- 30 Ocak 2018
- 2.362
- 3.171
- 133
- 34
- Konu Sahibi Narinkimse
-
Ne güzel ya inşallah ben de bir gün böyle diyebilirim. Çünkü anksiyete anlarında doğru düşünemiyorum. İçimi korku kaplıyor. Çok yoruyor beni. Tabi 1,5 ay önceye göre çok daha iyiyim. Ama ilaç da kullanıyorum.Kendinizi dinlemeyeceksiniz
Ne hissettiğinizle ilgilenmeyeceksiniz
Derin nefesler alarak beyine giden oksijeni artıracaksınız panik anlarında
zihninizi dağıtmanız en önemli koşul
Ve hafif bir antidepresanla çözülüyor
Ben çok şiddetlilerini yaşadım,acillerde sabahlıyordum
Bir durumdan korkuyorsanız panik atağınız direk azar..O yüzden korkularınızla yüzleşin
Artık panik atak benden korkuyor 10 yıldır atak geçirmedim çünkü kontrolü ben aldım elime..
Ne güzel ya inşallah ben de bir gün böyle diyebilirim. Çünkü anksiyete anlarında doğru düşünemiyorum. İçimi korku kaplıyor. Çok yoruyor beni. Tabi 1,5 ay önceye göre çok daha iyiyim. Ama ilaç da kullanıyorum.Kendinizi dinlemeyeceksiniz
Ne hissettiğinizle ilgilenmeyeceksiniz
Derin nefesler alarak beyine giden oksijeni artıracaksınız panik anlarında
zihninizi dağıtmanız en önemli koşul
Ve hafif bir antidepresanla çözülüyor
Ben çok şiddetlilerini yaşadım,acillerde sabahlıyordum
Bir durumdan korkuyorsanız panik atağınız direk azar..O yüzden korkularınızla yüzleşin
Artık panik atak benden korkuyor 10 yıldır atak geçirmedim çünkü kontrolü ben aldım elime..
Telkin
Mesela ben iyiyim diye mi söyleceğim sürekli?Telkin
Maddeye odaklan o anda normale dönmene yardımcı olur..İç dünyanı dinleme ve kendine BU BİR YANLIŞ SİNYAL NARİN KİMSR SAKİN OL,SADECE SEN YANLIŞ HİSLERE KAPILDIN mesajını ver..korkma ölmüyorsun,korkma felç geçirmiyorsun,korkma bilincin de kaybolmuyor..Sadece yanlış bir alarmla teyakkuza geçtin..Ne güzel ya inşallah ben de bir gün böyle diyebilirim. Çünkü anksiyete anlarında doğru düşünemiyorum. İçimi korku kaplıyor. Çok yoruyor beni. Tabi 1,5 ay önceye göre çok daha iyiyim. Ama ilaç da kullanıyorum.
Allah razı olsun sizden. Hele şu virüs yüzünden zor zamanlar geçiriyorum. Dediğinizi yapacağım inşallah. Allah bu mübarek gece hürmetine bizlere de şifa versin inşallah.Maddeye odaklan o anda normale dönmene yardımcı olur..İç dünyanı dinleme ve kendine BU BİR YANLIŞ SİNYAL NARİN KİMSR SAKİN OL,SADECE SEN YANLIŞ HİSLERE KAPILDIN mesajını ver..korkma ölmüyorsun,korkma felç geçirmiyorsun,korkma bilincin de kaybolmuyor..Sadece yanlış bir alarmla teyakkuza geçtin..
Atak yaklaştığı anda maddesel birşeyle uğraş ve ona ver dikkatini..Ruhsal alemden çıkıp maddeye dönersen atak kendiliğinden uçup gidiyor
"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."Mesela ben iyiyim diye mi söyleceğim sürekli?
Merhaba banada gönderirmsiniz link gondermek yasak değil galiba burayada atabilirmisinizTelkin ve bilinç altı programlama videosu gönderdim. Şifa olsun.
Allah razı olsun sizden. Bu mübarek günde şifa olsun diye dua da ettiniz. Rabbim size de sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah.Telkin ve bilinç altı programlama videosu gönderdim. Şifa olsun.
Merhaba banada gönderirmsiniz link gondermek yasak değil galiba burayada atabilirmisiniz
Bana mı sordunuz?bende tedavi goruyorum siz hangi ilaci kullaniyorsunuz
EvtBana mı sordunuz?
Ilac ne kullaniyorsunuz bende tedavi goruyorumÇok yoğun yaşıyorum bende maalesef
İlaç kullanıyorum 5-6 ay oldu şimdi dönem dönem yoklasa da eskisi gibi değilim çok şükür
Her gece hastane hastane geziyordum kalp krizi geçirdiğimi sanarak
Birde tuhaf yanı doktorlara güvenmemek o yoğun kaygı anında ekstra olarak depresyon ve panik atakla birlikte yaşadım bu kabusu
Tedavi olmak şart 2 ay boyunca geçer diyerek bekledim ama maalesef
Bende yıllardır var depresyonla basladi yaygin anksiyeteye çevirdi malesef gecmiyor geçmedi sadece ilacla kontrol altinda tutuluyor.iflac kullaniyorum yillardirMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
Banada ozelden atarmissiniz linki yillardor anksiyetem var"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.
Terapi alıyordum bu virüs yüzünden hastanede olan psikoloğuma da gidemiyorum. Virüs bulaşırsa diye evden de çıkmıyorum. İyiydim yine kötüleştim. Ama inanıyorum terapi iyi gelecek bana.Arkadaslar bende 23 yasindayim 18 yaşından beri anksiyete ve panik bozukluk yasiyorum dönem dönem ilac kullandim fakat bu sıralar kendime güvenim azaldı erkek arkadasim evlenmek istiyor ben bu zekimdeyim napacam ne edecem hic bilmiyorum bunun kesin bi yöntemi yokmu
Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan bilemez. Korona ile birlikte daha da kötü oldum. Eve de tıkılıp kaldım. Doktorum ilacımın dozunu arttırdı telefonla aradım onu da. Terapi ve ilaç bence çözüm olacaktı ama virüs yüzünden ara verdim terapiye. Allahın izniyle kurtulsak da şu salgından hemen devam edeceğim terapiye.Bende yıllardır var depresyonla basladi yaygin anksiyeteye çevirdi malesef gecmiyor geçmedi sadece ilacla kontrol altinda tutuluyor.iflac kullaniyorum yillardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?