yavrumun yavrusu anasına çekmiş

Ay bu kaynanalar cok fena benimkide beterdir hep agzinin payini veririm sevmez beni:)

Terbiyesiz kadin ben olsam kovar bir daha da almazdim evime ve ayrica torununun yüzünüde göremezdi birdaha.

hayretim sasti !!!!
o nasil laf oyle. yilan kim bilmiyorum ama yilan dilli kim o belli.
esiniz tepki vermemisse siz ne soyleseniz bos ama bu susmanizi gerektirmiyor. nazikce gidip soyleneni duydugunuzu ve kirildiginizi soyleyin. sonra saf a yatmasin siz surat asinca ..ben ne yaptim da surat asti bana gelin,ayda yilda bi evine geldik guzu gulmedi duumlari falan olmasin hatasini bilsin bence

Bence sakin ve üsluplubunu koruyarak cevap vermelisin hem kendindn hem kullandığı kelimeden utanmalı ağırlığının karşısında çünkü edep herzmn 1-0 öndedir

Kavga çıktı bence Allah şerrinden korusun bunların.

sende doğru babasını yılan doğurmuş demen lazımdı

Yazık ya. İki gün torun sevmeye gitmişsin tut şu dilini be kadın! Sende evlat büyüttün sen de mi yılandın! Yazık yaa. Bebeği tedaviye olmuş diye hastalıklı diyor, allahın imtihanı, aferin sabretti demiyor da! Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bu da imtihan. Allah zalim de etmesin mazlum da. Allah yuvanızla, evladınızla eşinizle intihan etmesin inşallah

Konu sahibini haksız çıkardılar sanırım.
Yoksa çoktan gelir yazardı.
Ne fenasın kaynana!!!

Ne oldu ya cok meraklandim. Umarim kocasi sorun cikarmamistir. Kimisi anasi karisinin canini bile alsa anamdir der ya.

Bana yilan dicek kv...
Ohohhhoohoooo tas ustunde tas birakmam..

eridim eridim burda ooh

Boğazı sıkılacak kaynana modeli... Allah'tan kayın validem eşimden çekiniyor. Bizimki yapsa, ortalık birbirine girerdi. Ben olsam durgun ve üzgün davranırdım. Eşin mutlaka sorardı ne oldu diye sonra da oturup hüngür hüngür ağlasaydın, böyle böyle dedi çok kırıldım diye. Bak o zaman neler oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…