yavrumun yavrusu anasına çekmiş

Selam kızlar son durum kV hala bizde hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben de Allaha havale ettim. Ne derse desin umrumda bile değil. Eşime de soğuk davranıyorum. Daha 1 ay kalmayi planlıyor. Havalar isininca gidecekmis.

Ohaaa yuzsuze bak...

Selam kızlar son durum kV hala bizde hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Ben de Allaha havale ettim. Ne derse desin umrumda bile değil. Eşime de soğuk davranıyorum. Daha 1 ay kalmayi planlıyor. Havalar isininca gidecekmis.

Eşin neden seni ve yavrunuzu annesi ilk o sözü söylediğinde savunmamış?
Bunu merak ettim doğrusu

İnsanda bir yüz olsa ertesi gün kalkar gider işte.. Ama yok.

off bu kaynanalar neden boyle esinize anlatsaydiniz en azindan bilsin ve iciniz rahatlar anlatinca...

Birakınız efendim su huzuru birazda esiniz dusunsun kacmasin bozulmasin diye....
Annesi yuzunden husursuz oldugum ikili iliskimde aman huzur bozulmasin diyemem cunku ztn benm huzurum yok..esimde hic kusura bakmasin onunda huzuru bozulsun..
Diye dusundugum icin kv yi evden kovdum 7 ay once...smdi evliligim huzurlu mu...vala ben huzurluyum herhngi bi tartismamiz da yok annesiyle gorusmeyi kestigimden beri inanki gayette iyi anlasiyorz..ztn esimin huzuru cokta umrumda dgl cnku bnm huzurm kacarken onunki pek etkilenmiyodu...smdi ben yapiyorm aynisi..
Kendi bogussun annesiyle dedim ..oda 4 ay sabretmis annesine 3 aydir gorusmuyorlarmis hic..
Not:kovdum ama niye kovdum ....bana 7 aylik hamileyken geldi evinde resmen kavga cikardi hic lafi olmayacak seyleri bilenmis icinde aman ne laflar ne sozler en sonunda yuzume gonlum yoktu sende hala yok dedi bende kalk git o zmn evimde ne isin var dedm...esimede ya ailen ya ben tercihini yap dedm..
Bu kadar iste kurtuldum...tabi 2 bucuk yilimi aldiktan sonra benden o kadın.
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Ya su kayinvalideler dünyanın binbir türlü halini gormeden langir lungur konusuyor ya deli oluyorum
oluyorum,hele ki buna sew edemeyen erkege daha da sinir oluyorum.
Al karsina konuş. Kirildim vs deme onfan anlayacak birine benzemiyor.
Sert,kararlı konuş.

KV ile afiyet olsun Günaydın falan dışında ben pek konuşmuyorum ama o bi şekilde benle Diyaloğa girmeye çalışıyor. Sorarsan cevap veriyorum hepsi bu. Eşimle de hala sogugum. Ama hatasını anladigindan eminim. Gönlümü almak için her yolu deniyor. Şu sıralar göreve gitmesi söz konusu olduğu için tartismayalim diye ona acmiyorum konuyu sadece soğuk davranmakla yetiniyorum tüm gün ev işi ve bebegimle ilgileniyorum sadece

X