yavrumun yavrusu anasına çekmiş

valla daalardım odaya ne diyosan yüzüme söyle derdim.kocama da dönüp ayıp sana sende dinliyosun bu zırvaları der odama giderdim ta ki defolup gidene kadar..

Girdim az önce içeri. Gel bakalım yılan yavrusu dedim. Aldım çocuğu kucagindan. Biz çıkalım. Allah korusun hastaligimiz falan bulaşır dedim çıktım odadan. Yatak odasindayim. Telsizi de bıraktım ki kapı dinledigimi falan dusunmesin. Eşim bembeyaz oldu. Şimdi eminim içerde ağlayan anacigini sakinlestirmekle mesgul

Bu susulup yutulacak bi laf değil ki.buna sussa kim bilir daha neleri yutmak zorunda kalır
Aynen ya bide kocası susmuş,valla ben olsam esimede bikac cümle kondururdum.O bi kere annesins ayar verse annesi ağzını açabilir mi ?

benimde yaptigim hatalar. bugun nedense bircok konu gordum bununla ilgili.
simdili aklim olsa hic kimseyi sallamaz gece gunduz cocugumla zaman gecirisim heleki o ilk aylarda. yemekmi yok evde tost yapilir disardan soylenir. maden kalkmis davetsiz gelmis kv kalkip yemegi yapiversin. cocugumun bana ihtiyaci var. kimseye degil. kim ne derse desin kulak asmazdim hatta karsiligini verir soyledigine bin pisman ederdim.
artik ne yazikki gecmis gun tepki versende bir manasi kalmaz. dedigi anda yilan ben oluyorum heralde diycektin herkesin yaninda. oyle kalakalacakti.
bende cok yaptim ama cocuga kv bakiyor ben yemek yapiyorum. cocuk agliyor ben bulasik yikiyorum babasi susturmaya calisiyor. ne sacma islermis ikincide asla boyle yapmiycam diyorum ama kismat o anki psikoloji insani cok degistiriyor.
siz siz olun cocugunuzdan baska hicbirsey dusunmeyin millete hizmet etcem diye cocugu ihmal etmeyin. bu laf sokmalarada aninda cvp verin, hakaret etmeyin bazi seviyesizler gibi ama aptal degilim anliyorum mesaji verin yeter zaten anlayana.

Oh cok iyi yapmissin. Kayinvalidenin uslubu cok cirkin. Utanir belkide kendine cekiduzen verir biraz.

Eşine de bi ayar ver.karısına karşı,yavrusuna karşı bu lafları söyleyen annesi de olsa susulur mu?benim annem eşime böyle bi laf söylese ağzının payını öyle bi veririm ki bi daha ağzını açamaz.aynısını eşim de anneme yapsa tepkim değişmez

Yüzsüz. Utanmadan ağlıyor mu?
İyi demişsin susup yutulacak laflar değildi çünkü.

Helal sana iyi demissin

Gozumle görmedim ama eminim agliyordur. Üste çıkacak ya

Eşiniz gelip annesini savunacak mı çok merak ettim.
Eğer ağlayıp eşinize karşı duygu sömürüsü yapıyorsa sizde ağlayın!

valla çok güzel yapmışsın.bakalım eşin ne tepki verecek..

Evinden kov demek geldi içimden ama olmaz tabii

Yüzles ve o cümlenin hesabını sor

Bu susulup yutulacak bi laf değil ki.buna sussa kim bilir daha neleri yutmak zorunda kalır
İyi tamam canım susmasın seviye aynı olsun kvsiyle savunsun hakkını o buna bu ona sürekli laf soksunlar sanki bi daha yüz yüze bakmayacaklar.

Hiç terbiyesizlik yapmadan olabilecek en iyi şekilde söylemişsiniz. Eşinize de hiçbir şey demenize gerek yok. Zaten bir ölüm sessizliği yaratmiştir ortamda:))

git o çocugu al elınden sensın yılan de bı daha da dokunmasına ızın verme

Ohhh bi 10 kilo yağdan verdim şu anda diyete gerek kalmadı icimin yağları eridi vallahi

Sen nasıl tepki verirsin bilmiyorum ama ben olsam asla susmaz duyar duymaz gider sorardım.

Edit:
Sonradan gördüm yapman gerekeni yapmışsın ve süper yapmışsın içimin yağları eridi valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…