yavrumun yavrusu anasına çekmiş

böyle seviyesizce lafa çok güzel cevap vermişsin seviyeni koruyarak valla bravo sana
bende zamanında böyle davranmadıgım için haklıyken haksız durumuna düştüm hep
inşallah olay büyümemiştir

Tam tahmin ettiğim gibi. Iceri girdim ağlıyor. Hayırdır dedim ne oldu. Bu yaptığım agirina gitmiş. Ben ne yaptım ki dedim. Sana bi laf etmedim senin yaptığın gibi hakaret etmedim dedim. Çocuğu almışım kucagindan. Soruna bak. Hastalıklı yılanmış ya benim çocuğum mazallah sokuverir seni dedim. Öyle demek istememis. Ne demek istedin dedim. Ses yok. Siz gecineceksiniz demeye başladı. Ben de dedim ki biz zaten geciniyoruz ama gecinmemizi istesen oğlunu doldurmak yerine bi sorunun varsa gelir benle konusursun. O doldurmamış kimseyi. Sonra başladı yine ağlamaya. Ben de dedim neden ağlayıp duruyorsun. Burda ağlaması gereken benim. Iste o beni kızı gibi görmüş de bilmem ne. Bunları dilinle söyleyene kadar yaptiklarinla gostersen daha kolay olur dedim. Ben inanmıyorum bunlara dedim. Hee karsilasmamizda bana laf soktunuz ben ses cikarmadim ama ben salak değilim dedim. Evladimin yanında benim hakkımda böyle konusamazsin. Ben bu güne kadar eşimin hatırına sustum ama artık evladım için susmayacagim dedim. Eşim de dedi ki her seferinde laf sokuyosun anne bişey demedim yüzüne ama o benim karım. Biri babama senle ilgili böyle konussa eminim sen cingar cikartirsin valla iyi bile dayandı bu kız sana dedi. Karismiyormus o artık bi şeye. Çocuğumu da bildiğim gibi buyuteymisim. Zaten buyutucem dedim. 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım. Nasıl sana birakayim şu saatten sonra dedim. Beni kotuleyip duracaksın. AA neden kotulesinmis. Eski defterler açıldı. Her konuda başkaları suçlu oldu. O sütten çıkmış ak kaşık. Eşim bile suçlandı. Sonunda eşim dedi ki. Biriniz annem biriniz karım. Artık yeter. Arada üzülen ben oluyorum. Hiç bi de bana dedi ki elinden alacak değilim kocani. ne hissedecegimi şaşırdım valla. Kusura bakmayın ancak yazabildim bebek de olunca

beklediğim mesaj
tahmin ettiğim durumlar
hem suçlu hem güçlü olur bu tipler

Ayyy içim rahatladı vallahi. Sevindim en azından esin annesini tutmamış. Lafını almış kaynana. Iyi demişsin ağzına sağlık içimin yağları eridi. Dengesiz karı.

Sen cok guzel cevaplar vermişsin seviyeni düşürmeden tebrik ederim valla. Oda hiç şaşırmadıgımız gibi aglayarak uste cıkmaya calısmıs. Eşinde saolsun iki laf edebilmiş. Valla iyi olmuş bunları duydugun ve bu yuzleşmeyi yasadıgınız. Artık en azından senin evinde senin lokmanı yerken arkandan konusmayı bırakır.

Seni bekliyordum uyumıcaktım yazmasaydın öncelikle eşine kocaaaman bir alkış ohh sende konuş sus sus nerrye kadar.tee allahım kaynanan çok fenaaa

Sağolun valla kızlar. Siz olmasanız ağladı falan diye kendimi suçlu hissedecektim. Hep böyle ağlayarak ederek kendini üste çıkartıyor. Ilk defa cevap verdim. Bakalım olaylar nasıl gelişecek bundan sonra. Eminim eve döndüğünde KP falan anlatır. Ama kendi yaptıklarını söylemez. Yine ben kötü olurum. Her zamanki gibi

Hic bir sey yapmasaniz da kotu olmuyor musunuz? Ne degisecek?

AksiolTE="sue1, post: 40622892, member: 262304"]Sağolun valla kızlar. Siz olmasanız ağladı falan diye kendimi suçlu hissedecektim. Hep böyle ağlayarak ederek kendini üste çıkartıyor. Ilk defa cevap verdim. Bakalım olaylar nasıl gelişecek bundan sonra. Eminim eve döndüğünde KP falan anlatır. Ama kendi yaptıklarını söylemez. Yine ben kötü olurum. Her zamanki gibi[/QUOTE]
Aksi olsa tuhaf olur zaten :))

Canim hiiiiic umrunda olmasin. Sen hiçbir sey soylemedigin zamanda yılanmissin bak. Bari söyleyerek yılan ol. Bunlara zehir saçmazsan yaranamazsin sue1

Tamam
Kesinlikle katılıyorum bebeğimle zaman geçirirken hem olanları unutuyorum hem mutlu oluyorum.mesafe de koyarsan 3 kişilik mutlu bir çekirdek aile oluyorsun.
"Teşekkür etmeyi ve Özür dilemeyi bilmeyen insanlara hayatın tüm kapılarını kapatma işlemine "sağlıklı yaşam " denir.

Bundan 9 sene önce ilk kızımı kucağıma aldığımda aynı cümleyi duymuş şok olmuştum. Kayınvalidem şakayla karışık söylemiş bende şakayla karışık cevap vermiştim. Üzerinden 9 sene geçti o cümleyi asla unutmadım. Yurtdışında yaşıyorum. Senede en fazla 1 kere o da birkaç saat görüyorum kayınvalidemi ve görür görmez bana söylediği şey aklıma geliyor ve ondan hemen soğuyorum. Şuna inanıyorum kayınvalidem bunu söylediğine göre benim evladıma soğukluk hissediyor ve kesinlikle düşüncemde haklıyım.takmayın diycem ama olmuyor, kırılan kalp unutmuyor.

Emin ol bundan sonra senden kıymetli iyi gelin olmaz eşinde sana destek verdi ya daha bişey yapamaz

gelinerini sevmeyen kaynanalar ne olaacak bu gelinlerin hali bendede var aynısından bende laf soktuğunda dayanamıyorum ağzımı açıyorum ona bu sefer olay çıkıyor.
canım benimde 4 buçuk aylık bebeğim var tüp bebek ve aynı sorundan muzdaribim ilk hafta kaynanamın bana yaşattığı stresten dolayı sütüm çoğalmadı ve şimdi benim evime gelemiyor eşimle ettiğimiz büyük bir kavgadan dolayı..
allah sana sabır versin ben kendiminkini allaha havale ettim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…