piyango mu vurdu yoksa :) Bizde ev bakıyoruz eşimin bi bankacı ark var yıl başından sonra faizler daha düşecek fakat eve verilen kredi oranı yüzde 80 den yüzde 60 a cekilecekmiş istanbulda taşın olsa kaldırıp etsen para eder bence adana mantıksız çekmeköy tarafları metronunda katkısıyla bayağı gelişti oralara bakabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin :)hahahh yazarım özelden çok da özel değil aslında ama olsun
Doktor değilim o yüzden yeni teknolojilerle ilgili bir fikrim yok maalesef.Bugün biraz zor bir gün geçirdim ondan yanlış anlamis olma ihtimalim var . Teşekkür ederim kibarca acikladiginiz için .
Şuan en büyük açık doktorlarda var . Hemşirelerin bayağı bir katı kadar var açık ama onlar bile acikta kalabildiğini anlatmaya çalışıyorum.
Teklonoji ve ekonomik kriz sağlıkta büyük yara açacak (eleman bazında)
5 Sene sonrası için hic umutlu değilim . Şimdiki isini bırakıp hemşirelik okumak bana gerçekten makul gelmiyor .
Cunku eger isler herhangi bir acıdan yolunda gitmezse şimdikinden daha yıkıcı olacak sonuçlar .
Maddi olarak özgür olmamak mesela nasıl hissettirecek
Hemşireliği sevmemek nasıl hissettirecek
Kendinden ka c yaş küçük insanlarla okumak nasıl hissettirecek; bunun çok artı örneği var diye düşünülüyor ama bence pek yok . Konu sahibinin bu bazda sorun yaşayacağını düşünüyorum.
Ekstra olarak herhangi bir şey yolunda gitmezse yasina +5 eklenecek . Daha umutsuz bakacak hayata .
Bilemiyorum benim asla ve asla yapamayacağım bir şey .
Ki konu sahibi çok yorucu olduğu için degil çok rahat olduğu için isini bırakmak istiyor .
O boş zaman neler nelerle doldurulur , asla empati kuramıyorum konu sahibi ile maalesef .
Ama Bence kendisi ya balık ya yay burcu
Sağlıkta robot kullanımı bu yaz başlayacak . Düşündüğünüz kadar geride değiliz .Doktor değilim o yüzden yeni teknolojilerle ilgili bir fikrim yok maalesef.
Ama tekrardan okumak için yaşa takılmamalı özellikle devlet için.
Sonuçta artık hepimiz en az 50lerin sonu 60larin başı gibi emekli olabileceğiz.
Konu sahibi 26 yaşında. En az 30 yılı var. Yani 30 yıl sevmediğin bir işi yapmak için çok ama çok uzun bir süre. Resmen ömür gibi gelir o 30 yıl.
Bir de evet teknoloji gelişecek.. Ama biz Türkiye'de yaşıyoruz. O teknoloji bize çok yıllar sonra gelir. Mesela akıllı kasalar. Amerika ve Avrupa'da artık kasa görevlisi yok. Kendi ürünlerini kendin örüyorsun.
Peki bizde?
Macro ve Migros dışında hiçbir markette yok. Ki onlarda bile hepsi öyle değil. Evet Amerika'da olsak endişelenmeliydik. Ama burada daha bunlar için bence çok vakit var. Bir de tüm hastanelere ödenek ayrılacak da alt yapı kurulacak da .. ölme de bekle yani.. ona asla para ayrılmaz hemen.
Ama konu sahibi mesleği sevmezse ne olur onu bilemiyorum. Sonuçta risk alacak. Ama kendinden küçüklerle okumak da bir şey yok. Bizim bölümde de yaşları büyükler vardı. Çok saygı duyardık. Ki 30 üstü idi çoğu. Yani yardımcı bile olurlar bence bölümdekiler.
Bu arada herkesin fikri tabi ki farklı..
Fikir alışverişi yapıyoruz, fikrinizi yazmanız gayet iyi oldu.
Aaa nerede başlıyor? Hangi hastane?Sağlıkta robot kullanımı bu yaz başlayacak . Düşündüğünüz kadar geride değiliz .
Siz küçük olarak bakmışsınız işte acaba o büyükler sizle okumaktan ne kadar zevk alıyordu? Zor bence , arkadaşlık kurulmaz . Ayrıca yeni nesil sizin dönemden bizim dönemden bir tik daha farklı. Deger verdikleri şeyler çok başka . Bilemiyorum konu sahibi yaparsan bizi üni hayatından haberdar et
bende ihtimal vermiyordum açıkçası..Sağlıkta robot kullanımı bu yaz başlayacak . Düşündüğünüz kadar geride değiliz .
Siz küçük olarak bakmışsınız işte acaba o büyükler sizle okumaktan ne kadar zevk alıyordu? Zor bence , arkadaşlık kurulmaz . Ayrıca yeni nesil sizin dönemden bizim dönemden bir tik daha farklı. Deger verdikleri şeyler çok başka . Bilemiyorum konu sahibi yaparsan bizi üni hayatından haberdar et
Aaa nerede başlıyor? Hangi hastane?
Çok merak ettim..
Çok teşekkürler..Bir çok sitede var bu haber de zaten konuşuluyordu. Pilot hastane olarak nereyi seçecekler şimdilik bilgim yok . Olunca yazarım.Sağlıkta robot muayenesi dönemi 2020'de başlayacak
Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, "2020'nin haziran-temmuz ayları gibi, sizi bir robot muayene edecek ve hangi hastalıklarınızın olduğunun ilk 5 tanısını koyacak, hangi branşa gitmeniz gerektiğine karar verecek." dedi.www.google.com
Şu an krediler inanılmaz uygun, ev almanın tam sırasışuan kredi ile ev almak mantıksız bence, krediler yüksek, ev karlı bir yatırım değil, satılmıyor bile, yıllarca bekliyor, bir kaç yıl önce olsa belki..
Bizde evimizi büyütmek istiyoruz bu arada da alibeyköy taraflarından yatırımlık daire aldık. Bence istanbuldan alın ama beylikdüzü tarafları vs çok değerlenmiyor bu ara. Eski bile olsa daha merkezi muhitlere bakın bence.çok teşekkür ederim peki istanbul mu adana mı konusuna ne diyorsunuz acaba
adanada da 300 binlik evler 1500 civarı kira getiriyor ama değerlenme açısından soruyorum
istanbulda bi yere bi anda metro geliyo evler üç katına çıkıyor adana da öyle bişi yok tabi
Tuzlada sahil bölgesinde oturuyorum, yeni geldiö sayılır. 1900 kira veriyorum. Burda sıfır 2+1 ler var 300 civarında. Ve hem tersane bölgesi olması, hem gebzeye yakın olması hem de bazı bankaların çağrı merkezlerinin burda olması nedeniyle çok kalabalıklaştı.
herkes istanbuldan 300e bulamazsınız yazmış. Newyork mu arkadaş burası, abartmayın ya.
Sahibinden den evliya çelebi ve yayla mahallelerinde tuzla da ev bakarsanız görürsünüz bu civarda evleri.
Kurtkoye bakabilirsiniz.
Ben 1+1 120 bine aldim 1 yil once.
900e kiracisi var.
vavv çok iyiymiş gerçekten böyle bi yer bulsam şuan direk alınır
Devlet üniversitesi olmuyor mu sizehaklısınız.. evdeki hesaplar çarşoıya uymuyor.. okulda yedim içtim kitap fotokopi..
hayat standartı iyice düşüncek
bu süreçte çocuk falan düşüncesi olursa çık çıkabilirsen işin içinden..
Devlet üniversitesi olmuyor mu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?