- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.481
1 ev 1 araba kismi tamam. 5 yillik memurum. Sanirim emekli olana kadar da 1 ev daha yapabiliriz diye düşünüyorum. Hic kötü gun param yok cidden. En kisa zamanda bunu halletmemiz lazımBence yatırım yaparken zevki harcamalar da yapabilmeliyiz.
O kadar uzun yasayacagimizin garantisi yok.
Başımın üstünde çatı 1 tane araba, çocuğuma rahat bir yaşantı sunacak kadar para, üç beş kötü gün birikimi bana yeter..
Hepsi tamam diyorsanız ikinci ev de olur yani:)
Ee emekli maaşı bir kira da yeter heralde ya..
Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Kaç ev gerek bilmiyorum ama ek bir yatırım olması gerektiği kesin. Emekli maaşıyla geçim bizim yaşlılığımızda mümkün olmayacak, ben o yüzden maaşlı iş falan takmıyorum pek. Zaten devlet boşuna zorunlu BES yaptırmıyor bize, bu bir işarettir aslında önleminizi alın bana güvenmeyin diyorSimdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Ay gerçekten miCekirdegimi aldim bekliyorum
Sen asil onumuzdeki gunlerde gor
Ay gerçekten mi
Dogecoin uçmuş dün gece, coin dünyasını hiç bilmiyorum ve çok ilginç geliyor bana :)) nasıl hesap açılıyor?
Simdi sizlere sorum büyük fikirli arkadaslarimza gıpta ile bakarken aklima manyak manyak sorular geliyor. 2 memur kari koca omru hayati boyunca kac ev araba yapabilir sizce. Ya da kac ev ya da araba rahat bir emeklilik gecirmemizi saglar. Yani diyorum ki bir amacim olsun o amaca ulastigimda demeliyim ki evet bundan sonra parami zevk icin harcayabilriim artikin. Ayyy anlatabildim mi
Kızlar birisi konya kağıt ve işbir sentetik halka arz oluyor demişti peki biz bunu nerden nasıl alacağız başka yeni halka arz olacaklar var mı bilgi verir misiniz
Ben borsayı çok insan gibi son zamanlarda öğrendim bilmezdim fon hisse yatırım falan. Bankadan sms gelirdi X halka arz ediliyor falan diye, bana ne yahu bilmem nerdeki fabrikanın haberini bana niye veriyolar derdimTwitterda "halka arz haber" gibi sayfalar var takip edebilirsiniz.
Mesaj da geliyor bankalardan, sms iptali yapmadiysaniz.
Kızlar birisi konya kağıt ve işbir sentetik halka arz oluyor demişti peki biz bunu nerden nasıl alacağız başka yeni halka arz olacaklar var mı bilgi verir misiniz
Yeni merakım belli oldu, bi süre oynaşırım ben bununlaAy yok nerden bilebiliriz benimki eglence
Heyecan hep dorukta ama degisik bir dunya
Ben cok aktif degilim bir sonraki turda daha cok alsat yapabilirim
Uygulamalar var ama artisi eksisi sana gore degisir paribu btcturk biance en cok bilinenler
ne alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.Yeni merakım belli oldu, bi süre oynaşırım ben bununla
binance'ye gönlüm kaydı kayıt oldum, martta kripto paralar da düşmüş herşey gibi, son aylarda feci yükselmiş, robinhoodlar gamestoplar elon musklar bu kripto dünyasında neler oluyor
Altının yeri ayrı, bin yıldır insanların bildiği bişey vardır sonuçtane alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.
Yeni merakım belli oldu, bi süre oynaşırım ben bununla
binance'ye gönlüm kaydı kayıt oldum, martta kripto paralar da düşmüş herşey gibi, son aylarda feci yükselmiş, robinhoodlar gamestoplar elon musklar bu kripto dünyasında neler oluyor
ne alengirli işlerle uğraşıyorsunn al altınını koy yastık altına ayoll.
harikasın ya ama borsa aktif takip istiyo ben de o sabır yok ama beyim ilgileniyor bazen tv izliyoruz birden telefona gidip takip ediyo ahahahdj işin ucunda para var diye kızamıyorum daNeden olmasinterlik alirken bayilmayacagimiz günlere
Benim hesabımı birikim hesabı yaptık bu hafta iki gram aldım az USD birazda borsa için kullandım borsa da kullandıklarımin hepsi zararda şuanBen yeni basladim altina. Ocak ayi 3 gram aldim. Isikplastikten gelen artilarla da alicam ne kadar olursa. Anaparalari geri borsaya
Cunku o kadar calkantili ki sepet yapma ihtiyaci duydum.