Yatırımcı Kadınlar Fikirleriniz Lazım

Bütün sayfaları okumadım sana şey demeye geldim şu yeniden okuma işinden bence vazgeç canım o konunada yazamamıştım galiba banlıydım gene düzgün güzel bir işin ve maaşın varken o işi bırakıp o kadar masraf yapmak hele bu ülkede valla bilemiyorum çok cesaretlisin

anadolu ve avrupa yakaları kıyaslanmaz ki :)
kadıköy tayfası ayrı, biz avrupa yakasında apayrı yerlerde takılıyoruz haliyle :)

tabi canım, istanbul iki ayrı şehir gibi. Ben anadoluyu daha çok seviyorum yaşamak için. Anadolu evlenilecek, avrupa eğlenilecek erkek

Çok teşekkürler..
Çok ilginç olur olursa..
Umarım aile hekimliğine yapmazlar.

Aile hekimimden çok memnunum..
Aile hekimliği buna uygun bir alan degil. Bu robotların kullanım alanı tam nasıl bilmiyorum ama sağlıkla robot yapay zeka radyoloji patoloji histoloji gibi alanlarda direkt kullanılmaya başlanıyor şuan dünya da . Cunku doğru yorumlama yetenekleri insanlardan daha fazla , araştırmalar yapılmış vs , insan yüzde 70 doğru yorumlarken yapay zeka yüzde 90 'ın üstü.
O yüzden aile hekiminize bir şey olmaz rahat olun.

Aslında şu an satışlar baya arttı.Ama şöyle bir durum var bizim ülkemizde her konuda uyanığımız eksik olmadığı için, adam kredi düşmeden önce 200 dediği eve şimdi 250 diyor.Şimdi hepsi tok satıcı oldu.Ev alacaklar için kredinin düşmesi çokta bi anlam ifade etmedi yani.Ama yinede insanlar kredi faizleri düştü diye baya baya aldı.

Sizin ev nerde acaba çok iyi kira getirisi varmış oraların bence.

Ben bu konuda en çok okulu merak ettim :) hangi bölüm olacak acaba?üniversite dimi?

Pendik kurtköy taraflarına bak derim. O tarafta yeni güzel evler var ve fiyatları ve kira getirisi senin dedigin bantta. Benim erkek arkadaşım da yeni oradan aldı ordan biliyorum.

Gelen parayla kendinize iş kurmayı düşündünüzmü hiç?Mesleğiniz ne bilmiyorum ama, mesleğinizle bağlantılı olmak zorundada değil zaten.Sevdiğiniz bir alanda ufaktan bişeylere başlanabilir.

Yanılmış olmayasınız.benim kuzenim erzurumda doğu görevi yapmıştı çünkü.Gerçi 15 yıl önce filan ama.Doktor,öğretmen,hemşire bence doğu görevi vardır.

Aaa nerede başlıyor? Hangi hastane?
Çok merak ettim..
Şu an ankaradaki birçok özel hastanede robotik cerrahi yapılıyor.Bilmiyorum arkadaşın kasteddiği omu ama.1 doktor bütün ameliyatı yapıyor gibi bu durumda.Çünkü normalde asistanlarının yapacağı işi kendisi robotu yönlendirerek yapıyor.Daha ilerisi nedir bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…