yavrumun yavrusu anasına çekmiş

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
Merhaba hanımlar. KV ile birbirimizden hıc hoşlanmıyoruz. Bir oğlum var 5 aylık ve uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle kavustum. Bebeğimde süt alerjisi var. Lohusalik donemimde kV sebebiyle yaşadığım stresten sutum kesildi ve bebeğim mamayla besleniyor. KV ile ayrı şehirlerdeyiz. Bu güne kadar hep sustum cevap vermedim. Geçen hafta kv torunumu özledim diye geldi. Şu an da bizde. Eşim isteydi. Bebeğimi uyuttum. Mutfağa geçtim. Yemek hazırlıyorum. Kv de odasına çekildi. Bebeğim ağlar da duymazsam diye bebek telsizini koydum. Eşim işten geldi. Kv hemen çıktı odadan. Oturma odasına gectiler. O sıralar oğlum uyandı. Onlar var nasılsa diye ben işime devam ettim. Oğlum ağlamaya başladı. Kv dedi ki bu da anasına çekmiş. Hastalıklı. Öyle zoruma gitti ki. Bi hastaligim falan da yok. Kaldı ki olabilir de hersey bizim için. Eşim çocuğu susturdu. Kucağına aldı oğlumu ve ne dese begenirsiniz. .. yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu. Elim ayağım boşaldı. Isin en çok koyan tarafı da eşim ne diyosun diyemedi. Hala mutfaktayim. Nasıl tepki vermeliyim sizce???

Sözün gelişi bence herkes kullanır bu sözü takmayin kafanıza. Siz hiç duymadysaniz bişey diyemem ama genelde kvler söyler. İyi bi sozmu asla değil o yüzden takmayin. Kv min bana dedigini duysaydiniz heralde kadını oracıkta bogardiniz ben onun seviyesine önermiştim desin dursun kendi ayarini düşürüyor

Hemen ne diyon de git sor hesabıni susma

neeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ay ben yorum yapmıyımda orda bide aile faciası çıkartmıyım !!!!!!!!!!!!!!!

Çok üzüldüm canım.ben olsam kavga ederdim.ama sana kavga et diyemem.bunun dışında mecbur kalmadıkça konuşmazdım ki kv bize geldiginde günaydın,afiyet olsun gibi genel laflar dışında hiiiç konuşmam.

Çık git yanına ne yılanlığımı gördün anlat de.şaşar kalır ,yada diyelim cevap verdi sesini yükseltmeden eşine dön ve de ki annene söyle bi daha yılan yavrusunu özleyip zahmet edip gelmesin.edepsiz terbiyesiz!yok bi derdi varsa gelsin yüzüne söylesin ne kadar ayıp yaa. eşine de pessss

Ne dengesiz bi kadınmış..sustukça üzerine gelir...Deli deliyi görünce hesabı,Deliyi oynaki o değneğini saklsn.

Bu susulup yutulacak bi laf değil ki.buna sussa kim bilir daha neleri yutmak zorunda kalır

Oo daha neler neler konuşuyorlardır ana oğul. Eşin tepki vermiyor, kv senden çirkefçe bahsediyor susmayı mı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…