- Konu Sahibi Narinkimse
-
Bana her doktorun terapisi etkili olmuyor malesef.Bir tane doktorum vardi sehir disinda onun terapisi muhtesemdi malesef onada gidemiyorum artik.suan terapi almiyorum yani sukur virustende etkilenmedimAllah yardımcımız olsun. Yaşamayan bilemez. Korona ile birlikte daha da kötü oldum. Eve de tıkılıp kaldım. Doktorum ilacımın dozunu arttırdı telefonla aradım onu da. Terapi ve ilaç bence çözüm olacaktı ama virüs yüzünden ara verdim terapiye. Allahın izniyle kurtulsak da şu salgından hemen devam edeceğim terapiye.
Çok şükür sizin adınıza sevindim. Benim tüm vücudum titriyor sanki. Nasıl iyileşeceğim bilmiyorum. Allah şifa versin hepimize inşallahBana her doktorun terapisi etkili olmuyor malesef.Bir tane doktorum vardi sehir disinda onun terapisi muhtesemdi malesef onada gidemiyorum artik.suan terapi almiyorum yani sukur virustende etkilenmedim
Amin ins sizde daha iyi hissedersiniz umarimÇok şükür sizin adınıza sevindim. Benim tüm vücudum titriyor sanki. Nasıl iyileşeceğim bilmiyorum. Allah şifa versin hepimize inşallah
Amin inşallah. Çok sağolun.Amin ins sizde daha iyi hissedersiniz umarim
Brintellix 10 ve lustral 25bende tedavi goruyorum siz hangi ilaci kullaniyorsunuz
Hangi esmaları çekmek gerekiyorDini inancınızı bilmiyorum ama haftalık yapılan esma çalışmaları var deneyin mutlaka yararını göreceksiniz
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Duha suresini de okuyacağım inşallah.Ayrıca düzenli spor yapmakta çok faydalı. Birde ben her gün Duha suresini 3-5-7 kez okumaya çalışıyorum. Ayrıca Fetih suresini okumanızı da tavsiye ederim.
Merhaba rica etsem bana da yazar mısınız..Özelden yazıcam sana canım
Ben yeni girdim buraya..cipraleks kullanıyorum bir ayı geçti.fakat birden gene hastalandım acaba bana iyi gelmiormu 15 mg kullaniorumSelam, cipralex
Nasıl basardiniz..bende anksiyete var...bebeğim var yedi aylık.ilac başladım vioraleks.iki yıl önce beni iyi etmişti şimdi işe yaramıyor.bir ayı geçti kullaniorum.dun birden tekrar başladı anksiyetemKendinizi dinlemeyeceksiniz
Ne hissettiğinizle ilgilenmeyeceksiniz
Derin nefesler alarak beyine giden oksijeni artıracaksınız panik anlarında
zihninizi dağıtmanız en önemli koşul
Ve hafif bir antidepresanla çözülüyor
Ben çok şiddetlilerini yaşadım,acillerde sabahlıyordum
Bir durumdan korkuyorsanız panik atağınız direk azar..O yüzden korkularınızla yüzleşin
Artık panik atak benden korkuyor 10 yıldır atak geçirmedim çünkü kontrolü ben aldım elime..
Banada gonderirmisniziz"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.
Yanlış anlamayin birde ailem diorki gençsin çocukların var..neye kafa takiosun kimse anlamio bizi.bakin siz benden çok çok daha gencsinizArkadaslar bende 23 yasindayim 18 yaşından beri anksiyete ve panik bozukluk yasiyorum dönem dönem ilac kullandim fakat bu sıralar kendime güvenim azaldı erkek arkadasim evlenmek istiyor ben bu zekimdeyim napacam ne edecem hic bilmiyorum bunun kesin bi yöntemi yokmu
Bana da atarmısınız"Bu sana beyninin oyunu. Herşey yolunda."
Başın dönüyorsa etrafta gördüğün 5 nesneyi say.
Beynine sürekli telkin yolla.
Sana inanacaktır.
Youtubeda çok iyi bir telkin videosu var yatmadan dinle. Özelden göndereyim link atmak yasaksa. Uyurken bile dinle. Bilinçaltın hepsini duyup uygulayacak. Beynini yeniden pozitif programlayacak.
Bana da yazar mısınız lütfenHangi Esmaları çekmem lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba lütfennn bana da gonderir misiniz video linkiniBana da atarmısınız
Merhaba gittiğiniz hangi doktor acaba hangi şehirde ben de gitsemMerhaba arkadaşlar. Bugün yeni bir doktora gittim. Çok ilgilendi benle. Kullandığım ilacı bıraktırıp farklı ilaçlar verdi. Bir tanesi bir ay sonra bırakılacakmış. Bir de oranın psikoloğuyla kısa bir görüşme yaptım. Davranışçı terapi ve ilaç yardımıyla bu durumdan kurtulabilirsin dedi. Bu psikologla devam edeceğim inşallah. Çünkü diğeri sadece bana dertlerimi anlattırıyordu. Hatta 2.seansda ne konuşacağımı bilememiştim. Benim gibi olan arkadaşlar mutlaka doğru doktorları bulana kadar aramaya devam etsinler. Biz de iyi olacağız inşallah.
Merhabaa lütfen bana da gonderir misinizzTelkin ve bilinç altı programlama videosu gönderdim. Şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?