Merhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???
Hahahahasende doğru babasını yılan doğurmuş demen lazımdı
yani kaynanın asıl kendisinin yılan olduğunu kast etseydiHahahaha
Girdim az önce içeri. Gel bakalım yılan yavrusu dedim. Aldım çocuğu kucagindan. Biz çıkalım. Allah korusun hastaligimiz falan bulaşır dedim çıktım odadan. Yatak odasindayim. Telsizi de bıraktım ki kapı dinledigimi falan dusunmesin. Eşim bembeyaz oldu. Şimdi eminim içerde ağlayan anacigini sakinlestirmekle mesgul
Boğazı sıkılacak kaynana modeli... Allah'tan kayın validem eşimden çekiniyor. Bizimki yapsa, ortalık birbirine girerdi. Ben olsam durgun ve üzgün davranırdım. Eşin mutlaka sorardı ne oldu diye sonra da oturup hüngür hüngür ağlasaydın, böyle böyle dedi çok kırıldım diye. Bak o zaman neler oluyordu...Merhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???