-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.501
Bizim şuan kredi de olsa evimiz,isyerimiz,küçük de olsa arabamız var.. Borçlarını bitirdikten sonra bir ev yada bir işyeri olsa aylık bir gelir olsa bizim için yeterli biz gezmeyi çok seviyoruz.. Karavan hayalimiz var aylık az miktarda olsa kira geliri olursa kendi işimiz olduğu için sık sık doğaya kaçmak istiyoruz bu bizim için yeterli bu dünyada fazlasi olsa tabiki iyi olur ama zor olduğu için hayal kurma gereği bile duymuyoruz...Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Teşekkür ederim, bankadan alıyoruz değil mi onu daKonya kağıt halk yatırımla sözleşme imzaladı 1 hafta kadar önce. Henüz spk onayı yok. Yakın takipteyim, netleşince burdan bilgi veririz.
Yok yapmadım da gelmedi henüz ya da dikkat etmedim teşekkür ederim ilk açılışla almak kârlı sanırımTwitterda "halka arz haber" gibi sayfalar var takip edebilirsiniz.
Mesaj da geliyor bankalardan, sms iptali yapmadiysaniz.
Ah ben kirdim ( hem de gayet iyi bir pozisyondayken) evet hic kolay degil gercekten. Pisman miyim yoooo bu sayede baska bir ülkede is sahibi oldum, baska ülkede de ev aldim, cocuklarim kac dil ögreniyor ve bedava okuyor. Memur kalsaydim nolcaktiBir memurun zincirlerini kırması sanıldığı kadar kolay değil
Benim hesabımı birikim hesabı yaptık bu hafta iki gram aldım az USD birazda borsa için kullandım borsa da kullandıklarımin hepsi zararda şuanBu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum artık..
ne alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.
Günaydın hanımlaaar nasılsınız
Ben iyiyim şükür.
Dün biraz güneş açtı yaşadığımı hissettim hafif bi enerji mutluluk geldi evi süpürdüm odaları topladım falan biraz dirseğimle sağ elim acıyor takılıyor ama olsun bugün de mutlu uyandım uzun aradan sonra şükürler olsun ben mutlu hissedince eve de bi hareket geliyor temizleniyor toparlanıyor farkındayım uzun zamandır kızımla oynayasım bile gelmiyordu hep uzanarak geçiyor günlerim. Dün kızımla oynarken nasıl neşelendi daha içten baktı yanıma yanaştı sevdi burnuma pıt yaptıışarkılar söyledik yine eskisi gibi. 2,5 yaşında bi kızın en çok söylediği şarkı ne biliyor musunuz
Bi gün yağmur yağarken balkona çıktık ben başladım
" yağmuuur yağmuur yağmuur yağmuur geri verecek buharlaşan sevgimiziii
Yağmuur yağmuur yağmuur yağmuur sessizce silecek kibirimiziiii"
Kızım da o gün öğrendi şarkıyı ve sürekli bunu söylüyo evde
O da klasikleri tercih ediyorsa demekBenim oglan da arap kizi camdan bakiyoru söylüyor ve arap kizi benmisim1 gram benzesem
Bertuğ cemilGünaydın hanımlaaar nasılsınız
Ben iyiyim şükür.
Dün biraz güneş açtı yaşadığımı hissettim hafif bi enerji mutluluk geldi evi süpürdüm odaları topladım falan biraz dirseğimle sağ elim acıyor takılıyor ama olsun bugün de mutlu uyandım uzun aradan sonra şükürler olsun ben mutlu hissedince eve de bi hareket geliyor temizleniyor toparlanıyor farkındayım uzun zamandır kızımla oynayasım bile gelmiyordu hep uzanarak geçiyor günlerim. Dün kızımla oynarken nasıl neşelendi daha içten baktı yanıma yanaştı sevdi burnuma pıt yaptıışarkılar söyledik yine eskisi gibi. 2,5 yaşında bi kızın en çok söylediği şarkı ne biliyor musunuz
YaaaBenim oglan da arap kizi camdan bakiyoru söylüyor ve arap kizi benmisim1 gram benzesem
Yaaayavrum ya çocukların dünyası çok değişik
Evde bana hala arada yamyam derler bizimkiler, kardeşim çocukken adımı telaffuz edemezdi yamyam derdi (şu an 29 yaşında), inşallah iyi bişey diye söylüyorlardır :))Bi ara da bana sey diyordu "anne butun yamyamlar senin gibi cok mu guzel, yoksa tek guzel yamyam sen misin?"
Ya oglum övdün mü sövdün müyamyami ne saniyor acaba
Bu tatlı şarkıyla yeni tanışmam peki..:)Günaydın hanımlaaar nasılsınız
Ben iyiyim şükür.
Evde bana hala arada yamyam derler bizimkiler, kardeşim çocukken adımı telaffuz edemezdi yamyam derdi (şu an 29 yaşında), inşallah iyi bişey diye söylüyorlardır :))
Yastik altlari dolduysa demekkine alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.
Aaahhhahhhaaaaa,portakal yaaa,gozumden yas geldiBorsada genel dusus var. Oglen tavan olan kagit aksam yuzde 5le kapanis yapti.
Ama kanimca dusus fake dusus cunku her sey dusuyor. Altin dolar firlayip borsa dusse derim ki borsa batti gidiyorama bana cok da şeetmeyin ben pek bilmem. Beyim yok o da bilemez
C ceycey0406 aksam esine sorar ögrenir
Avakado yiyen kendi cevap verecek
Hahaha ondan mı olabilecek en kısa ve net ismi (ece) seçtinBenim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.
Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.
Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmisbardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya kinetix nedir
Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be
Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.