- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
yaptıgın bırcokseye ragmen cok az kılo vermıssın bence kan degerlerıne bır baktır.
ayrıca bırseyı yalnıs bılıosun : 3 öğün değil , 6 öğün beslenmek gerekiyor..
bunun amacı vucuda fazla besın vermek değil , az ama dengeli besin almak ..
diğer türlü hem daha cok acıkıyor daha fazla yıyorsunuz hemde mıgde az oğun de aldıgı için depolama sinyali yolluyor.. ve yedıklernız depolanıyor ..
bugün 1.5 litre su ictim karnim 9 aylik gibi oldu :) yesil cay iciyorum bakalim ise yarayacak mi. Bilgiler icin cok tsk ederim
bence çok sevinme bnde neredeyse 1 aydr akşamları yani saat 7den sonra hiç bişey yemiyorum sabah saat 11 kahvaltısına kadar ama sadece 2 kilo verdm ve o verdğimz bnce kilo değil su
o zamn bence bacaklarının filan incelmesi kilo vermenden daha iyiy birşey keşke bnmde bacaklarım incelse
konu sahibi arkadaşım doğru yazmış.akşam 7 den sonra yemeyerek kilo verilir.
geçen hafta televizyonda Canan efendigil karatay (ben bu kadının sözlerine çok inanırım)şöyle demişti;
ara öğün yemeyin kahvaltı yapın kahvaltıdan 3_4 saat sonra yemek yeyin dedi ve 8 den sonra asla bi şey yemeyinki vücudunuz sabaha kadar yağ yakma hormonunu hazırlasın ve gün içinde 8 e kadar yedikleriniz yansın demişdi ve de ara öğün yemeyin vücud ara öğün olarak yağ yakma işlemini hazırlar;eğer ara öğün yerseniz depo yaparsınız dedi.
bende 3 gündür kahvaltıdan sonra aralarda hiç bi şey yemiyorum 5 saat sonra akşam yemeği yiyorum (ancak acıkıyorum)en son 5 buçuk da bitiriyorum yeme işlemini bakalım haftada ne kadar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?