- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
aslında bunu da düşündük düşünmedik değil ama benim tekrar işe girmem 4-5 sene sonra olcak
bu süreçte o 100 binin bi kıymeti kalacak mı dersiniz ? enflasyon falan derken ericek para yani açıkçası bunu düşündük
şuan kira elektrik su doğalgaz faturalar derken 2500 gidiyor
kredi çeksek en kötü 2500de oraya gider
okula önden para olcak aslında 2 sene falan para ödemeyiz cepten yeriz
eşimin maaşı 9000 civarı 5000 giderse 4 bin kalcak bize
göktürkte yeni siteler de çok güzel daireler var :)Bahariye'de oturuyorum. Yerinizde olsam hem kira, hem kredi ödemektense çekeceğim kredi miktarını yükseltir Kadıköy'de ev alırım. (Semtinizi değiştirmek istemediğiniz için diyorum.)
Şahsen, Göktürk ve civarında ev bakıyorum. Bir an evvel bu kalabalık, debdebeden kaçmak istiyorum. Evlerin çoğu eski. Bir çok sokakta deprem sokakta binalar boşaltıldı. 24 saat kalabalık bir cadde. FB maçları olduğunda hele evde hiç durulmuyor.
Bahariye'de oturuyorum. Yerinizde olsam hem kira, hem kredi ödemektense çekeceğim kredi miktarını yükseltir Kadıköy'de ev alırım. (Semtinizi değiştirmek istemediğiniz için diyorum.)
Şahsen, Göktürk ve civarında ev bakıyorum. Bir an evvel bu kalabalık, debdebeden kaçmak istiyorum. Evlerin çoğu eski. Bir çok sokakta deprem sokakta binalar boşaltıldı. 24 saat kalabalık bir cadde. FB maçları olduğunda hele evde hiç durulmuyor.
zaten evin ederi lokasyonla çok alakalı.bizim bina 30-40 yıllık 80m2 alt katımızı 550 bine sattılar
keşke imkan olsa o kadar verebilsek ama mümkün değil bu rakamları ödememiz
evdeki hesap çarşıya çok uymaz. yatırımda olabilecek her riski göze almak lazım.
100bin öylece kalırsa evet değeri azalır ama üzerine ekledikçe değişir.
mesela sen okula başlayana dek her ay alabildiğin kadar altın al koy kenara.. altın en mantıklı yatırımlardan biri bana göre. çünkü her zaman altının değeri vardır. dövize göre daha güvenli.
okula önden sadece 2 yıllık dönem için mi ödenecek anlamadım
yani şöyle eğer ev alırsak 70 bin birikimimiz var dedim ya
onun 50 binini kullanırız geriye 20 bin kalır
okul fiyatı şuan senelik 16 bin ikinci sene de 20 bin olsa 35 bin eder
20 binimiz zaten var. eylüle kadar da 15 bin atarız.
2 senelik param çıkmış olur
geriye 2 sene kalır ödemesi o da artık o zamana kadar biriktirilir. eşimin senelik primi var okul parasının yarısı çıkıyor zaten aslında
Bu daire sana en kötü ihtimal 1200-1300 kira getirirarkadaşım bak4justice
Avcılar Satılık Daire İlanları ve Satılık Ev Fiyatları - sahibinden.com
Avcılar Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm satılık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
ev almak hayal yani şu durumdaçok ynlış bir hesap.
daha kenara konmamış para ile ödeme planlanmaz.
başka aksilikler olmayacağı ne malum.. o para birikmezse veya eşiniz allah korusun işsiz kalırsa ?
O oranlara bundan sonra biraz zor düşer malesefbence çok yüksek 0,60 -0,70 gibi olmalı ki o zaman ancak alınsın
arkadaşım bak4justice
Avcılar Satılık Daire İlanları ve Satılık Ev Fiyatları - sahibinden.com
Avcılar Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm satılık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
bizim bina 30-40 yıllık 80m2 alt katımızı 550 bine sattılar
keşke imkan olsa o kadar verebilsek ama mümkün değil bu rakamları ödememiz
ev almak hayal yani şu durumda
Hangi semtte? Rasimpaşa, Yeldeğirmeni, Altıyol için kentsel dönüşüm yolda gibi. Sürekli binalar boşaltılıp mühürleniyor şu an.
Şu durumda hayat standartınız baya düşecek .Altın yada doviz alıp beklemek daha mantikliaslında bunu da düşündük düşünmedik değil ama benim tekrar işe girmem 4-5 sene sonra olcak
bu süreçte o 100 binin bi kıymeti kalacak mı dersiniz ? enflasyon falan derken ericek para yani açıkçası bunu düşündük
şuan kira elektrik su doğalgaz faturalar derken 2500 gidiyor
kredi çeksek en kötü 2500de oraya gider
okula önden para olcak aslında 2 sene falan para ödemeyiz cepten yeriz
eşimin maaşı 9000 civarı 5000 giderse 4 bin kalcak bize
çalışmaya devam etmeyeceksin ve özel okul ödemen olacak. bir koltukta kaç karpuz taşınır sence ?
aldığın evde oturursan bence ancak öyle olabilir. ama hem kira hem kredi.. 1200 tl kira alsan 1000 tl üzerine ekliceksin ki kredi ödensin. 1900 tl kiran zamlanacak, aidatın zamlanacak.
okulun hadi 2 senesini hallettin, illa ki okulla ilgili masrafların çıkacak.
kozyatağındayım ben sahrayıcedit
şuan tam ev alma zamanı krediler en düşün zamanındaşuan kredi ile ev almak mantıksız bence, krediler yüksek, ev karlı bir yatırım değil, satılmıyor bile, yıllarca bekliyor, bir kaç yıl önce olsa belki..
Şu durumda hayat standartınız baya düşecek .Altın yada doviz alıp beklemek daha mantikli
Anladım, o tarafa dair bilgim yok. Hayırlısı olsun. Bu orada özel okul sadece okul ücreti değil, kitap vb kaynakların da gideri çok oluyor. Mümkün olduğunca yüksek not alıp burslu girmeye çalışın derim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?