Yatırımcı Kadınlar Fikirleriniz Lazım

Tuzlada sahil bölgesinde oturuyorum, yeni geldiö sayılır. 1900 kira veriyorum. Burda sıfır 2+1 ler var 300 civarında. Ve hem tersane bölgesi olması, hem gebzeye yakın olması hem de bazı bankaların çağrı merkezlerinin burda olması nedeniyle çok kalabalıklaştı.

herkes istanbuldan 300e bulamazsınız yazmış. Newyork mu arkadaş burası, abartmayın ya.
Sahibinden den evliya çelebi ve yayla mahallelerinde tuzla da ev bakarsanız görürsünüz bu civarda evleri.

hahahh yazarım özelden çok da özel değil aslında ama olsun
piyango mu vurdu yoksa :) Bizde ev bakıyoruz eşimin bi bankacı ark var yıl başından sonra faizler daha düşecek fakat eve verilen kredi oranı yüzde 80 den yüzde 60 a cekilecekmiş istanbulda taşın olsa kaldırıp etsen para eder bence adana mantıksız çekmeköy tarafları metronunda katkısıyla bayağı gelişti oralara bakabilirsiniz Allah gönlünüze göre versin :)

Doktor değilim o yüzden yeni teknolojilerle ilgili bir fikrim yok maalesef.
Ama tekrardan okumak için yaşa takılmamalı özellikle devlet için.
Sonuçta artık hepimiz en az 50lerin sonu 60larin başı gibi emekli olabileceğiz.
Konu sahibi 26 yaşında. En az 30 yılı var. Yani 30 yıl sevmediğin bir işi yapmak için çok ama çok uzun bir süre. Resmen ömür gibi gelir o 30 yıl.
Bir de evet teknoloji gelişecek.. Ama biz Türkiye'de yaşıyoruz. O teknoloji bize çok yıllar sonra gelir. Mesela akıllı kasalar. Amerika ve Avrupa'da artık kasa görevlisi yok. Kendi ürünlerini kendin ödüyorsun.
Peki bizde?
Macro ve Migros dışında hiçbir markette yok. Ki onlarda bile hepsi öyle değil. Evet Amerika'da olsak endişelenmeliydik. Ama burada daha bunlar için bence çok vakit var. Bir de tüm hastanelere ödenek ayrılacak da alt yapı kurulacak da .. ölme de bekle yani.. ona asla para ayrılmaz hemen.
Ama konu sahibi mesleği sevmezse ne olur onu bilemiyorum. Sonuçta risk alacak. Ama kendinden küçüklerle okumak da bir şey yok. Bizim bölümde de yaşları büyükler vardı. Çok saygı duyardık. Ki 30 üstü idi çoğu. Yani yardımcı bile olurlar bence bölümdekiler.
Bu arada herkesin fikri tabi ki farklı..

Fikir alışverişi yapıyoruz, fikrinizi yazmanız gayet iyi oldu.

Sağlıkta robot kullanımı bu yaz başlayacak . Düşündüğünüz kadar geride değiliz .
Siz küçük olarak bakmışsınız işte acaba o büyükler sizle okumaktan ne kadar zevk alıyordu? Zor bence , arkadaşlık kurulmaz . Ayrıca yeni nesil sizin dönemden bizim dönemden bir tik daha farklı. Deger verdikleri şeyler çok başka . Bilemiyorum konu sahibi yaparsan bizi üni hayatından haberdar et

Aaa nerede başlıyor? Hangi hastane?
Çok merak ettim..

bende ihtimal vermiyordum açıkçası..
elbet olacaktır.. bi çok fabrikada zaten otomasyon ve robotik sistemlere geçiliyor bunun için işçiler bile çıkartılıyor ama sağlık biraz daha hassas bi sektör ve kafama da oturtabilmiş değilim.. ve malum türkiye olunca uzun yıllar beklemezdim böyle bişi ve sanırım kimse beklemez.. bu yaz böyle bişi olcaksa herkes şok..

Aaa nerede başlıyor? Hangi hastane?
Çok merak ettim..
Bir çok sitede var bu haber de zaten konuşuluyordu. Pilot hastane olarak nereyi seçecekler şimdilik bilgim yok . Olunca yazarım.

Çok teşekkürler..
Çok ilginç olur olursa..
Umarım aile hekimliğine yapmazlar.

Aile hekimimden çok memnunum..

Bizde evimizi büyütmek istiyoruz bu arada da alibeyköy taraflarından yatırımlık daire aldık. Bence istanbuldan alın ama beylikdüzü tarafları vs çok değerlenmiyor bu ara. Eski bile olsa daha merkezi muhitlere bakın bence.

500 t ile büyüyen nesil, tuzla'yi istanbul sayamamış olabiliriz

deprem kaygısı nedeniyle deprem açısından sağlam binaları her türlü pahalı gidiyor. faizler düştü, millet kredi çekebilir noktaya geldi, ev fiyatları talepten dolayı arttı.
2020'de faizler 0.79a düşecek deniyor. eğer düşerse talep artacağından daha da yükselecektir.
genel beklenti bu yönde.

Krediyle alınacak evde oturulmayacaksa; ya alınan evden elde edilecek kiranın yaşanılan evin kirasının/yahut ödenecek aylık kredi tutarının tamamını karşılaması ya da alan kişinin zaten kendi evinde oturması gerekiyor bence. Daha doğrusu bana mantıklı gelen bu. Diğer türlü hem kira hem kredi ödemek zorunda olmak pek makul gelmiyor bana.

vavv çok iyiymiş gerçekten böyle bi yer bulsam şuan direk alınır

Ben kredilerin yuksek oldugu donemde aldim. Kimse o faizlere girmek istemedigi icin saticilar fiyatlari kirmaya daha meyilliydi.
Ama suan da 150 ye 160a bulursunuz rahat.
Helenium wings ve miniroyal sitelerine bakin derim. Tabi bunlari yatirimlik ev baktiginiz icin oneriyorum. Yoksa olmaz istanbulun bir ucu:)

Sabanci okan gibi okullarin ogrencileri hep bu sitelerden kiraliyor kiraci problemi olmaz sanirim. Benimkinde ogrenci var.

Devlet üniversitesi olmuyor mu size

istanbulda okumam gerekiyor eşim evim burda
istanbul ünilerinin de puanları malum
ve en son 2011 senesinde girmiştim sınava.. 9 sene oldu.. hiçbişi hatırlamıyorum yani sıfırım..
kazanamam o yüzden maalesef

krediler yıllardır 1 in altına hiç düşmedi (0,99 u da 1 e dahil ediyorum.) eğer düşmesini beklerseniz yllar geçer, en son 2009 du sanırım 0.7 seviyelerini gördüğü, adana da ilgilenecek birileri varsa kira getirisi yüksel semtlerden birini düşünebilirsiniz ama ilgilenecek kimse yoksa sorun yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…