Yatırım bizden sorulur! :)

Avakado yiyen kendi cevap verecek:KK70:
Burada KK kadinlari tezlerle ispatladi zekaya etkisini :p
Hani utangac coban kendi dugununde zerde yiyememiste,sari aştan kim yediyse,gerdege de o girsin diye trip atmis ya 😂😂😂
Ucuz avokado yemiş demek ki ceycey, yoksa beyine sormazdı. Yapıştı artık ceyceyin üstüne avokado bu sitede :))

Benim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.

Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.

Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmis 😝😝😝😝 bardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya 🤪 kinetix nedir 😛

Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be 😝😝😝🤪

Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.
Peki ismini nasıl okuyoruz canım, türkçe olarak yazabilir misin 🙈

Peki ismini nasıl okuyoruz canım, türkçe olarak yazabilir misin 🙈

Zenya ama tam da degil. Basta z, t ve s arasi bi ses.
Y de tam y degil i ile y arasi bi ses.

Yani siz kisaca kinetix diyebilirsiniz.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko aynen o yuzden ece sectim. Oglum da ali. Dumduz.

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko aynen o yuzden ece sectim. Oglum da ali. Dumduz.
Biz o sesi biliriz portakal,kur'ani kerim okumayi ogrenenler bilir,dat harfi aynen oyle cikarilir,z ve t arasi.
Ama biz Zeyna diyelim,tam zeyna gibi kadinsin😄

Peki Alinin babasiyla,esinle nasil tanismistin ,kinetixci cocuk degil degil mi:))

Benim ismim xsenia.
Simdi ben starbucksta cocuklarla baya tanisiyorum. Yazamiyorlardi ben de sey diyorum, x koy yeter alirim ben bar sonundan.

Sonra bi cocuk basladi 1 2 kere gordum ama muhabbetimiz yok. Bu ilk kez kasa kullanmaya baslamis. Tembihlemisler mutlaka isim yaz diye. Beni gordu sirada heyecanlandi.

Kostu arkaya sormaya. Hep tanidigim cocuklar arkadaymis buna demisler mi "x falan koy yaz bisey onemli degil alir o"
X koyup bir seyler yazmaya odaklanan kariyerinin basindaki gencimiz kinetix yazmis 😝😝😝😝 bardagimda kinetix uaza yaza gezdim. Kinetix, kinetix ya 🤪 kinetix nedir 😛

Garibim kiyamam bi x koysan yeterdi be 😝😝😝🤪

Sonra kendime türkce isim sectim. Artik yerli mali, yurdun mali miss gibi Ece oldum. Cunku kinetix.
Ya ne hoş bi hatıra olmuş 😄 ben de Türkçe isim olarak Sena önerecektim tam sen seçmişsin 😄

Ciddiyim valla..

Kaçırmışım mis gibi parçayı.
Hayatta kaçırdığım nice güzellik var böyle..

Şimdi yakalamaya çalışıyorum bak kripto fon borsa neye el atcam şaşırdım:KK70:
Ya ben de hoşuma gidebilecek birçok şarkıyı kaçırdığımı düşünüyorum üzülüyorum biliyo musun :KK70:

2021 halka arz olabilecek şirketler deyince şöyle bir liste çıkıyor karşıma

20210130_123605.jpg

son gida fiyatlarina baktim arkadaslar yatirimi illa borsaya altina yapmak zorunda degilsiniz.

Mercimek, süt efenime soyleyeyim salca falan stoklayin. 3 ay sonra kagidi 1 liradan 10 liraya cikan hisse sahibi gibi hissedersiniz.

nomunomuchua nomunomuchua 500 ne oldu?

Fon almıştım bir beş gün olmuştur galiba.
9. 84 lira kâr getirmis :)

X