- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
kızlar ben daha önce de yazmıştım bu sabah tartılınca tekrar yazmak istedim, 1 ayda 2 buçuk kilo verdim çok mutluyum, evet çok büyük bir şey değil ama yeme alışkanlığımı tamamen değiştirdim. artık üç öğün dışında hiçbir şey yemiyorum. akşamları yemiyorum ve her gün en az 2 litre su. akşam yememek çok değiştiriyor inanın :) ilk başta üç öğün dışında yememezken zorlanıyordum ama sonra alıştım artık vücudum da alıştı fazlalıklarla neden vücuduma gereksiz şeyler yükleyeyim.. her gün duş almadan önce 15 dk spor yaptım bisiklet çevirdim basenlerim için makas hareketi yaptım sağa sola gerinme hareketi var beli göbeği falan toparlayan onu yaptım.. her gün bir bardak kiraz sapı suyu içtim.. her gün en az iki litre su bir kısmını ılık içerseniz de olur ılık su da çok işe yarıyormuş. artık akşamları yemekte 1 dilim ekmeği geçmiyorum sabahları nesfit yiyorum çikolatalı, yalnız üç öğün dışında bir tek kendime çikolata için izin verdim ve nadiren özel bir şey varsa cips yedim eskiden bir oturuşta bir paket yerdim artık bir paket cipsi (bu hafta böyle yaptım mesela) 2 eurovision yarı finaline ve finale böldüm :) boyum 178 kilom 75ti 72.5 oldum. çok bir şey yapmadım.. sadece akşamları yediklerimi kestim ve gereksiz şeylerden kurtuldum.. gündüz yemeklerimden kısmadım öğlen big mac de yedim pizza da yedim ama akşam 7den sonra hiçbir şey yemedim.. sadece su içtim.. inanın çok fark ediyor.. böyle devam edeceğim :) önceden de bu şekilde kilo vermiştim ama sonra ilaç almaya başlayınca 10 kilo almıştım hala ilaç içiyorum belki o da kilo vermemi yavaşlatıyor olabilir çünkü ilk seferinde daha rahat vermiştim şimdi gram gram gidiyorum ama oluyor :) tek şey azim arkadaşlar, başarabilirsiniz!!