Yatırımcı Kadınlar Fikirleriniz Lazım

evdeki hesap çarşıya çok uymaz. yatırımda olabilecek her riski göze almak lazım.
100bin öylece kalırsa evet değeri azalır ama üzerine ekledikçe değişir.
mesela sen okula başlayana dek her ay alabildiğin kadar altın al koy kenara.. altın en mantıklı yatırımlardan biri bana göre. çünkü her zaman altının değeri vardır. dövize göre daha güvenli.
okula önden sadece 2 yıllık dönem için mi ödenecek anlamadım

göktürkte yeni siteler de çok güzel daireler var :)
inşallah alırsınız çok beğeniyorum.. sakinlik sevenler için çok ideal.

bizim bina 30-40 yıllık 80m2 alt katımızı 550 bine sattılar
keşke imkan olsa o kadar verebilsek ama mümkün değil bu rakamları ödememiz

zaten evin ederi lokasyonla çok alakalı.
dediğim gibi tek maaş, artı okul, artı oturduğunuz evin kirası ve masrafları.. bence çok..
ha derseniz ki aldığımız evde oturucaz o zaman alın derim.
ama diğer türlüsü bence maks 1 sene sonra sizi zorlar.
çoğu kişi bu nedenle ana parasını geri alıp kredi devirli daire satıyor

yani şöyle eğer ev alırsak 70 bin birikimimiz var dedim ya
onun 50 binini kullanırız geriye 20 bin kalır
okul fiyatı şuan senelik 16 bin ikinci sene de 20 bin olsa 35 bin eder
20 binimiz zaten var. eylüle kadar da 15 bin atarız.
2 senelik param çıkmış olur

geriye 2 sene kalır ödemesi o da artık o zamana kadar biriktirilir. eşimin senelik primi var okul parasının yarısı çıkıyor zaten aslında

çok ynlış bir hesap.
daha kenara konmamış para ile ödeme planlanmaz.
başka aksilikler olmayacağı ne malum.. o para birikmezse veya eşiniz allah korusun işsiz kalırsa ?

Hangi semtte? Rasimpaşa, Yeldeğirmeni, Altıyol için kentsel dönüşüm yolda gibi. Sürekli binalar boşaltılıp mühürleniyor şu an.

ev almak hayal yani şu durumda

çalışmaya devam etmeyeceksin ve özel okul ödemen olacak. bir koltukta kaç karpuz taşınır sence ?

aldığın evde oturursan bence ancak öyle olabilir. ama hem kira hem kredi.. 1200 tl kira alsan 1000 tl üzerine ekliceksin ki kredi ödensin. 1900 tl kiran zamlanacak, aidatın zamlanacak.
okulun hadi 2 senesini hallettin, illa ki okulla ilgili masrafların çıkacak.

Şu durumda hayat standartınız baya düşecek .Altın yada doviz alıp beklemek daha mantikli

doğru söylüyorsunuz... ne diyebilirim.. hem karnım doysun hem pastam dursun benimkisi..
hem kadıköyden vazgeçemiyorum hem evimiz olsun
ay aman ay

kozyatağındayım ben sahrayıcedit

Anladım, o tarafa dair bilgim yok. Hayırlısı olsun. Bu orada özel okul sadece okul ücreti değil, kitap vb kaynakların da gideri çok oluyor. Mümkün olduğunca yüksek not alıp burslu girmeye çalışın derim. :)

Şu durumda hayat standartınız baya düşecek .Altın yada doviz alıp beklemek daha mantikli

haklısınız.. evdeki hesaplar çarşoıya uymuyor.. okulda yedim içtim kitap fotokopi..
hayat standartı iyice düşüncek
bu süreçte çocuk falan düşüncesi olursa çık çıkabilirsen işin içinden..

Istanbulda 300 bine güzel bir ev bulursunuz.
Istanbulda da emlak piyasası çok değişmiyor. Yani belli yerleri artıyor. O Yüzden Adana'dan da alabilirsiniz.
Ya da Adana'ya en yakın büyük şehirden.
Kirada bile yasasanız ev boş bile dursa yine de bir yatırım olur.
Bence çöpe gitmez o para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…