500 t ile büyüyen nesil, tuzla'yi istanbul sayamamış olabiliriz
ya bence avcılar, beylikdüzünden daha istanbul
avcılar metrobüsten sonra istanbul a katıldı ahahah
anadolu ve avrupa yakaları kıyaslanmaz ki :)tuzladan marmarayla kadıköye 45 dk gidiliyor :) yakında metro da gelecek :)))
anadolu ve avrupa yakaları kıyaslanmaz ki :)
kadıköy tayfası ayrı, biz avrupa yakasında apayrı yerlerde takılıyoruz haliyle :)
Aile hekimliği buna uygun bir alan degil. Bu robotların kullanım alanı tam nasıl bilmiyorum ama sağlıkla robot yapay zeka radyoloji patoloji histoloji gibi alanlarda direkt kullanılmaya başlanıyor şuan dünya da . Cunku doğru yorumlama yetenekleri insanlardan daha fazla , araştırmalar yapılmış vs , insan yüzde 70 doğru yorumlarken yapay zeka yüzde 90 'ın üstü.Çok teşekkürler..
Çok ilginç olur olursa..
Umarım aile hekimliğine yapmazlar.
Aile hekimimden çok memnunum..
Aslında şu an satışlar baya arttı.Ama şöyle bir durum var bizim ülkemizde her konuda uyanığımız eksik olmadığı için, adam kredi düşmeden önce 200 dediği eve şimdi 250 diyor.Şimdi hepsi tok satıcı oldu.Ev alacaklar için kredinin düşmesi çokta bi anlam ifade etmedi yani.Ama yinede insanlar kredi faizleri düştü diye baya baya aldı.İyi bir muhitten almazsanız bile 300 bine, 2+1 , 75-85m2 evden ortalama 1000-1200 civarı bir kira elde edersiniz.
Bu kira sizin kredi masrafınızın altında kalır. Ki kaç ay vade yapacağınızı da bilmiyoruz. Belki 5 yıl belki 10 yıl. Aylık ödeme de ona göre değişir.
Kiraya ek yapıp ödenecek derseniz şu anda ev almak mantıklı.
Piyasa canlansın diye sözde faizi düşürdüler ama sanki ibre gram oynamadı.
2013 yılındaki gibi olsa keşke. Ben de arsa almak istiyorum ileride kullanmak için.
Sizin ev nerde acaba çok iyi kira getirisi varmış oraların bence.açıkçası istanbul piyasasından pek haberdar değilim 2,5 yıl önce 335000' e Ankara'dan ev aldım şu an içinde oturuyorum ve evimi bugün satsam 450.000-500.000 arası satarım, kiraya versem 2000 civarında kiraya veririm, öyle bir değer artışı oldu. Ve Ankara'nın en merkezi ve nezih semtlerinden birindeyim.. Buralarda kira getiri çok yüksek en kötü evlerde bile çünkü merkezi bir yer. Geçenlerde bir tanıdığım 280.000 e bahçe katı bir ev aldı yine bu civarlardan, küçük ama heryeri yeni yapılı şirin tatlı bir ev, kiraya verse en az 1300-1500 arası verir. Bence ankara piyasasını bir araştır derim. Burda yapsat çok moda eski binaların içinde çok güzel evler var..internetten bir bak Atakule, Aşağı Ayrancı, Yukarı Ayrancı,Tunalı, Gaziosmanpaşa taraflarına bakHayırlısı olsun
Ben bu konuda en çok okulu merak ettim :) hangi bölüm olacak acaba?üniversite dimi?yani şöyle eğer ev alırsak 70 bin birikimimiz var dedim ya
onun 50 binini kullanırız geriye 20 bin kalır
okul fiyatı şuan senelik 16 bin ikinci sene de 20 bin olsa 35 bin eder
20 binimiz zaten var. eylüle kadar da 15 bin atarız.
2 senelik param çıkmış olur
geriye 2 sene kalır ödemesi o da artık o zamana kadar biriktirilir. eşimin senelik primi var okul parasının yarısı çıkıyor zaten aslında
Gelen parayla kendinize iş kurmayı düşündünüzmü hiç?Mesleğiniz ne bilmiyorum ama, mesleğinizle bağlantılı olmak zorundada değil zaten.Sevdiğiniz bir alanda ufaktan bişeylere başlanabilir.yani şöyle ki geçen sene 12 bin üzeri hemşire ataması yapıldı
bu sene 11 bin civarı, açık yok değil yani en yüksek alım hemşirelikten
zorluğuna bişi diyemem herkes zor yıpratıcı olduğunu söylüyor asla diyor... ailem de dahil..
dediğiniz şeyleri çok denedim.. iş değiştirdim.. sevmeye çalıştım.. görmemeye çalıştım ama yapamıyorum olmuyor..
hemşireliği sevecek misin derseniz ? bilemiyorum.. sağlık alanına ilgim var.. ama insanlarla uğraşmak ne derece yoracak yıpratacak kestiremiyorum
Yanılmış olmayasınız.benim kuzenim erzurumda doğu görevi yapmıştı çünkü.Gerçi 15 yıl önce filan ama.Doktor,öğretmen,hemşire bence doğu görevi vardır.evet araştırdım hemşirelikte yok doğu görevi, benim şansıma mezun olduğum sene çıkar
iş yeri hemşireliği rahat diye muhtemelen tercih ediliyor, hem emekli maaşı hem de ikinci gelir sonuçta.
ilk yardımcı eğitmeni de olunabiliyor..
akademisyenlik bile denenebilir..
bi yola girersem kafam iyice karışmadan inşallah devamı gelecektir :)
Şu an ankaradaki birçok özel hastanede robotik cerrahi yapılıyor.Bilmiyorum arkadaşın kasteddiği omu ama.1 doktor bütün ameliyatı yapıyor gibi bu durumda.Çünkü normalde asistanlarının yapacağı işi kendisi robotu yönlendirerek yapıyor.Daha ilerisi nedir bilemiyorum tabiAaa nerede başlıyor? Hangi hastane?
Çok merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?