Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
önce geceliklerimi giyerimsengözlerimebaksanab
sonra çişimi yaparım,tatlicadiarzu
su içerim ve dişlerimi fırçalamak için banyoya doru yol alırım
fırçaladıktan sonra sivilce sabunuyla yüzümü yıkarım
herkese iyi geceler derim odama geçerim
duamı eder yatarım :1closedeyes:
ne çok şey yapıyomuşum be farkında olmadankafamçokkarıştı
Şöle bir evi toparlarım (oğlumun oyuncakları olur genelde)
Dişlerimi fırçalarım, suyumu içerim,
yüzümü gözümü kremlerim, son kez oğlumun odasına gider bi kontrol eder
gelir yatağıma yatarım....
önce wc ye giderim sonra banyoya yüzümü yıkayıp düşlerimi fırçalarım. Sonra tonik ve çeşitli kermlerimi sürerim. Çorapsız uyuyamam çok çabuk üşüttüğüm için ve gece yatarken eşofmanımın veya pijamamın paçalarının yukarı çıkmasından nefret ettiğim için paçalarımı çorabının içine sokarım.:roflol: Yazın patik çorap giyiyorum paçalarımı çorabın içine sokmuyorum. Sonra camda sigara içiyorum. Bir kez daha wc ye gidiyorum. Yatağıma yatıyorum önce sevgilimle ya mesajlaşıyoruz yada konuşuyorum sonra telefonumda oyun oynuyorum en sonda bildiğim bütün dualarımı okuyup uykuya dalıyorum.
ben önce birkaç yudum suyumu içerim.tuvalete giderim. dişimi fırçalarım. pijamamı giyerim. gecelikle asla rahat etmiyorum. başucumda bulunan gece ve göz kremlerimi sürerim. ve yatağıma girerim.
ilk yaptığım şey ortalığı toplamak oluyor,çünkü sabah kalktığımda vaktim olmuyor
tuvalete giderim,dişlerimi fırçalarım
sonra ..............
sonrasıda bana kalsın ama dimi yerimseniben
kapının kilidini kontrol eder lenslerimi çıkarırım sonra ışıkları kapatır telefonun ışıgıyla yatagıma giderim saati kurarım yorganı tepeme kadar çekip yatarım:smiley-cool:
ilk önce evi kolaçan ederim :1ninca:sonra tuvalete giderim suyumu içerim ve yanıma alırım annemi patimi öpüpŞeniz yatarım uyku beni yakalıyana dek bir sağ bir solşutarafagitti ama en çok tv le uyuyabiliyorum:sm_confused:
ortalıkda dağınıklık varsa toplarım kapıları son birkez kontrol ederim
çocukları wc ye götürürüm gece altlarını ıslatmasınlar diye
dişlerimi fırçalarım ellerime krem sürerim sonra cup yatağa...........