- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi Narinkimse
-
Ama bu noktada biz duruma el atmak zorundayız. Bize kötü örnek olundu diye kızıyoruz belki. Ama biz de bu durumun farkına varıp o yanlış felsefeler üzerine temellendirilmiş bir hayat yaşarsak kendimize zarar vermiş oluruz. Bize yaptıkları için kızdığımız şeyleri bizim de kendimize yapmamız saçma olur. Kurban psikolojisinden kurtulmalıyız.Ailemizin, öğretmenlerimizin bize küçükken gösterdiği tavırlar da çok etkiliyor bence. Mesela ben ilkokula başladığım yıl anne babam sık sık bana eğer bir defa bile tüm karne notlarım 5 olmazsa beni okuldan alıp evlendireceklerini söylerlerdi. Öğretmenim de mesela iyi okuyamayanlara hakaret eder, onları döverdi. Bu noktada o yaşlarda akademik başarının değerimizi belirleyen bir numaralı etken olduğu fikri oluştu sanırım kafamda.
Aynen öyle. Şuan benim yaptığım yanlış öğrendiklerimin yerine doğrularını yerleştirmek. Çünkü benim yaşadıklarım aile kaynaklı. Ailede panik atak olmayan yokAma bu noktada biz duruma el atmak zorundayız. Bize kötü örnek olundu diye kızıyoruz belki. Ama biz de bu durumun farkına varıp o yanlış felsefeler üzerine temellendirilmiş bir hayat yaşarsak kendimize zarar vermiş oluruz. Bize yaptıkları için kızdığımız şeyleri bizim de kendimize yapmamız saçma olur. Kurban psikolojisinden kurtulmalıyız.
Lustral surekli kullandımMtb bende tedavi goruyorum siz hangi ilavla atlattiniz
Simdi kullanmiyormusunuz ilacLustral surekli kullandım
Cok agir zamanlarimda uyku ilaci ve trankobuskas kullandim ama kisa sure
Uyku ilacini hatirlayamadim
Yaklasik 5 senedir kullanmiyorumSimdi kullanmiyormusunuz ilac
Ben yolum başındayım daha. İnşallah kaygı durumumu yönetmeyi ben de öğrenebilirim. 10 gün sonra 3. Terapi var ama malum korona virüs sebebiyle evden çıkmaya da korkuyorum. Bakalım ne yaparım.o sebepsiz fizyolojik etkiler korkutucu gerçekten.
mantıken bakıldığında da yanlışlık var bariz belli. durup dururken belirtileri yaşayınca ben de çok panik oluyordum.
vücut sisteminde de bir bozukluk varsa -hipotroidi hipertroidi vs- tepkimeleri etkiliyor.
ilaç kullanıp, düzenli terapilerle kaygı hissimi oldukça azalttım diyebilirim ben de.
Slm ilac ne kullandizi acaba bende tedavi goruyorum stres troitminyapiyorduo sebepsiz fizyolojik etkiler korkutucu gerçekten.
mantıken bakıldığında da yanlışlık var bariz belli. durup dururken belirtileri yaşayınca ben de çok panik oluyordum.
vücut sisteminde de bir bozukluk varsa -hipotroidi hipertroidi vs- tepkimeleri etkiliyor.
ilaç kullanıp, düzenli terapilerle kaygı hissimi oldukça azalttım diyebilirim ben de.
Slm kullandiginiznilac ne bende tedavi goruyorumGecen yaz bende de oldu o tarz sikayetler. Evde icimde korku olusuyordu ama belli bir sebebi yoktu. Garip bir ruh hali rabbim tekrar yasatmasin. Psikiyatriye gittim ilaca basladim antidepresan. O donemden beri kullaniyorum. Iyi miyim idare eder o yazin olan duruma gore de cok cok iyiyim diyebilirim
Selam, cipralexSlm ilac ne kullandizi acaba bende tedavi goruyorum stres troitminyapiyordu
Çok yoğun yaşıyorum bende maalesefMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
İlaç bizi sakinleştirecek ama olay zihinde bitiyor. Hatta bugün çıkıp bir defter aldım kendimi. Yaşadıklarımı yazıp ne kadar saçma olduklarını kendi gözlerimle görmek için. Rabbim şifa versin bizlereÇok yoğun yaşıyorum bende maalesef
İlaç kullanıyorum 5-6 ay oldu şimdi dönem dönem yoklasa da eskisi gibi değilim çok şükür
Her gece hastane hastane geziyordum kalp krizi geçirdiğimi sanarak
Birde tuhaf yanı doktorlara güvenmemek o yoğun kaygı anında ekstra olarak depresyon ve panik atakla birlikte yaşadım bu kabusu
Tedavi olmak şart 2 ay boyunca geçer diyerek bekledim ama maalesef
10 mg mi kullandinizSelam, cipralex
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Zaman zaman iyi hissetsem de kendimi bir türlü iyi olmuyorum. Mide bulantısı, midede sürekli bir sıkıntı ağrı, sıcak basması ve bayılacakmış hissi. Biliyorum gerçekte hiç bir şeyim yok ama ben durup dururken bunları hissedince o kadar çok korkup panik yapıyorum ki. Bundan kurtuluş yok mu? Sizden ricam bu rahatsızlıktan kesinlikle kurtulanlar varsa bana ve benim gibilere umut olsunlar.
Öncelikle çok teşekkür ederim önerileriniz için. Allahın isimlerini de zaman zaman ben de çekerim tesbihle. Peki bir sayısı var mı yoksa istediğim kadar çekebilir miyim? Bu arada mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Kesinlikle deneyeceğim önerilerinizi.Dr. David Burns'un İyi Hissetmek adlı kitabını öneriyorum, çok faydalı. Herşey kişinin algısında bitiyor, o sıkıntılı süreçte bunun geçici/sahte olduğunu aklına getirtip kendini ferahlatacak eylemlere yönelmelisin.
Günlük bir avuç çekirdek tüketebilirsin psikolojik olarak iyi hissettirme özelliği var.
Doğaya ne kadar yakınsın bilmiyorum ama koşulların elverişliyse yürüyüş yapabilirsin, denizi/nehiri/çiçekleri/ağaçları/toprağı izlemek onlarla haşır-neşir olmak insanı iyileştiriyor. Hiç birini bulamıyorsan çık pencereye gökyüzünü izle, akşamları ay'ı görebiliyorsan onu da izleyebilirsin çok iyi geliyor.
Olumlu düşün, inanç kısmını bilmiyorum ama ben Allah'ın isimlerinden El Hayy/Başsız ve sonsuz diri, El Basıt/Açıcı ve genişletici isimlerini tesbih ettiğimde hem madden hem de manen kendimi iyi hissediyorum, düşüncene uygunsa sen de deneyebilirsin.
Öncelikle çok teşekkür ederim önerileriniz için. Allahın isimlerini de zaman zaman ben de çekerim tesbihle. Peki bir sayısı var mı yoksa istediğim kadar çekebilir miyim? Bu arada mesajınızın ekran görüntüsünü aldım. Kesinlikle deneyeceğim önerilerinizi.
l... ile baslayan ilaç. Klasik antidepresan ilacı biraz rahatlatıyor.Slm kullandiginiznilac ne bende tedavi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?