- 3 Nisan 2014
- 36.054
- 146.855
3 gün hiç arayıp soran olmadı demiştim bugün ablam aradı. Efulim annemi hiç aramiyormussun ordayken de görmezden gelip soğuk davranyormussun kocani da bebeğini de alıp odana cekiliyormussun akşamın erken saatinde. Annem sadece susmuş onlar laf söylerken, kadının hiç suçu yok az önce konuştum ağlıyordu aklım orda ama gururuma yedirip gidemiyorum da arayamiyorum da ihtiyacım yok sana eve git deyip duruyor bana dedi dedi ölümlü dünya, eşin annemi evden kovmus eşine bile koy tavrını da sen de anne oldun anlarsın annene kusme ablam falan diyor. Dedim ortalığı birbirine katıp cekildin kenara birde böyle mi diyorsun. "Benle ilgili değilmiş ki onlar dolmuş iyice birbirlerine biyerden çıkacakms zaten" dedi ama bal gibi anlaşan insanlardı. abla ben kimseyi aramıyorum içimden de gelmiyor gelmek isteyen gelir aramak isteyen arar dedim. Zaten bırak kaynanan esinin annesi onu o arasn sen kendi anneni ara diyo..
Eşimin amcasıgl gelecekti akşam 1-2 saatlik kaynvaldemler De onla beraber geldi kadın geldi yine Cay bardaklarıni yıkamaya kalktı, biseyler koyaym mi dedim yok kızım doğuma diye geldiler bişey konmaz hiç uğraşma boşver dedi. Sizden fikir alıp üstüne bir de bugün bu olaylar gelisince gerçekten üzüldüm yaptığım davranışa
ablanız bencil ve kıskanç biri.
görümce ile olan ilişkinizden dolayı kendini doldurmuş yeri ve zamanı olmayan şekilde üstelik kardeşinin düşeceği durumu umursamadan kendi egosunu tatmin etmiş.sizi zerre umursadığı yok bir an önce farkına varırsınız umarım.
onca olay olmuş hala kalkmış eşin annemi kovdu diyor şaka gibi.