yavaş verdim ama tam verdim :)

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
kızlar ben daha önce de yazmıştım bu sabah tartılınca tekrar yazmak istedim, 1 ayda 2 buçuk kilo verdim çok mutluyum, evet çok büyük bir şey değil ama yeme alışkanlığımı tamamen değiştirdim. artık üç öğün dışında hiçbir şey yemiyorum. akşamları yemiyorum ve her gün en az 2 litre su. akşam yememek çok değiştiriyor inanın :) ilk başta üç öğün dışında yememezken zorlanıyordum ama sonra alıştım artık vücudum da alıştı fazlalıklarla neden vücuduma gereksiz şeyler yükleyeyim.. her gün duş almadan önce 15 dk spor yaptım bisiklet çevirdim basenlerim için makas hareketi yaptım sağa sola gerinme hareketi var beli göbeği falan toparlayan onu yaptım.. her gün bir bardak kiraz sapı suyu içtim.. her gün en az iki litre su bir kısmını ılık içerseniz de olur ılık su da çok işe yarıyormuş. artık akşamları yemekte 1 dilim ekmeği geçmiyorum sabahları nesfit yiyorum çikolatalı, yalnız üç öğün dışında bir tek kendime çikolata için izin verdim ve nadiren özel bir şey varsa cips yedim eskiden bir oturuşta bir paket yerdim artık bir paket cipsi (bu hafta böyle yaptım mesela) 2 eurovision yarı finaline ve finale böldüm :) boyum 178 kilom 75ti 72.5 oldum. çok bir şey yapmadım.. sadece akşamları yediklerimi kestim ve gereksiz şeylerden kurtuldum.. gündüz yemeklerimden kısmadım öğlen big mac de yedim pizza da yedim ama akşam 7den sonra hiçbir şey yemedim.. sadece su içtim.. inanın çok fark ediyor.. böyle devam edeceğim :) önceden de bu şekilde kilo vermiştim ama sonra ilaç almaya başlayınca 10 kilo almıştım hala ilaç içiyorum belki o da kilo vermemi yavaşlatıyor olabilir çünkü ilk seferinde daha rahat vermiştim şimdi gram gram gidiyorum ama oluyor :) tek şey azim arkadaşlar, başarabilirsiniz!!

Tebrik ederim bende evlendikten sonra 10 kilo aldim .Bende yarin rejime baslayacagim insallah bu sefer basaracagim. Bisey soracagim ben günde 2 litre su ictigim zaman sanki vücudum su topluyor gibi geliyor. Sende de böyle oluyor mu ?

eğer normalde çok az su içen biriysen aniden içersen doğaldır, yavaş yavaş alışır vücudun :) ama şişkinliği atmak için kiraz sapı iyi geliyor.. deneyebilirsin.. ve kendini rejime başlayacağım psikolojisine sokma bana sorarsan sadece yediklerimi düzenleyeceğim dersen daha iyi hissedersin bence :)

yaptıgın bırcokseye ragmen cok az kılo vermıssın bence kan degerlerıne bır baktır.
ayrıca bırseyı yalnıs bılıosun : 3 öğün değil , 6 öğün beslenmek gerekiyor..
bunun amacı vucuda fazla besın vermek değil , az ama dengeli besin almak ..
diğer türlü hem daha cok acıkıyor daha fazla yıyorsunuz hemde mıgde az oğun de aldıgı için depolama sinyali yolluyor.. ve yedıklernız depolanıyor ..

çok az kilo vermemin nedeni bende hiper tiroid var ve ilaç alıyorum bu ilaç da metabolizmamı yavaşlatıyor normalde kilo alırdım bu ilacı içince şimdi kilo almadım ve verdim.. zor oldu ama yaptım ilaç yüzünden çünkü:/ kan değerlerime yeni baktırdım hepsi normal tiroid değerlerim eskiden çok yüksekti şimdi düşmüş pek anlamadım hafta sonu gidiyorum doktora.. onun dışında ben 3 öğünden fazla yersem kesinlikle bana yaramıyor acıkmıyorum şimdi üç öğünümü de dolu dolu yiyorum 6 öğün yersem patlarım. mehmet öz de söylemişti üç öğün dışında yemeyin diye zayıflamak istiyorsanız. 6 öğün küçük küçük şeylerle mideyi dolduruyor oyalıyor gibi bir şey. benim işletim sistemime uymuyor o şekil beslenme

bugün 1.5 litre su ictim karnim 9 aylik gibi oldu :) yesil cay iciyorum bakalim ise yarayacak mi. Bilgiler icin cok tsk ederim

bugün 1.5 litre su ictim karnim 9 aylik gibi oldu :) yesil cay iciyorum bakalim ise yarayacak mi. Bilgiler icin cok tsk ederim

selam,

ya bende bol su tüketmeye calisiyorum ama seninde yazdigin gibi karnim davul gibi sisiyor - birde sürekli lavaboya tasinmak yoruyo insani, hele birde is yerinde olunca

kendini çokta kasmadan hemen herşeyden yiyerek güzel kilo vermişsin
buna devam ettiğinde eminim dahasıda gelecek
ayrıca ben günde 2 litreden fazla su içiyorum ama şişlik olmuyor
su içmez iseniz şişkinlik yapar
içtiğim şişe kadar wcye çıkıyorum
ayrıca günde 2 fincan yeşil vücuttan suyun atılmasında çok etkili
böbrek taşı döken kişiler dışında herkez rahatlıkla içebilirmiş

öğün sayısı hakkında ben yorum yapamam
eğer kişi kendini tanıyor ise doğru olan bence odur
sonuçta her doktordan bir ses çıkıyor insanın kafası karışıyor
biri 6 öğün biri 3 öğün derken biri sadece açlık sinyalini alınca yiyin diyor

ben 6 öğün de denedim 8 de denedim olmadı. diyet yapan bir insan değilim. zaten bunu da diyet olarak düşünmeden yaptım. yediklerimi düzenleyip kendimi daha sağlıklı bir insan haline getireceğim diye düşündüm. midemiz çöplük değil sonuçta.. üç öğün bana yetiyor :)

bence çok sevinme bnde neredeyse 1 aydr akşamları yani saat 7den sonra hiç bişey yemiyorum sabah saat 11 kahvaltısına kadar ama sadece 2 kilo verdm ve o verdğimz bnce kilo değil su

bence çok sevinme bnde neredeyse 1 aydr akşamları yani saat 7den sonra hiç bişey yemiyorum sabah saat 11 kahvaltısına kadar ama sadece 2 kilo verdm ve o verdğimz bnce kilo değil su

ben spor da yaptığım için kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü bacaklarımı çalıştırıyorum ve gözle görülür şekilde bacaklarım inceldi herkes zayıflamışsın diyor 2-3 kilo verdiğim halde.. ben akşamları yemeyerek hem kalp sağlığımı hem de vücudumun dengesini koruyorum, aslında amacım daha zayıf olmak değil de daha sağlıklı olmak diyebilirim çünkü fazla şeylerden kurtularak yeme sistemimi düzene soktum, herkes bana zayıflamışsın demese inanırdım sana ama bacaklarım inceldi bunu da inkar edemem :)

o zamn bence bacaklarının filan incelmesi kilo vermenden daha iyiy birşey keşke bnmde bacaklarım incelse

o zamn bence bacaklarının filan incelmesi kilo vermenden daha iyiy birşey keşke bnmde bacaklarım incelse

evett:))) canım ben ebru şallının bir videosunu izlemiştim bacaklar için kasları uzatıyormuş uzun vadede işe yarıyor çünkü ben 3-4 hafta falan yaptım bayağı iyi geldi keşke bulabilsem videoyu, ama yazmış olabilirim önceden bacağını uzat ve hiç kırmadan dümdüz sopa gibi kaldır uzanıp. başta zor ama sonra alışıyor insan

biliyorum o hareketi evet ilk başlarda zorlanıyor ama sonra alışıyor bi ara pilates yapıyordum ama yediklerime dikkat etmiyorum ondan pek bi faydasını görmedim ama başlamam lazım gibi görünüyor

sen normal pilates mi yaptın yoksa selülit savar ı mı yaptın

konu sahibi arkadaşım doğru yazmış.akşam 7 den sonra yemeyerek kilo verilir.
geçen hafta televizyonda Canan efendigil karatay (ben bu kadının sözlerine çok inanırım)şöyle demişti;
ara öğün yemeyin kahvaltı yapın kahvaltıdan 3_4 saat sonra yemek yeyin dedi ve 8 den sonra asla bi şey yemeyinki vücudunuz sabaha kadar yağ yakma hormonunu hazırlasın ve gün içinde 8 e kadar yedikleriniz yansın demişdi ve de ara öğün yemeyin vücud ara öğün olarak yağ yakma işlemini hazırlar;eğer ara öğün yerseniz depo yaparsınız dedi.

bende 3 gündür kahvaltıdan sonra aralarda hiç bi şey yemiyorum 5 saat sonra akşam yemeği yiyorum (ancak acıkıyorum)en son 5 buçuk da bitiriyorum yeme işlemini bakalım haftada ne kadar vereceğim

evet ben de ara öğünlere pek sıcak bakmıyorum aç değilken yemek yemek hoşuma gitmiyor

ben de 1.5 aydır kendi kendime diyet uyguluyorum daha doğrusu yeme alışkanlığımı değiştirdim diyelim ve tam 4kg verdim üstelik hiç spor yapmadan bir de ben çok su içemiyorum ilk hafta her gün günde 3litre su içtim ama daha fazla zorlayamadım kendimi şu an günde 1 lt civarı bir su tüketimim var..
ben 3 öğün beslenmenin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü öğünler arası acıktığımızda ve bu açlığı bastırmadığımızda vücut kendini korumaya alıyor ve metabolizma yavaşlıyor. ben de 1.5 ay öncesine kadar günde 2 öğünle besleniyordum inanın bu düzeni değiştirdikten sonra anladım ne kadar yanlış olduğunu

midede yiyecek yada öğütecek birşey olmadığı zaman metabolizma yavaşlarmıi çalışmazmiş hatta o yüzden doktorlar sık ve az yiyin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…