• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne baba ölüm korkusu

Ben böyle şeyleri çok dillendirip korkulmasından tedirgin oluyorum. Enerjiyi çekiyorsun gibi geliyordu. Geçen sene nefes terapisine gittim, orada da eğitmen böyle endişelerin sürekli düşünmenin o durumu çektiğinden bahsetti. Yani sürekli ya şu olursa diye endişe etmek onu çeker diyor.
O günden beri özellikle uyku öncesinde olumlu şeyler düşünmeye gayret ediyorum.
Hepimiz bir gün anne baba ölümünü yaşayacağız. Allah sıralı ve hayırlı ölümler versin. Ama olmadan düşünüp sıkıntısını şimdiden yaşamamak lazım

Ben böyle şeyleri çok dillendirip korkulmasından tedirgin oluyorum. Enerjiyi çekiyorsun gibi geliyordu. Geçen sene nefes terapisine gittim, orada da eğitmen böyle endişelerin sürekli düşünmenin o durumu çektiğinden bahsetti. Yani sürekli ya şu olursa diye endişe etmek onu çeker diyor.
O günden beri özellikle uyku öncesinde olumlu şeyler düşünmeye gayret ediyorum.
Hepimiz bir gün anne baba ölümünü yaşayacağız. Allah sıralı ve hayırlı ölümler versin. Ama olmadan düşünüp sıkıntısını şimdiden yaşamamak lazım
Çektiğine bende inanıyorum 2 gündür nefes egzersizleri yapıp düşüncelerimi başka şeylere çekmeye çalışıyorum

Back