• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavaş verdim ama tam verdim :)

ben de 1.5 aydır kendi kendime diyet uyguluyorum daha doğrusu yeme alışkanlığımı değiştirdim diyelim ve tam 4kg verdim üstelik hiç spor yapmadan bir de ben çok su içemiyorum ilk hafta her gün günde 3litre su içtim ama daha fazla zorlayamadım kendimi şu an günde 1 lt civarı bir su tüketimim var..
ben 3 öğün beslenmenin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü öğünler arası acıktığımızda ve bu açlığı bastırmadığımızda vücut kendini korumaya alıyor ve metabolizma yavaşlıyor. ben de 1.5 ay öncesine kadar günde 2 öğünle besleniyordum inanın bu düzeni değiştirdikten sonra anladım ne kadar yanlış olduğunu

ben şimdiye kadar sık sık beslenerek kilo verdim ve sonuç çok kötüydü dieti bıraktığın an kiloları tekrar aldım hem de fazlasıyla.her zaman aynı şekilde beslenmekte zor oluyor belli zaman sonra.ama bu yaptığım diet, diet demeyelim de beslenme şeklini her zaman uygulayabilirim hemde hiç diet moduna sokmuyor insanı.her zaman uygulayacağım içinde bir daha kilo almayacağım bu süper bişi.ama diğer az az sık sık beslenme için aynı şeyi söyleyemem insan sıkılır sıkılıncada bırakır bırakınca da hooopppp kilolar gelir hem de fazlasıyla.bi de konu sahibi arkadaşım sen az felean vermemişsin kilo hiç kafana takma ayda 2,5 kilo süper çünkü az az vereceksin ama hemen almayacaksın böyle devam güzel bence ben de öyle yapıyorum.:69:

Diyetlerın kısır döngüsü .. kilo vermenin kısır dongusudur bu ben 3 öğünle kılo verdım yok o yalnıs ben 6 öğünle verdim , ben aksam bısey yemedım bilmem ne bilmem ne ...

Herkezin vücud yapısı , metobalızma çalışma hızı , yağ yakma oranı farklıdır ..
Mesela ben hıc dıyet yapmadan , kızartmalarıda bol bol goturerek bir bucuk ayda 5 kılo verdim
ustelıkte ben bır hıpotroıdıt hastasıyım .. Nasıl mı verdım delı gb spor yaparak ..
Sabah yuruyordum dısarda aksam da yemekten sonra başlıyordum evde spora..
Ve anladım ki kilo vermenin tek ve ilk şartı Hareket .. vucudunuz ne kadar hareketlı olursa o kadar hızlı yağ yakabılıyorsunuz ( sağlık sorunlarınız yoksa )

konu sahibi arkadaşım doğru yazmış.akşam 7 den sonra yemeyerek kilo verilir.
geçen hafta televizyonda Canan efendigil karatay (ben bu kadının sözlerine çok inanırım)şöyle demişti;
ara öğün yemeyin kahvaltı yapın kahvaltıdan 3_4 saat sonra yemek yeyin dedi ve 8 den sonra asla bi şey yemeyinki vücudunuz sabaha kadar yağ yakma hormonunu hazırlasın ve gün içinde 8 e kadar yedikleriniz yansın demişdi ve de ara öğün yemeyin vücud ara öğün olarak yağ yakma işlemini hazırlar;eğer ara öğün yerseniz depo yaparsınız dedi.

bende 3 gündür kahvaltıdan sonra aralarda hiç bi şey yemiyorum 5 saat sonra akşam yemeği yiyorum (ancak acıkıyorum)en son 5 buçuk da bitiriyorum yeme işlemini bakalım haftada ne kadar vereceğim:28:

bende ara öğünü acıkamdığım halde yaptığımı birim ama bırakıtm ve güzle kilo vermey başladım..ve akşamı en geç 6 da yapıyorum ve hiç acıkmıyorum..

Diyetlerın kısır döngüsü .. kilo vermenin kısır dongusudur bu ben 3 öğünle kılo verdım yok o yalnıs ben 6 öğünle verdim , ben aksam bısey yemedım bilmem ne bilmem ne ...

Mesela ben hıc dıyet yapmadan , kızartmalarıda bol bol goturerek bir bucuk ayda 5 kılo verdim
ustelıkte ben bır hıpotroıdıt hastasıyım .. Nasıl mı verdım delı gb spor yaparak ..
Ve anladım ki kilo vermenin tek ve ilk şartı Hareket .. vucudunuz ne kadar hareketlı olursa o kadar hızlı yağ yakabılıyorsunuz ( sağlık sorunlarınız yoksa )

arkadaşa katılıyorum hareket çok önemli ben eskiden çok yerdim halada yiyorum ama derlerdi ne güzel yiyorsun ama kilo almıyorsun diye sonra össye evde hazırlandım yine iştahım yerindeydi lop lop yağ oldu bu sefer hareket olmayınca

kızlar ben daha önce de yazmıştım bu sabah tartılınca tekrar yazmak istedim, 1 ayda 2 buçuk kilo verdim çok mutluyum, evet çok büyük bir şey değil ama yeme alışkanlığımı tamamen değiştirdim. artık üç öğün dışında hiçbir şey yemiyorum. akşamları yemiyorum ve her gün en az 2 litre su. akşam yememek çok değiştiriyor inanın :) ilk başta üç öğün dışında yememezken zorlanıyordum ama sonra alıştım artık vücudum da alıştı fazlalıklarla neden vücuduma gereksiz şeyler yükleyeyim.. her gün duş almadan önce 15 dk spor yaptım bisiklet çevirdim basenlerim için makas hareketi yaptım sağa sola gerinme hareketi var beli göbeği falan toparlayan onu yaptım.. her gün bir bardak kiraz sapı suyu içtim.. her gün en az iki litre su bir kısmını ılık içerseniz de olur ılık su da çok işe yarıyormuş. artık akşamları yemekte 1 dilim ekmeği geçmiyorum sabahları nesfit yiyorum çikolatalı, yalnız üç öğün dışında bir tek kendime çikolata için izin verdim ve nadiren özel bir şey varsa cips yedim eskiden bir oturuşta bir paket yerdim artık bir paket cipsi (bu hafta böyle yaptım mesela) 2 eurovision yarı finaline ve finale böldüm :) boyum 178 kilom 75ti 72.5 oldum. çok bir şey yapmadım.. sadece akşamları yediklerimi kestim ve gereksiz şeylerden kurtuldum.. gündüz yemeklerimden kısmadım öğlen big mac de yedim pizza da yedim ama akşam 7den sonra hiçbir şey yemedim.. sadece su içtim.. inanın çok fark ediyor.. böyle devam edeceğim :) önceden de bu şekilde kilo vermiştim ama sonra ilaç almaya başlayınca 10 kilo almıştım hala ilaç içiyorum belki o da kilo vermemi yavaşlatıyor olabilir çünkü ilk seferinde daha rahat vermiştim şimdi gram gram gidiyorum ama oluyor :) tek şey azim arkadaşlar, başarabilirsiniz!!:16:

canım çok tebrik ederim :))

Peki siz her zaman yapabilecekmisiniz o hareketi( hayır ) hareketi bırakınca da aynen alacaksınız verdiğiniz kiloları..çünkü bundan da bıkılır.ben de zamanında hareket yaparak kilo verdim bıraktım yine aldım kiloyu.6 öğün yiyerek yaptığım diette yine verdim ama bırakınca yine aldım kiloyu.ama şimdiki yaptığım düzenli beslenmeyi hiç bırakacağımı düşünmüyorum bile o kadar rahat ki .benm anlatmak istediğim olay şu bırakmayacağınız bi şey yapın hep fit kalın.

Back
X