- 9 Mayıs 2011
- 13.912
- 28.902
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem o anda bişey diyemedin sende ona laf sok ağır bişey söyle ayrıca kocana da deki sen ne biçim adamsın ki anan arkamdan konuşuyor sesini çıkarmıyorsun.ama keşke o anda içeri girip ağzını payını verseydinMerhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???
Etrafım torunlarına tutkuyla bağlı, böylesi çirkin bir yakıştırmayı zihninin köşesindenAyni seviyeye düşme diye dedim ama kv lerin hepsi aynı değilmi zaten.
Canim bende zaten gidip oda lafını soksun diye yazdım diger arkadaşa konu sahibi sokmuş lafını gidiş o gidiş neyse beni ilgilendirmiyo zaten herkes sonucu merakla bekliyo insallah kötü bişey olmaz
Madem o anda bişey diyemedin sende ona laf sok ağır bişey söyle ayrıca kocana da deki sen ne biçim adamsın ki anan arkamdan konuşuyor sesini çıkarmıyorsun.ama keşke o anda içeri girip ağzını payını verseydin
Girdim az önce içeri. Gel bakalım yılan yavrusu dedim. Aldım çocuğu kucagindan. Biz çıkalım. Allah korusun hastaligimiz falan bulaşır dedim çıktım odadan. Yatak odasindayim. Telsizi de bıraktım ki kapı dinledigimi falan dusunmesin. Eşim bembeyaz oldu. Şimdi eminim içerde ağlayan anacigini sakinlestirmekle mesgul
yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. haaa öylemiiii der, kolundan tuttuğum gibi dışarı savururum o kadını..Merhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???
Ayni seviyeye düşme diye dedim ama kv lerin hepsi aynı değilmi zaten.
Canim bende zaten gidip oda lafını soksun diye yazdım diger arkadaşa konu sahibi sokmuş lafını gidiş o gidiş neyse beni ilgilendirmiyo zaten herkes sonucu merakla bekliyo insallah kötü bişey olmaz
heeeelllaaaaaallllllGirdim az önce içeri. Gel bakalım yılan yavrusu dedim. Aldım çocuğu kucagindan. Biz çıkalım. Allah korusun hastaligimiz falan bulaşır dedim çıktım odadan. Yatak odasindayim. Telsizi de bıraktım ki kapı dinledigimi falan dusunmesin. Eşim bembeyaz oldu. Şimdi eminim içerde ağlayan anacigini sakinlestirmekle mesgul
Allah mutllulugunuzu bozmasın canim benim. Keşke sizin kv leriniz gibi olsa herkesin kv siEtrafım torunlarına tutkuyla bağlı, böylesi çirkin bir yakıştırmayı zihninin köşesinden
geçirmeyecek babaannelerle dolu.
Senin de genelleme yapman hoş olmamış black_women.
Cevap yazdim arkadaşım bi önceki mesaj.Hayır arkadaşım bütün kv ler aynı değil. Gerek kendi kv, gerekse tanıdığım bir kısım kv gayet seviyeli konuşmasını bilen olgunlukta kadınlar.
Konu sahibine söylenen bu lafları kanıksayacak kadar ne laflar işitmiş olabilirsiniz diye düşünüp sizin adınıza üzüldüm.
Bu tür laflara susulmaz susulmamalı. Aksine usulünce cevabı verilir.
K.v. si ile sorun yaşayanlar konu açtığı için içlerini açan, derdini döken gelin konularını görüyoruz burada.Allah mutllulugunuzu bozmasın canim benim. Keşke sizin kv leriniz gibi olsa herkesin kv si
Genellemeye gelince evet çoğunluğu boyle kv lerin bdv de açılan konuların cogu kv sinden dertli
Teşekkür ederim canım benim beni aydınlattığın içinK.v. si ile sorun yaşayanlar konu açtığı için içlerini açan, derdini döken gelin konularını görüyoruz burada.
K.v. si ile iyi ilişkiler içinde olan gelinleri burada göremeyeceğimiz için bdv ye bakıp genelleme yapmak
doğru olmaz değil mi black_women?
bdv de mutsuz aile profilleri ile karşılaştığımız için Ülkemizdeki tüm evli çiftlerin mutsuz olduğunu
düşünemeyeceğimiz gibi.