Yatırım bizden sorulur! :)

Bizim şuan kredi de olsa evimiz,isyerimiz,küçük de olsa arabamız var.. Borçlarını bitirdikten sonra bir ev yada bir işyeri olsa aylık bir gelir olsa bizim için yeterli biz gezmeyi çok seviyoruz.. Karavan hayalimiz var aylık az miktarda olsa kira geliri olursa kendi işimiz olduğu için sık sık doğaya kaçmak istiyoruz bu bizim için yeterli bu dünyada fazlasi olsa tabiki iyi olur ama zor olduğu için hayal kurma gereği bile duymuyoruz...

Bir memurun zincirlerini kırması sanıldığı kadar kolay değil
Ah ben kirdim ( hem de gayet iyi bir pozisyondayken) evet hic kolay degil gercekten. Pisman miyim yoooo bu sayede baska bir ülkede is sahibi oldum, baska ülkede de ev aldim, cocuklarim kac dil ögreniyor ve bedava okuyor. Memur kalsaydim nolcakti ayni yere cakilip kalacaktim.

Benim hesabımı birikim hesabı yaptık bu hafta iki gram aldım az USD birazda borsa için kullandım borsa da kullandıklarımin hepsi zararda şuan Bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum artık..

Borsada genel dusus var. Oglen tavan olan kagit aksam yuzde 5le kapanis yapti.
Ama kanimca dusus fake dusus cunku her sey dusuyor. Altin dolar firlayip borsa dusse derim ki borsa batti gidiyor ama bana cok da şeetmeyin ben pek bilmem. Beyim yok o da bilemez

C ceycey0406 aksam esine sorar ögrenir

Günaydın hanımlaaar nasılsınız
Ben iyiyim şükür.

Dün biraz güneş açtı yaşadığımı hissettim hafif bi enerji mutluluk geldi evi süpürdüm odaları topladım falan biraz dirseğimle sağ elim acıyor takılıyor ama olsun bugün de mutlu uyandım uzun aradan sonra şükürler olsun ben mutlu hissedince eve de bi hareket geliyor temizleniyor toparlanıyor farkındayım uzun zamandır kızımla oynayasım bile gelmiyordu hep uzanarak geçiyor günlerim. Dün kızımla oynarken nasıl neşelendi daha içten baktı yanıma yanaştı sevdi burnuma pıt yaptıı şarkılar söyledik yine eskisi gibi. 2,5 yaşında bi kızın en çok söylediği şarkı ne biliyor musunuz

Bi gün yağmur yağarken balkona çıktık ben başladım
" yağmuuur yağmuur yağmuur yağmuur geri verecek buharlaşan sevgimiziii
Yağmuur yağmuur yağmuur yağmuur sessizce silecek kibirimiziiii"

Kızım da o gün öğrendi şarkıyı ve sürekli bunu söylüyo evde

Benim oglan da arap kizi camdan bakiyoru söylüyor ve arap kizi benmisim 1 gram benzesem

Bertuğ cemil ben de çok seviyorum o şarkıyı, o dönemde çok güzel soft rock şarkıları vardı, şimdi hepsi arabesk zakkum şarkıları falan -_-

Bi ara da bana sey diyordu "anne butun yamyamlar senin gibi cok mu guzel, yoksa tek guzel yamyam sen misin?"

Ya oglum övdün mü sövdün mü yamyami ne saniyor acaba
Evde bana hala arada yamyam derler bizimkiler, kardeşim çocukken adımı telaffuz edemezdi yamyam derdi (şu an 29 yaşında), inşallah iyi bişey diye söylüyorlardır :))

Bu tatlı şarkıyla yeni tanışmam peki..:)
Vesile olan tatlı minnaka teşekkürler

Evde bana hala arada yamyam derler bizimkiler, kardeşim çocukken adımı telaffuz edemezdi yamyam derdi (şu an 29 yaşında), inşallah iyi bişey diye söylüyorlardır :))

Benim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.

Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.

Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmis bardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya kinetix nedir

Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be

Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.

Son düzenleme:
ne alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.
Yastik altlari dolduysa demekki
Aaahhhahhhaaaaa,portakal yaaa,gozumden yas geldi

C ceycey0406 hayırlı olsun bir sıfat daha edindin artık. Avokado yiyip beyine soran ceycey
Avakado yiyen kendi cevap verecek
Burada KK kadinlari tezlerle ispatladi zekaya etkisini
Hani utangac coban kendi dugununde zerde yiyememiste,sari aştan kim yediyse,gerdege de o girsin diye trip atmis ya

Hahaha ondan mı olabilecek en kısa ve net ismi (ece) seçtin tekrar aynı döngüye girmeye gerek yok nasılsa sen de haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…