yavrumun yavrusu anasına çekmiş

Dilerim k.v. alttan alır hatasını telafi yolunu seçer.
Ses kaydı yoksa inkar edebilir üstelik gelinini de iftiracılıkla suçlayabilir.

Kesin annesi öyle demek istememiştir! Ah ah, Eşimden bilirim analarina söz söyletmezler. Hep gelinler kötü nedense :-@

Benim anlayamadığım hadi gelini sevmezsin laf sokmaya vs çalışırsın ki ( kv lerin en sevdiği şey ) insan kendi torununa nasıl böyle bir şey söyler ya,yarısı yılan vs,o da hastalıklı bilmem ne.eşin seni savunmadığı gibi çocuğunu sahiplenememiş yuh

Şaka bi yana..seni nasıl hemen çağırıp yüzüne bakicak..Utanmaz kadın ya.Siz çok iyi demissnz,o laf onlara yeter..hiç muhatab olmasan olurdu bence en azından bi müddet

meraktayim heycanliyim deliricemmm.
konu sahibi nerelerdesin???

Hay ben boyle kaynananin.

Manyak kadin!

Insallah konu sahibinin esi akilli davranir da savunur esini. Nefret edilesi bir anneye sahip. Insanlik ölmüş ya bunlarda

Evet maşallah demeyi unuttum
Evelynn maşallah canım

Benimki annesi ağladığı zaman kıyamıyor da sonrasında ben bunları çekemem yurtdışına gidelim diyor arada bir

umut var galiba

Kadına yılan demiş nasıl söz gelişi o? Herked haddini bilecek. Neden susup ezdirsin kendini?

ohaa müsaadenizle
ne pislik insanlar var şaşıp kalıyorum bu tipler kendi torununu bile sevmiyor işte
çünkü kendi torunu olarak değil oğlunu kendidnden ayıracak diye görüyor
minnacık bir bebeğe yılan benzetmesi nasıl çıngıraklı bir yılan olduğunu gösteriyor

Kadına yılan demiş nasıl söz gelişi o? Herked haddini bilecek. Neden susup ezdirsin kendini?
Ayni seviyeye düşme diye dedim ama kv lerin hepsi aynı değilmi zaten.

Canim bende zaten gidip oda lafını soksun diye yazdım diger arkadaşa konu sahibi sokmuş lafını gidiş o gidiş neyse beni ilgilendirmiyo zaten herkes sonucu merakla bekliyo insallah kötü bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…