Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yaa çocuk uyuyordu güldüm uyandı allah seni ne yapmasın emiBence sen de bozma niyetindesin de yol yapıyorsun kendine
En çok ve en önce sen zayıfla diye mi yapıyorsun yoksano_name_ topiğin meleği ben de şeytanı resmen
kız ben ne zaman bozdum he gayet istikrarlı gidiyorum (!)Bence sen de bozma niyetindesin de yol yapıyorsun kendine
Turtam ya öbür nick çok yakışıyordu sana, bence geri dön nickineO ben olabilirim
yok kıyamıyorum ya size. :) siz bakmayın bana ama yani ben de olsam 1 dilim yerim. akşam yemeği yemezsin onun yerine.En çok ve en önce sen zayıfla diye mi yapıyorsun yoksa
Kendi veremeyecek ya, bizde veremeyelim diye uğraşıyor latiyyaEn çok ve en önce sen zayıfla diye mi yapıyorsun yoksa
Bende öyle düşünüyorum ince bir dilim yicem akşam yemeği yemiycem :)yok kıyamıyorum ya size. :) siz bakmayın bana ama yani ben de olsam 1 dilim yerim. akşam yemeği yemezsin onun yerine.
Buda mantıklı geldiKendi veremeyecek ya, bizde veremeyelim diye uğraşıyor latiyya
diyet kampına mı gitsek. sabah öğle akşam brokoli yeriz. ancak iflah oluruz biz :))Bence de ince bir dilim ye , sonuçta senin yaşgünün yani ..
Sağlıklı beslenerek kilo vermenin tüyolarını biliyor faka uygulayamıyorum napcaz biz.
Bende biliyorum önemli olan uygulaması zatenBence de ince bir dilim ye , sonuçta senin yaşgünün yani ..
Sağlıklı beslenerek kilo vermenin tüyolarını biliyor faka uygulayamıyorum napcaz biz.
diyet kampına mı gitsek. sabah öğle akşam brokoli yeriz. ancak iflah oluruz biz :))
Bana brokoli yediycegine öldür daha iyidiyet kampına mı gitsek. sabah öğle akşam brokoli yeriz. ancak iflah oluruz biz :))
Ayy yavrum, uyansın boşver ben olsam hiç uyutmazdım, habire öpüp mincirmaktan maymun gibi gezerdi cocuuum, Allah biliyor da vermiyor demekkiAllahım yaa çocuk uyuyordu güldüm uyandı allah seni ne yapmasın emi
ama bak ben tıkının demiyorum. doğumgünü pastası yenmez mi kendininki olunca? yada antepten baklava gelecek 1 dilim de olsa yemeyeceksin? adama gülerler bee:) o gün az bişey ye ama sonraki 2 gün telafi edin diyorum.Kendi veremeyecek ya, bizde veremeyelim diye uğraşıyor latiyya
Bana da öyle geldi çocuğa isken ce edersin gibime geliyor sen opmektenAyy yavrum, uyansın boşver ben olsam hiç uyutmazdım, habire öpüp mincirmaktan maymun gibi gezerdi cocuuum, Allah biliyor da vermiyor demekki
ben de olsam mıncıklardım ha bire:)) ayı yavrusunu severken öldürürmüş:))Ayy yavrum, uyansın boşver ben olsam hiç uyutmazdım, habire öpüp mincirmaktan maymun gibi gezerdi cocuuum, Allah biliyor da vermiyor demekki
Hahahaaaa buna coook güldüm, ayneeenBende biliyorum önemli olan uygulaması zaten