• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yatmadan önce ne yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yatmadan önce ne yaparsınız?

• Çişimi yaparım.

OY: 121 43,8%
  • Su içerim

OY: 64 23,2%
  • Banyo yaparım

OY: 7 2,5%
  • Eşimle/sevgilimle vakit geçiririm

OY: 36 13,0%
  • Sütümü içerim

OY: 13 4,7%
  • Balkona çıkıp bi sigara tüttürürüm..

OY: 35 12,7%

• Ankete Katılan
    276
oooowwww yatmadan önce aşkımı düşünürüm tatlı tatlı hallerini sora içime bi heyecan girar ayak parmaklarımı oynatırım sora hayallerle yiyip bitiririm sora dua eder yatarım tatlı tatlı çok özlüom üüüüüüüüü

hem çişimi yaparım hemde sütümü içerim kocişimle uğraşırım biraz sonra zaten uyur kalırım

sigara hariç hepsini yaparım, en keyiflisi de prenslerimi öper, üstlerini örter, rabbime onlar bana verdiği için şükreder öyle yatarım

duşumu alırım dişlerimi fırçalar dua edip uykuya dalana kadar eşimle konuşurum

dişlerimi fırcalarım ve en önemlisi gece uyanmamak için, mesanemi boşaltırımmmtatlicadiarzu

yatmadan önce çişimi yaparım :)))
sonra kapı pencere tüp kontrolü yapıp duamı eder yatarım...mışıl mışıl

sigaramı içmezsem mutlaka gecenin bir vakti kalkıp içerim vede uyuyamam yani mutlaka sigaramı yatmadan önce içmeliyim yoksa uykumun tadını almıyorumm... ama bırakmakda istiyorum ben bırakım diyorumda o beni bırakmıyor of of:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım diş fırçalamayı unutmuşsun çok önemli birşey bu helede benim gibi telliyseniz :)

önce kapıya kontrol ederim.suyumu içerim.yatama uzanır biraz kitap okurum ki iki sayfada olsa muhakkak okurum.sonra kalkar bir sigara içerim.duşumu alıp dişlerimi fırçalar yatama yatarım.anaaaaaaa bunu her gece tekrarlıyorum.robot gibi hissettim kendimi.bugeceden itibaren değiştirecemmmmm......

çişimi yaparım,elimi yüzümü yıkarım,dişlerimi fırçalarım,göz ve yüz kremlerimi sürerim,selülit kremimi sürerim,bacaklarıma masaj yaparım ooff çok yoruldum,yasakkelimebir sigara içip yatarımkafamçokkarıştı

Tuvalete giderim,su içerim,yüzük,küpe,saat,toka ne varsa çıkartırım,duş alırım,bir daha su içer yatarım.....

pijamalarımı giyerim takılarımı cıkarırım wc ye giderim son olarakta su içerim sonra doğru yatağa duamıda etmeden uyumam..

kk ya takılırım son bır sıgara ıcerım
sonra bebegımın mamasını yaparım bu arada mutfagı toplarım
bebegımın mamasını yedırırım
pıjamalarımı gıyerım
tuvalete gırerım
dıslerımı fırcalarım
yataga yatıp duamı ederım
uykum gelene kadar da kıtap okurum
YATAGA GIRMEK BILE YORUCU YANI...

Back