce suyunu salıp sonra iyice çekince çok az sıvıyağ ve 2 tane ufak doğranmış soğan ekliyorum bu sefer ikisini kavurmaya başlıyorum, soğanlar iyice kavrulunca ince kıyılmış mantar ilave ediyorum, mantar da suyunu bırakıp çekince en son az tuz, kekik,karabiber ve bol kimyon koyuyorum, bu şekli ile efsane oluyor, aklında olsun canım....
yap tatlım iyi geldi aklımıza, hem susuz yemek olduğu için kalorisi düşük de oluyorBir benzerini yapıyorum bende
bunu yapayım canımmm
at vallahi bakayım abe senin gül hatırına:))latiyya bir fal baksana yine,
kahve içelim,
laaynn acaba bakıyon mu cidden içip fotosunu atiiiimmmmm
arkadaşlar içip içip fotosunu inte atıp yorum alıyorlardı
kız buzluğun ne güzel şeylerle doluymuş. değerlendirsene bunları.Alırım canım evde sebze yok lahana haricinde
ama buzlukta bamya, patlıcan biber, fasulye börülce, ıspanak vs var.
pırasa çorbası yapayım ben olmazsa lahanaya bu hafta ara vereyim.
yaa diyette olmasaydık bu tarife bir de krema eklerdiklahana yapma artık, 2 hafta yedik üstüste...
oyy az kaldı akşama dayan canımcım.2 yumurta ağır geliyor bana,
evet buna karar verdim rahatsız ediyor
ve regl den dolayı çok şiş karnım nefes alamıyor gibi hissediyorum
üşüyorum, ayaklarım dizlerim üşüyor, kalın hırka giydim kalorifer ğeteği haricinde klimayı da çalıştırdım kapıyı kapattım.
yok ayaklarım üşüyor.
akşam olsa eve gitsem
Caımm bunları kayınpederimin eşi yaptı sağolsun hepsi tandırda hazırlama bahçesinden toplama falan.kız buzluğun ne güzel şeylerle doluymuş. değerlendirsene bunları.
Krema hiçç kullanmadım hayatımda disemmmmyaa diyette olmasaydık bu tarife bir de krema eklerdik
Ayy inşallah olma emiiiioyy az kaldı akşama dayan canımcım.
ben de şaşmazsa bu ayın 11inde regl oluyorum. eğer olmazsam...
Atacam bakat vallahi bakayım abe senin gül hatırına:))
Bende bunu yapıyordum fırında bide en son üstüne kaşar rendeliyordum ımm nefis oluyordulahana yapma artık, 2 hafta yedik üstüste...
at ya ciddiyim bekliyorum. amerika işi beklemede.. şartlarda anlaşamadık henüz. eşim yakın zamanda gidecek, çok iyi olur yüzyüze konuşurlar.Atacam bak