- 8 Kasım 2018
- 5.722
- 13.791
- Konu Sahibi strawberry_cake
32 aylik bir ele avuca sigmazla merakla okudum onerileri. Harika oneriler de var, parka gotur mesela. Aksamustu parka goturelim dedik esimle, sokagin basindan eve geri donduk. Cunku arabasinda oturmamak icin diretti, ayaga kalkti, tutturdu arabasini kendi surecekmis. Malesef trafigin icinde izin verebilecegimiz bir sey degil. Parka kadar o sekilde yurusek geceyi bulacak varmamiz. Biz de geri donduk. Evde de 2 saat ben parka gidecektim, niye parka gitmiyorum diye agladi. Yani bazen basit cozumler bile ise yaramiyor. Anne de olsaniz yorulmaya hakkiniz var. Ve evet bazen insan tatile ihtiyac duyuyuor. Ne kadar da empatiden uzak yorumlar okudum. Annesin sen bir off diyemezsin diyenlerden gina geldi artik.
Ben daha onceki konularindan konu sahibine kiziyorum aslinda. Birinci cocuk yeterince zorken ikinciyi hemen yapmanin sonucu bu olacak tabi ki. Cocuga kardes olacak diye kendi mental sagligimi tehlikeye atamam ben mesela. Simdi de dogal olarak kafayi yemek uzere. Allah sabir versin ne diyeyim. Ben sahsen psikiyatriye gidip antidepresana baslamayi dusunuyorum.
Ben daha onceki konularindan konu sahibine kiziyorum aslinda. Birinci cocuk yeterince zorken ikinciyi hemen yapmanin sonucu bu olacak tabi ki. Cocuga kardes olacak diye kendi mental sagligimi tehlikeye atamam ben mesela. Simdi de dogal olarak kafayi yemek uzere. Allah sabir versin ne diyeyim. Ben sahsen psikiyatriye gidip antidepresana baslamayi dusunuyorum.