- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Evlenmek üzereyim ve kiraya mı çıksak / ev mi alsak ikileminde sitelerin anasını ağlattığım bir dönemde bu konuya cevap vermezsem ölürdüm
Şimdi söylediğiniz bantta araştırmalarıma göre ancak Beylikdüzü, Avcılar vb. İstanbul bile sayılamayacak yerler ile İstanbul'un belalı kesimleri sayılabilecek pek de rağbet görmeyen yerlerinden alabilirsiniz gibi ev. Oraların da kirası ne kadar getirir çok emin değilim, ilerde satmak isterseniz de accayip kar edebileceğinizi düşünmüyorum çünkü gırla ev var aynı şekilde yapılıp yapılıp duran.
Biz de tam olarak alabileceğimiz seviyeler sizin belirlediğiniz bütçeden bi tık daha yukardaydı, açıkçası pek içime sinmedi, kiraya çıkmak daha makul gibi olacak diye vaz geçmek üzereyiz bir mucize olmazsa. 1-2 yıla biraz daha biriktirip adam gibi bir yerden almak daha mantıklı geliyor.
Adana vs. İstanbul konusunda teoride haklılar ama 300k ya alabileceğiniz ev muhitlerindeki kiralar için geçerli olmayabilir bu, emlakçı değilim ama en azından gözlemlediğim bu. Kocaeli vb. gibi üniversite çevrelerinde hem de İstanbul'a yakın olan öğrencilerin sıklıkta olduğu böylece boş kalmayacak şekilde bir yerler değerlendirseniz diye bir fikir belirdi şimdi kafamda benim siz bilirsiniz tabi ama.
kafam karıştı biraz yorumunuzla açıkçası teşekkür ederim bi emlakçıyla da görüşülebilir sanırım
Ümraniye finans merkezinin açılacağı yerden ev alabilirsiniz .Tabi iyice araştırın
tabiii bakıcam mutlaka teşekkürler