Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gece yatmadan önce eğer sevgilimin kontoru varsa msjlaşırız sonra dua ederim aşkımın resmini öpüp uykuya dalarım:) bazen dalamıyorum ertesi gün yapacaklarımı düşünmekten
tuvalete girerim, pijamalarımı giyerim,kızımın odasına gidip kontrol ederim (üstü açılmışmı vs. diye) yüzümü temizleyip kremimi sürerim, el kremimi sürerim .arada bazen yatmadan biraz kitap okurum. ama genelde yastığa beş kala uyumuş olurum...
önce balkona cikip bi sigara tüttürüm sonra su icerim sonra cisimi ederim sonra dislerimi fircalarim sonra askimi ararim yada o beni arar onla konusur uyku alemine dalarim
Kapı ve pencerelerimi kilitli mi diye kontrol ederim.
Mutlaka makyajımı siler kremlerimi sürer dişlerimi fırçalarım.
Parfüm sıkarım
Dualarımı ederim ....
yatmadan once hıcbısey yapmam gecelık gıyıyorum sadece he bıde dıs fırcalıyorum bide yüzümü siliyorum tulişin sivilce geçiren suyuylaaatatlicadiarzu
uyumadan once naptımı sorarsanız da dua ederım mutlaka..:1rolleyes:
yatmadan önce kızın gece mamalarını hazırlarım kendime su alırım ,kapıları kontrol ederim,banyoya giderim,saat erkense duş alırım,kremlerimi sürerim.geçse duşla falan uğraşmam kremlenip,parfümümü sürüp kızın mamasını içirir hoop yatarım uyumadan önce dualarımı okur,ertesi güne kalkmak nasip olmayabilir diye şahadet getirir uyurum.:icecream: