- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Narinkimse
Dini inancınızı bilmiyorum ama haftalık yapılan esma çalışmaları var deneyin mutlaka yararını göreceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende son zamanda bundan çıktı.toplu taşımada sabah saatinde binersem veya kalabalık bir saatte.acayip midem bulanıyor.yani minibüste oturuyorum kalabalık değil yine de midem bulanıyor fena oluyorum sanki kusacak gibi.telkin edip yanımda poşet taşırsam rahatlıyorum biraz idare ediyorum gideceğim durağa kadar.çok tuhaf birşey.Bende bu durum sunan stresi ve bir yakınımı kaybetmemle başladı. Ben otobüse dahi binemiyordum ya o dönem. Bir durak gidip iniyordum. İnsanlar üstüme üstüme geliyordu sanki. Midem bulanıyordu bi şey yememiş olsam dahi kusmak istiyordum. Sonra sonra bunlar kaybolmaya başladı. Ama maalesef ara ara o dönemki kadar kötü olmasa da kısa bir süre bunları yaşayabiliyorum
Hangi Esmaları çekmem lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Dini inancınızı bilmiyorum ama haftalık yapılan esma çalışmaları var deneyin mutlaka yararını göreceksiniz
Özelden yazıcam sana canımHangi Esmaları çekmem lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tamam canım çok sağolÖzelden yazıcam sana canım
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
Şimdi siz bana yardımcı mı olmuş oldunuz? " deneyim diyorum tabiki doktora gidiyorum. İnsanlara yardımcı olunsun diye bu site var. Deneyiminiz varsa buyrun paylaşın.Bu soru sizce de bir doktora sorulması gerekmiyor mu?
Şimdi siz bana yardımcı mı olmuş oldunuz? " deneyim diyorum tabiki doktora gidiyorum. İnsanlara yardımcı olunsun diye bu site var. Deneyiminiz varsa buyrun paylaşın.
Ben ilaç kullanıyorum terapi de alıyorum. Burdan ilaç ismi alıp gidip ona başlayacak değilim. Sadece birinin çıkıp ben iyileştim demesine ihtiyacım var. Doktor bana bu iyileşmez ilerde yine çıkar dedi. Bu söylediği daha çok dibe çekti beni. Ondan burda yardım istiyorum.En fazla yardımcı olan benim aslında. İnsanlardan hastalık konusunda fikir almanız önerilere göre ilaçlara başlamanız vs kendinize yapacağınız en büyük kötülük. Anksiyetem olduğunda yaptığım şey doğruca soluğu doktorda almak oldu. Tavsiyemdir size kalmış.
Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Doğrudur beslenmemde karbonhidrat ağırlıkta. Dengeli beslenmenin faydası varsa daha çok dikkat ederim. Hacamat aslında çok tavsiye ediliyor duydum ama korkuyorum. Kendimi sakinleştirmeyi başarabilirsem yaptıracağım inşallah.Aslında bu konuda Bilgi sahibi değilim ama yakın zamanda izlediğim videoda anksiyete ve benzeri hastalıkların gıdalardan dolayı olduğu söyleniyordu. Aslında yeme alışkanlığınızı değiştirseniz belki faydası dokunur. Sağlıklı beslenmeyle yani.
Bir de hacamat düşünür müsünüz?
Hacamatta sakin olamamanda anksiyetenin etkisi var mı bilmiyorum ama gerçekten korkulacak bir şey yok. Anneme de çok dedim ama hacamata ikna etmeyi başaramadımÖncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Doğrudur beslenmemde karbonhidrat ağırlıkta. Dengeli beslenmenin faydası varsa daha çok dikkat ederim. Hacamat aslında çok tavsiye ediliyor duydum ama korkuyorum. Kendimi sakinleştirmeyi başarabilirsem yaptıracağım inşallah.
Anksiyete sebepsiz huzursuzluk heyecan yaşattığı için hacamat bile benim için korkunç bir şey. İnşallah bu günlerim de geçer.Hacamatta sakin olamamanda anksiyetenin etkisi var mı bilmiyorum ama gerçekten korkulacak bir şey yok. Anneme de çok dedim ama hacamata ikna etmeyi başaramadım
İnşallah. Her derdin şifası vardır. Allah yardımcın olsunAnksiyete sebepsiz huzursuzluk heyecan yaşattığı için hacamat bile benim için korkunç bir şey. İnşallah bu günlerim de geçer.
Amin inşallah çok sağolunİnşallah. Her derdin şifası vardır. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun sizden. Böyle öneriler geldikçe mutlu oluyorum. Ben de deneyeceğim inşallah. Anladığım kadarıyla ilaç tedavisi sonrası ilerleyen bir zamanda yine tekrarlıyor bu durum. Doktor da bana öyle söyledi. Bakalım terapi alıyorum belki anksiyeteye o çare olur.Bende yaşıyorum aynı şeyi senelerce söylediğiniz ilacı kullandim o dönem iyiydim ilacı bıraktıktan sonraki bı sürede gayet iyiydim ilk hamileligimde de tekrarlamadi ilaç kullanmam rağmen şimdi ikinci bebeğim oldu emzirdigim için ilaç kullanamıyorum tekar başladı bayada zorladı beni. Ben şuan piskolog tavsiyesiyle sadece lavanta yağı kullanıyorum göğsüme (yani iki göğsümun arasındaki boşluğa yanlış anlatmış olmayim) bı kaç damla sürüyorum günlük. Çok çok faydasını gördüm gerçekten birazda düşünce gücü önemli. Şuan daha iyiyim mesela hatta baya iyiyim çok şükür araştırın ilaca ek olarak tavsiye edebilirim.
Allah razı olsun sizden. Böyle öneriler geldikçe mutlu oluyorum. Ben de deneyeceğim inşallah. Anladığım kadarıyla ilaç tedavisi sonrası ilerleyen bir zamanda yine tekrarlıyor bu durum. Doktor da bana öyle söyledi. Bakalım terapi alıyorum belki anksiyeteye o çare olur.
Allah inancım sonsuz. Dünya imtihan dünyası bunun da farkındayım. Ama artık gündelik hayatımı çok zorlaştırıyor bu durum. İnşallah Allah bizlere öyle bir şifa verir ki bu hastalık bize hiç uğramamış gibi olur(amin)Olur insallah. Evet dönem dönem tekrarliyo malesef bende çok kotuydum son zamanlarda olanlar da etkilemişti bı hayli. Şimdi daha iyiyim bende toplu taşımalarda çok fenalasirim bayilcak gibi olurum asla rahat bı yolculuk yaptığımı bilmem çok nadirdir. Daha bir sürü şey var düşünmekten bazen kafayı siyircam heralde dediğim günler oluyo ama geçiyo gerçekten buna inanin. Terapiye devam edin inancınızı bilmiyorum ama dua, tevekkül, teslimiyet beni en çok rahatlatan şeylerden bu arada.