• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yatmadan önce ne yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yatmadan önce ne yaparsınız?

• Çişimi yaparım.

OY: 121 43,8%
  • Su içerim

OY: 64 23,2%
  • Banyo yaparım

OY: 7 2,5%
  • Eşimle/sevgilimle vakit geçiririm

OY: 36 13,0%
  • Sütümü içerim

OY: 13 4,7%
  • Balkona çıkıp bi sigara tüttürürüm..

OY: 35 12,7%

• Ankete Katılan
    276
kapıyı bacayı kontrol ederim.suyumu içerim..wc ye girerim..ve dişlerimi fırçalayıp sıcacık ve çooooookkkk rahat olan yatağıma özlemle girerim...

cilt bakımımı yaparım dişlerimi fırçalarım biraz tv kanallarını dolaşır sonrada yatarım :1closedeyes:

dişimi fırçalarım,su içerim,odamı havalandırırım ve mutlaka ocağa bakarım yanık mı diye :)

wc ye mutlaka giderim çünkü uykum bölünüp wc ye kalktığım zaman bidaha uyumakta zorluk çekiyorum en nefret ettiğim şeydir....

balkona çıkıp bi sigara içer sonrada dişlermi fırçalar hemen yatarım:1closedeyes:

duşumu almadan asla yatmam eger unuttup yattıysam gecenin bi yarası kalkar duşumu alır öyle yatarımm

Gözlüklerimi çıkartırım tabikidesırnaşık şey:roflol:

ondan sonra odamın kapısını tamemen kapatırım içeri ses gitmesin die.
telefonlarımı alıp yatagın içine girerim ve arkidişlerimle konuşup mesajlasırım:dance:

tabi buna yatmak denirsensengözlerimebaksanab

sigara icerim,hapimi yutarim,sonra yataga yatip dua ederim,cep telefonuyla oyun oynarken uyuyup kalirim

dişlerimi yıkarım bazen sürme çekiyorum duamı ederim hoooop uykuya dalarım
kızlar bu arada hakiki sürme bulursanız yatmadan çekin gözünüze gözü kuvvetlendiriyor hemde sünnet

:1shok::1shok:
Yatarken sürme mi çekiyorsunuz?Bunun nesi gözü kuvvetlendiriyor anlamadım.İlaç değil vitamin değil, kozmetik bir ürün sonuçta..Bilimsel dayanağı varsa öğrenmek isterim.

Neyse ben yatmadan önce ocağa bakarım açıkmı diye (2 defa falan) Birde koklarım gaz kaçağı varmı diye, sonra çişimi yaparım, lenslerimi çıkartırım.

dişlerimi fırçalarım ve su içerim
haaa bir de karınca yağı sürerimsırnaşık şey

bende yatmadan once pc acar baknirim sonra baska isim yoksa yatarim bazen gecde yattigim olur pc takilir kalirim sabahda kafam kazan olmus uyanirim isde

:1shok::1shok:
Yatarken sürme mi çekiyorsunuz?Bunun nesi gözü kuvvetlendiriyor anlamadım.İlaç değil vitamin değil, kozmetik bir ürün sonuçta..Bilimsel dayanağı varsa öğrenmek isterim.

Neyse ben yatmadan önce ocağa bakarım açıkmı diye (2 defa falan) Birde koklarım gaz kaçağı varmı diye, sonra çişimi yaparım, lenslerimi çıkartırım.

kozmetik ürünü olan göz kalemleri değilde hakiki sürmenin hem sünnet hemde iyi geldiğini bende duymuştum he

yatmadan önce helaya giderim bazenleri bir bardak su icerim sonda duami ederim ondan sonra misil misil uyurum..

bu arada yatagimi cooooooook seviyorum yaaa a.s.

Rabbim olmayanlara nasip eylesin.. cok sükür ac degiliz acikta degiliz..

Yatmadan önce wc ye giderim işlem bittikten sonra banyoya geçerim dişlerimi fırçalarım sonra elimi yüzümü sabunla yıkayıp gül suyumu sürerim gerek duyarsam nemlendirici sürerim. Sonra balkon kapılarını gazı kapıyı kontrol edip babacığımın yanağına bir öpücük kondurup yatağıma cuuup diye atlarım. Dua ederim annenim ruhu için sevdiklerim ailem için. Bazende dua ederken uyuya kalırımmm:1rolleyes:

Back