canımmm maşallah süpper gidiyorsun, eminim kısa sürede istediğin kilolara kavusacaksın
ben de bu sene 39 yaşındayım artık, biraz bakım yapmam gerek diye düşünüyorum. Çok şükür cildim ile ilgili bi sorunum yok, yağlı bir cildim var ve bakım ürünlerine artık yönelmek istedim..sanırım bizde genetik 85 yaşında vefat eden anneannemin de, teyzelerimin ve annemin de neredeyse yok derecede azdır kırışıklıkları....fakat annem inanılmaz önem verir cilt bakımına...sürekli sporunu yapar, ve hep bi malzemeler kullanır yüzü için, vücudu için, maşallah genç kız gibidir...bana da hayatımda hiç sabun kullandırmadı mesela yüzüme, yüzün kırışır diyerek...
ben de öyle abartı makyaj yapmam ama düzenli fondoten,ruj,allık ve göz kalemi kullanırım mutlaka...çok şükür ki henüz kırışıklığım yok...alnımda çok ufak bi mimik kırışıklığı vardı onu da serum ve kremler ile oldukça azalttım...
henüz kaz ayakları vs başlamadı, ama yakında başlayacaktır, önlem alıp geciktirme derdindeyim
bir de şimdi hazır diyete başlamışken 100 bin bakımına alayım kendimi dedim...youtube da videoları izliyorum sürekli, kim ne kullanmış, neye iyi gelmiş...bir de profesyonel makyaj yapmak istiyorum kendime...kapatıcılar,aydınlatıcılar falan almak istiyorum...bu ara taktım bu konulara
babaannen (Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah) benim kafadanmış..ben de sabahları saat kurar eşimden önce kalkar, duşumu alır hafif ruj,allık makyajımı yapar, ev kıyafetlerimi giyer öyle uyandırırım eşimi...11 yıldır bu hiç değişmedi..mesela eşim benim tırnaklarımı hiç ojesiz görmedi..
ameliyata girdim bu sene ameliyathane kapısında çıkartmalarına izin verdim elimdeki ojelerimi o da 2 şer parmak
çıkınca da eşim yoktu anneme sürdürdüm
takıntılıyımdır bazı konularda...eşim beni hiç dağılmış görmedi göremez..gün içinde ne yaparsam yaparım... saç bakım yağları,-bu arada tavsiye üzerine 2 haftadır argan ve sarımsak yağı sürüyorum saçıma- boya, temizlik vs tüm işleri eşim evde yokken yaparım, o varken prenses gibi kurulurum köşeme
ayyy benim de düşmüş çenem