- Konu Sahibi redvelvetcake
ben de 1.5 aydır kendi kendime diyet uyguluyorum daha doğrusu yeme alışkanlığımı değiştirdim diyelim ve tam 4kg verdim üstelik hiç spor yapmadan bir de ben çok su içemiyorum ilk hafta her gün günde 3litre su içtim ama daha fazla zorlayamadım kendimi şu an günde 1 lt civarı bir su tüketimim var..
ben 3 öğün beslenmenin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü öğünler arası acıktığımızda ve bu açlığı bastırmadığımızda vücut kendini korumaya alıyor ve metabolizma yavaşlıyor. ben de 1.5 ay öncesine kadar günde 2 öğünle besleniyordum inanın bu düzeni değiştirdikten sonra anladım ne kadar yanlış olduğunu
ben şimdiye kadar sık sık beslenerek kilo verdim ve sonuç çok kötüydü dieti bıraktığın an kiloları tekrar aldım hem de fazlasıyla.her zaman aynı şekilde beslenmekte zor oluyor belli zaman sonra.ama bu yaptığım diet, diet demeyelim de beslenme şeklini her zaman uygulayabilirim hemde hiç diet moduna sokmuyor insanı.her zaman uygulayacağım içinde bir daha kilo almayacağım bu süper bişi.ama diğer az az sık sık beslenme için aynı şeyi söyleyemem insan sıkılır sıkılıncada bırakır bırakınca da hooopppp kilolar gelir hem de fazlasıyla.bi de konu sahibi arkadaşım sen az felean vermemişsin kilo hiç kafana takma ayda 2,5 kilo süper çünkü az az vereceksin ama hemen almayacaksın böyle devam güzel bence ben de öyle yapıyorum.