Yaz tatili karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes her sene tatile gidiyor mu cidden? Ben her sene gitmiyorum mesela…cokta dert etmiyorum ev daha rahat geliyor bazen bana.. ee cocuklarlada daha once dedigim
Gibi ve bir cok kisinin soyledigi gibi piknik yesillik, hayvanat bahcesi filan takilinabilir. Ben oyle yapmaya calisiyorum genelde
Tek tatilimiz hep köye gitmek olmuştur.o da birkac yilda bir çünkü dedem ve nenem köyde idi.arada bir farklı şehirlere teyze,dayı ziyaretlerimiz oldu..neredeyse 15 yildir bir yere gitmiyorum.. tatil,deniz,kum,güneş kültürüm yok🤣 tatil yapamadım diye aglanmasi da saçma geliyor

Çocuğunla tüm gün beraber olmak elbette yorar bunaltır. Muhteşem anneler toplanmış yine bir kadını kınıyor. Ve evet tatil bir ihtiyaçtır. Çocukların da ihtiyacıdır bizim de. Gidemediğine üzülebilir bir insan. Bahçede kumda çocuk oyalamakla evde oyalamak aynı şey mi? Ayrıca evde çocuk dursun yük mü diyenler ne hikmetse o çocuklar kendi komşularının çocuğuysa şikayet ederler parka götürsün derler. Komşunun çocuğu gürültü yapınca rahatsız oluyorsunuz ya o anne sürekli bunu yaşayınca bunalamaz mı? Hakkı yok mu?

Tek tatilimiz hep köye gitmek olmuştur.o da birkac yilda bir çünkü dedem ve nenem köyde idi.arada bir farklı şehirlere teyze,dayı ziyaretlerimiz oldu..neredeyse 15 yildir bir yere gitmiyorum.. tatil,deniz,kum,güneş kültürüm yok🤣 tatil yapamadım diye aglanmasi da saçma geliyor
Ben çocukluğumdan beri hep tatile gittiğim için gitmediğimde çok sıkıntılı oluyorum. İnsanlar alıştıklarını arıyorlar. size göre böyle olmayabilir ama benim için bir ihtiyaç mesela. İnsanların ihtiyaçlarını da biz belirleyemeyiz.

Hayir elinde baska imkani varsa gitsin madem.. hem gidemeyip araba alip sizlanmak cok sacma.. elindekiyle mutlu olmak
Lazim bir yerde.. kaldi ki evet ben her sene tatile gitmiyorum mesela🙄
Kız ben 15 yildir gitmiyorum.🤣🤣ölmüşüm, aglayanim yok

Çocuğunla tüm gün beraber olmak elbette yorar bunaltır. Muhteşem anneler toplanmış yine bir kadını kınıyor. Ve evet tatil bir ihtiyaçtır. Çocukların da ihtiyacıdır bizim de. Gidemediğine üzülebilir bir insan. Bahçede kumda çocuk oyalamakla evde oyalamak aynı şey mi? Ayrıca evde çocuk dursun yük mü diyenler ne hikmetse o çocuklar kendi komşularının çocuğuysa şikayet ederler parka götürsün derler. Komşunun çocuğu gürültü yapınca rahatsız oluyorsunuz ya o anne sürekli bunu yaşayınca bunalamaz mı? Hakkı yok mu?
Hakki varsa alsin o zaman🙄 sanki kotu birsey dedik.. cok uzulduysen para ver gitsin konu sahibi tatile.. ne dediysek biz mohtesem anneyiz filan demedik
Ama kucuk cocuklu ailelerin durumu bu.. tatile gitsende belli yastan sonra eglenebilirain ancak. Dedik ya herkes birseyler istiyor, keske istedigimiz olsa😐

Sen hic yapmamissin belki aramiyorsun insan ihtiyac duyabilir pek tabii.. ama imkanin yoksa ne yapacaksin😐🙄

Şükür alışmamışım...🤣🤣yoksa bu pahalilikta tatile gidemiyorum diye dertlenecektim..sinirlerim bozulacakti😁
😐 yani araba aldik ondan diyor.. her secis bir vazgecistir. Hem onu hem onu nasil yapsin herif tek maasla? Bizde alternatif sunduk sadece.. ormana piknige gotur dedik ama yaranamadik.. bunu dedik diye muhtesem anneligmzle hava atmisiz haberimiz olmadan😐😂

Yaz geliyor ya ,tatile gidemeyecekler başlar ağlamaya..tatil yapmamayı da dert edinmekte....

Tatil lüks değil ihtiyaç.

Konu sahibi ben sizi anlıyorum.
Biz karı koca yazın izindeyiz. Eşim olmasa ben tek olsam çocuğun okulu da yokken delirirdim herhalde.
Eğer kafa dengi arkadaşınız, kardeşiniz varsa beraber deniz kenarında bir yer tutmayı da deneyebilirsiniz. Yani Muğla İzmir değil de Erdek gibi biraz daha ucuz bir tatil yerinde tutabilirsiniz. Benim arkadaşım iki aylığına Kuş adasında bir ev tuttu 3 kardeş, ortalama ayda bin lira ödeyecekler. Bu seçenek de sizi maddi anlamda yoracaksa yaşıt çocuğu olan arkadaşlarınızla piknik yapabilirsiniz. Çocuk en iyi çocukla oyalanıyor. Parkı olan ormanlık alanlar var oralara gidebilirsiniz.
Benim yaşadığım şehirde belediyenin çocuk atölyeleri oluyor. 2-3 günde bir iki saat fln oluyor. Ücretsiz. Onlara da bakabilirsiniz sizin şehrinizde varsa.

Konu sahibi ben sizi anlıyorum.
Biz karı koca yazın izindeyiz. Eşim olmasa ben tek olsam çocuğun okulu da yokken delirirdim herhalde.
Eğer kafa dengi arkadaşınız, kardeşiniz varsa beraber deniz kenarında bir yer tutmayı da deneyebilirsiniz. Yani Muğla İzmir değil de Erdek gibi biraz daha ucuz bir tatil yerinde tutabilirsiniz. Benim arkadaşım iki aylığına Kuş adasında bir ev tuttu 3 kardeş, ortalama ayda bin lira ödeyecekler. Bu seçenek de sizi maddi anlamda yoracaksa yaşıt çocuğu olan arkadaşlarınızla piknik yapabilirsiniz. Çocuk en iyi çocukla oyalanıyor. Parkı olan ormanlık alanlar var oralara gidebilirsiniz.
Benim yaşadığım şehirde belediyenin çocuk atölyeleri oluyor. 2-3 günde bir iki saat fln oluyor. Ücretsiz. Onlara da bakabilirsiniz sizin şehrinizde varsa.
Bah sen cidden daha uretici fikir beklerdim senden, piknik harici.. anneligiyle hava atmayan biri olarak😐😂 zira bu fikirleri kac kisi verdi onada kulp taktiniz

Aynı gerginliği tüm tatillerde, özel günlerde hissediyorum.
2 küçük çocukla istediğiniz kadar imkan olsun, tek yetişkin olarak dışarı çıkmak büyük bir cesaret ve kaos aslında.
Bunu muhtemelen başına gelmeyen anlamayacaktır çünkü daha arabadan iner inmez ikisinin zıt yönlere koşması ile cebelleşmenin başladığını bilmeyeceklerdir.

Ben bu yaz için çeşitli kurslar düşünüyorum, yakınımda belediyenin tesisleri var. İkisinin de aynı saatte girebileceği şeyleri araştıracağım.
Yakın yerlere en azından benim tek olarak zaptedebileceğim alanlara evde yiyecek hazırlayıp gitmeyi planlıyorum, kum toprak oynamayı severler.
Aktif şekilde açık havuzun kullanıldığı sitelerde oturan arkadaşlarım var, ayda 1 2 de öyle gidersem, günleri devireceğiz.

Gerginim, stresliyim.

Bah sen cidden daha uretici fikir beklerdim senden, piknik harici.. anneligiyle hava atmayan biri olarak😐😂 zira bu fikirleri kac kisi verdi onada kulp taktiniz
Ben dalga geçmeden kınamadan söylüyorum en azından amacım yardımcı olmaya çalışmak. Tatile ben gitmiyorum kimse gidemediğine üzülmesin dalga geçerim tarzında yazsam eminim bana da tepki gelirdi. Tepki fikrinize değil üslubunuza

9 defa yazmana gerek yoktu.1 kere yazman yeterli..
ayrica ihtiyaçtan çok lüks..herkesin evine 2_3 maaş girmiyor yada ayda 20000 tl kazanmıyor.. insanlar diğer temel ihtiyaçlarını karşıladı ,bitti.. sira tatile para ayirmaya geldi oyle mi? Keşke farklı olsa idi ama öyle değil.

Ben dalga geçmeden kınamadan söylüyorum en azından amacım yardımcı olmaya çalışmak. Tatile ben gitmiyorum kimse gidemediğine üzülmesin dalga geçerim tarzında yazsam eminim bana da tepki gelirdi. Tepki fikrinize değil üslubunuza
Kimse gelip mohtesemanneler diyemez, haksiz yere hele🙄 senbunu yaptin.. yazdiklarimizi iyi oku, anlayarak yani.. kimse dalga gecmedi., hatta her guzelligin bir arada ayni anda olmayacagini soyledik.. ama anlayana tabii… bizim verdgmz piknik fikrini begenmeyip piknik fikri vermeyende ne bilim😐😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X