Yaygın anksiyete bozukluğu

Ne güzel ya inşallah ben de bir gün böyle diyebilirim. Çünkü anksiyete anlarında doğru düşünemiyorum. İçimi korku kaplıyor. Çok yoruyor beni. Tabi 1,5 ay önceye göre çok daha iyiyim. Ama ilaç da kullanıyorum.

Ne güzel ya inşallah ben de bir gün böyle diyebilirim. Çünkü anksiyete anlarında doğru düşünemiyorum. İçimi korku kaplıyor. Çok yoruyor beni. Tabi 1,5 ay önceye göre çok daha iyiyim. Ama ilaç da kullanıyorum.

Maddeye odaklan o anda normale dönmene yardımcı olur..İç dünyanı dinleme ve kendine BU BİR YANLIŞ SİNYAL NARİN KİMSR SAKİN OL,SADECE SEN YANLIŞ HİSLERE KAPILDIN mesajını ver..korkma ölmüyorsun,korkma felç geçirmiyorsun,korkma bilincin de kaybolmuyor..Sadece yanlış bir alarmla teyakkuza geçtin..
Atak yaklaştığı anda maddesel birşeyle uğraş ve ona ver dikkatini..Ruhsal alemden çıkıp maddeye dönersen atak kendiliğinden uçup gidiyor

Allah razı olsun sizden. Hele şu virüs yüzünden zor zamanlar geçiriyorum. Dediğinizi yapacağım inşallah. Allah bu mübarek gece hürmetine bizlere de şifa versin inşallah.

Mesela ben iyiyim diye mi söyleceğim sürekli?
"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.

Ilac ne kullaniyorsunuz bende tedavi goruyorum

Arkadaslar bende 23 yasindayim 18 yaşından beri anksiyete ve panik bozukluk yasiyorum dönem dönem ilac kullandim fakat bu sıralar kendime güvenim azaldı erkek arkadasim evlenmek istiyor ben bu zekimdeyim napacam ne edecem hic bilmiyorum bunun kesin bi yöntemi yokmu

Bende yıllardır var depresyonla basladi yaygin anksiyeteye çevirdi malesef gecmiyor geçmedi sadece ilacla kontrol altinda tutuluyor.iflac kullaniyorum yillardir

Banada ozelden atarmissiniz linki yillardor anksiyetem var

Terapi alıyordum bu virüs yüzünden hastanede olan psikoloğuma da gidemiyorum. Virüs bulaşırsa diye evden de çıkmıyorum. İyiydim yine kötüleştim. Ama inanıyorum terapi iyi gelecek bana.

Bende yıllardır var depresyonla basladi yaygin anksiyeteye çevirdi malesef gecmiyor geçmedi sadece ilacla kontrol altinda tutuluyor.iflac kullaniyorum yillardir
Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan bilemez. Korona ile birlikte daha da kötü oldum. Eve de tıkılıp kaldım. Doktorum ilacımın dozunu arttırdı telefonla aradım onu da. Terapi ve ilaç bence çözüm olacaktı ama virüs yüzünden ara verdim terapiye. Allahın izniyle kurtulsak da şu salgından hemen devam edeceğim terapiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…