Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım siparişmlerinh tamam senin yarın gönderiyorum hemen böyle kurbanım olsa daha ne isterimki songül ablaya söylesem bana seni verirmi :roflol: :roflol: :roflol:
Günaydın herkeze derin dün baktım sana ne şekersin maşallah eeee ne alıyım sana söyle hadii :)
benim ne eltim ne görümcem olucak. bazen keşke olsaydı diyorum. -tatlicadiarzu-
ayyy olmamasını yeğlerdim. görümcem yok çok şükür bu sinir olduğum kadın bana görümcelik yapıyor. bi ara bu yüzden polimik bile yaşamıştık aman dengesiz zaten.
boshayallersmile
canım siparişmlerinh tamam senin yarın gönderiyorum hemen böyle kurbanım olsa daha ne isterimki songül ablaya söylesem bana seni verirmi :roflol: :roflol: :roflol:
Pamık benim kurbanım lütfen kurbanıma sulanmalaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile2 eledim seni şekerim demek sana cıkmadım
katilim sen degilsin gönder gönder yarını sabırsızlıkla bekliyorum :icecream::dance:
Pamık benim kurbanım lütfen kurbanıma sulanmalaelaelaelaelae
yok canım sulanmıyorum zati ben kendi kurbanıma ne alacağımın hesabını yapıyorum şuan ama bana kim alacak pek meraklıyım kendisi dolaylı yollarla bile irtibata geçmedi
pijaman hangi renk olsun pamuğum =)
Bende kimin kurbanıyım hiç anlayamadım...
Ben kurbanıma laf attım kaç kez ama kendisi pek üstüne alınmadı ne edem kaydirigubbakcemile
Ne dedinki sen bi daha de belki ben üstüme alınabilirimyerimseniben
Evli mutlu çocuklu dedim mesela sende uyuyordun o kritere sempatiksalakcinni
Ama sen de olabilrisin başkası da sempatiksalakcinni