yavaş verdim ama tam verdim :)

ben şimdiye kadar sık sık beslenerek kilo verdim ve sonuç çok kötüydü dieti bıraktığın an kiloları tekrar aldım hem de fazlasıyla.her zaman aynı şekilde beslenmekte zor oluyor belli zaman sonra.ama bu yaptığım diet, diet demeyelim de beslenme şeklini her zaman uygulayabilirim hemde hiç diet moduna sokmuyor insanı.her zaman uygulayacağım içinde bir daha kilo almayacağım bu süper bişi.ama diğer az az sık sık beslenme için aynı şeyi söyleyemem insan sıkılır sıkılıncada bırakır bırakınca da hooopppp kilolar gelir hem de fazlasıyla.bi de konu sahibi arkadaşım sen az felean vermemişsin kilo hiç kafana takma ayda 2,5 kilo süper çünkü az az vereceksin ama hemen almayacaksın böyle devam güzel bence ben de öyle yapıyorum.

Diyetlerın kısır döngüsü .. kilo vermenin kısır dongusudur bu ben 3 öğünle kılo verdım yok o yalnıs ben 6 öğünle verdim , ben aksam bısey yemedım bilmem ne bilmem ne ...

Herkezin vücud yapısı , metobalızma çalışma hızı , yağ yakma oranı farklıdır ..
Mesela ben hıc dıyet yapmadan , kızartmalarıda bol bol goturerek bir bucuk ayda 5 kılo verdim
ustelıkte ben bır hıpotroıdıt hastasıyım .. Nasıl mı verdım delı gb spor yaparak ..
Sabah yuruyordum dısarda aksam da yemekten sonra başlıyordum evde spora..
Ve anladım ki kilo vermenin tek ve ilk şartı Hareket .. vucudunuz ne kadar hareketlı olursa o kadar hızlı yağ yakabılıyorsunuz ( sağlık sorunlarınız yoksa )

bende ara öğünü acıkamdığım halde yaptığımı birim ama bırakıtm ve güzle kilo vermey başladım..ve akşamı en geç 6 da yapıyorum ve hiç acıkmıyorum..

arkadaşa katılıyorum hareket çok önemli ben eskiden çok yerdim halada yiyorum ama derlerdi ne güzel yiyorsun ama kilo almıyorsun diye sonra össye evde hazırlandım yine iştahım yerindeydi lop lop yağ oldu bu sefer hareket olmayınca

canım çok tebrik ederim :))

Peki siz her zaman yapabilecekmisiniz o hareketi( hayır ) hareketi bırakınca da aynen alacaksınız verdiğiniz kiloları..çünkü bundan da bıkılır.ben de zamanında hareket yaparak kilo verdim bıraktım yine aldım kiloyu.6 öğün yiyerek yaptığım diette yine verdim ama bırakınca yine aldım kiloyu.ama şimdiki yaptığım düzenli beslenmeyi hiç bırakacağımı düşünmüyorum bile o kadar rahat ki .benm anlatmak istediğim olay şu bırakmayacağınız bi şey yapın hep fit kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…