Suan yazını okurken gözlerimden yaşlar geldi bende 3 yıllık evliyim ve 3 yıl nişanlı kaldım zaten o uzun nişanlılık döneminde panik atak geçirdim ardı arkası kesilmedi anlatsam roman olur hep farklı şeyler çıktı il zamanlar kalp çarpıntısı sonra iç sıkıntısı sonra bunalım hep dönem dönem farklı şeyler yaşadım bir dönem içtiğim sigaradan keyif alamama hatta korku yaşama sigaradan nefesim kesilecek diye benimde bayram berbat geçti neden diyeceksin bende de bir anda boğazımda nefesim durdu yüzüme su vurarak açtım o kadar korktum ki anlatamam bir sene önce 6 ay ilaç kullanmıştım o zaman bana iyi gelmişti kendimle ilgilenmek ama ben bir sene önce hem bebeğimi kaybettim hem işten çıkarılmıştım sonra ise ilaç kullandım düzeldim çok şükür iyiydim tam anlamıyla olmasada biraz iyiydim yeniden bir işe girmiştim derken 9 ay çalıştım ve bayram öncesi beni yine işten çıkardılar tam gebelik düşünüyorduk ek sigorta falan yapmıştım kendime ve yine üzüntü ile nefes kesilmesi başladı gel gelelim senin demen gibi bugüne bugün binada nefesim kesildi o kadar kötü oldum ki sonra ağladım korktum tektim evde bide yani bu ne panik atak mı kalpten mi neyim var çok korkuyorum