• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaygın anksiyete bozukluğu

Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan bilemez. Korona ile birlikte daha da kötü oldum. Eve de tıkılıp kaldım. Doktorum ilacımın dozunu arttırdı telefonla aradım onu da. Terapi ve ilaç bence çözüm olacaktı ama virüs yüzünden ara verdim terapiye. Allahın izniyle kurtulsak da şu salgından hemen devam edeceğim terapiye.
Bana her doktorun terapisi etkili olmuyor malesef.Bir tane doktorum vardi sehir disinda onun terapisi muhtesemdi malesef onada gidemiyorum artik.suan terapi almiyorum yani sukur virustende etkilenmedim

Bana her doktorun terapisi etkili olmuyor malesef.Bir tane doktorum vardi sehir disinda onun terapisi muhtesemdi malesef onada gidemiyorum artik.suan terapi almiyorum yani sukur virustende etkilenmedim
Çok şükür sizin adınıza sevindim. Benim tüm vücudum titriyor sanki. Nasıl iyileşeceğim bilmiyorum. Allah şifa versin hepimize inşallah

Merhaba, bende zaman zaman bu tür sorunlar yaşıyorum. Bende de zaman zaman sosyal fobi, aşırı heyecanlanma, mutsuzluk, özgüven eksikliği gibi sorunlar oluyor fakat her zaman böyle hissetmiyorum. Bence bu durumun neden kaynaklandığını bilmelisiniz. Belki altında yatan başka bir hastalık olabilir. Örn. Guatr, B vitamini eksikliği, polikistik over, bağırsak hastalıkları gibi rahatsızlıklar psikolojik rahatsızlıklara sebep olur. Bunların dışında size tavsiyem eğer anti depresyon kullanmak istemiyorsanız b vitamin kompleksi (mg larına dikkat edin) ve omega 3 dha oranı iyi bir balık yağı, kefir içmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca otobüse binince midesi bulanan arkadaşlar mide bulantınız bu yüzden olmuyor. Otobüs giderken siz otobüsün içinde sabit kaldığınız için beyniniz bunu yanlış algılıyor. Yani karıştırıyor ve tepkime olarak mide bulantısı oluyor. Ayrıca akabinde mutsuzluk hissi ve kendini kötü hissetme.

Ayrıca düzenli spor yapmakta çok faydalı. Birde ben her gün Duha suresini 3-5-7 kez okumaya çalışıyorum. Ayrıca Fetih suresini okumanızı da tavsiye ederim.

Kendinizi dinlemeyeceksiniz
Ne hissettiğinizle ilgilenmeyeceksiniz
Derin nefesler alarak beyine giden oksijeni artıracaksınız panik anlarında
zihninizi dağıtmanız en önemli koşul
Ve hafif bir antidepresanla çözülüyor
Ben çok şiddetlilerini yaşadım,acillerde sabahlıyordum
Bir durumdan korkuyorsanız panik atağınız direk azar..O yüzden korkularınızla yüzleşin
Artık panik atak benden korkuyor 10 yıldır atak geçirmedim çünkü kontrolü ben aldım elime..
Nasıl basardiniz..bende anksiyete var...bebeğim var yedi aylık.ilac başladım vioraleks.iki yıl önce beni iyi etmişti şimdi işe yaramıyor.bir ayı geçti kullaniorum.dun birden tekrar başladı anksiyetem

"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.
Banada gonderirmisniziz

Arkadaslar bende 23 yasindayim 18 yaşından beri anksiyete ve panik bozukluk yasiyorum dönem dönem ilac kullandim fakat bu sıralar kendime güvenim azaldı erkek arkadasim evlenmek istiyor ben bu zekimdeyim napacam ne edecem hic bilmiyorum bunun kesin bi yöntemi yokmu
Yanlış anlamayin birde ailem diorki gençsin çocukların var..neye kafa takiosun kimse anlamio bizi.bakin siz benden çok çok daha gencsiniz

"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.
Bana da atarmısınız 😔

Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni bir doktora gittim. Çok ilgilendi benle. Kullandığım ilacı bıraktırıp farklı ilaçlar verdi. Bir tanesi bir ay sonra bırakılacakmış. Bir de oranın psikoloğuyla kısa bir görüşme yaptım. Davranışçı terapi ve ilaç yardımıyla bu durumdan kurtulabilirsin dedi. Bu psikologla devam edeceğim inşallah. Çünkü diğeri sadece bana dertlerimi anlattırıyordu. Hatta 2.seansda ne konuşacağımı bilememiştim. Benim gibi olan arkadaşlar mutlaka doğru doktorları bulana kadar aramaya devam etsinler. Biz de iyi olacağız inşallah.
Merhaba gittiğiniz hangi doktor acaba hangi şehirde ben de gitsem

Back